Slide

Täydennämme joukkoamme Oulun seudulla toimivilla tukihenkilöillä. Tukihenkilöt auttavat rikoksen uhria olemalla tukena esimerkiksi poliisilaitoksella ja oikeudenkäynneissä. Tehtävä sopii kaikille sukupuolesta riippumatta, eikä edellytä erityistä ammatillista taustaa. Toiminta sopii aikuiselle, jolla on päivisin aikaa ja mahdollisuus sitoutua erittäin kiinnostavaan vapaaehtoistyöhön. Koulutus antaa mahdollisuuden toimia myös puhelin- ja verkkotyön vapaaehtoisena.

Koulutus on ajalla 22.2.-4.5.2023 ja se jakaantuu itsenäisiin verkko-opintoihin ja lähiopetukseen. Lue lisää ja lähetä hakemuksesi 20.12. mennessä:

www.riku.fi/vapaaehtoiseksi/

Lisätietoja: toiminnanohjaaja Tanja Kukkola p. 044 786 8894 tanja.kukkola@riku.fi toiminnanohjaaja Susanna Pääkkö p. 044 493 1324 susanna.paakko@riku.fi

Rikosuhripäivystys (RIKU) tarjoaa käytännön neuvoja ja henkistä tukea rikoksen uhreiksi joutuneille, heidän läheisilleen sekä rikosasiassa todistaville.

Rikosuhripäivystystä toteuttavat: Suomen Punainen Risti, Ensi- ja turvakotien liitto, MIELI Suomen Mielenterveys, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Suomen Setlementtiliitto ja Kirkkohallitus. Toimintaa tukee oikeusministeriö.