Slide

Seritatyö

Tarjoamme matalan kynnyksen keskusteluapua henkilöille, jotka tarvitsevat tukea seksuaalisten rajojen asettamisessa ja tukemisessa (esimerkiksi seksuaalirikoksesta tuomitut), sekä henkilöille, jotka ovat huolissaan seksuaalisesta käyttäytymisestään tai kiinnostuksestaan (esimerkiksi lapsikohteinen seksuaalinen kiinnostus tai huolta aiheuttava porno- tai seksikäyttäytyminen).

Lisäksi tarjoamme keskusteluapua seksuaalirikoksen tekijöiden tai seksuaalisesta käyttäytymisestään tai kiinnostuksestaan huolissaan olevien henkilöiden läheisille.

Sinulla on mahdollisuus keskustella tilanteestasi ja sen vaikutuksista elämääsi ammattilaisen kanssa. Voit keskustella myös siitä, mikä auttaa selviytymään ja ehkäisemään vastaavia tilanteita jatkossa.

Tarjoamme henkilökohtaisia tapaamisia toimistollamme, myös etäyhteyksin. Lisäksi Seritatyöllä on puhelinneuvontaa, chat-palvelua, sekä päivystystä Discord-alustalla. Yhteydenotot ja käynnit Seritatyössä voivat tapahtua nimettömästi. Seritatyö tarjoaa luottamuksellista ja tarvittaessa pitkäkestoista keskustelutukea tilanteesi selvittelyyn ja rikoksettomaan elämään.

SERITATYÖN tavoite on

  • ennaltaehkäistä ja vähentää seksuaalirikoksia
  • luoda asiakastyön menetelmiä, jotka tukevat elämän muutosta
  • kehittää yhdessä verkostojen kanssa seksuaalirikostaustaisten kanssa tehtävää työtä
  • vahvistaa ammattilaisten osaamista seksuaaliväkivaltaan liittyvistä ilmiöistä

Kenelle

  • 15-vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille henkilöille
  • henkilöille, jotka tarvitsevat tukea seksuaalisten rajojen asettamisessa ja tukemisessa
  • henkilöille, jotka ovat huolissaan seksuaalisesta käyttäytymisestään tai kiinnostuksestaan
  • läheisille
  • ammattilaisille koulutusta, konsultointia sekä verkostoyhteistyötä

Asiakastyö

SERITATYÖN toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, vapaaehtoisuuteen, puolueettomuuteen ja luottamuksellisuuteen. Asiakastyö toteutetaan yksilökeskusteluilla.

Keskustelut ovat avoimia, dialogisia ja narratiivisia kokonaisuuksia, joissa tuetaan asiakasta uudenlaisen tarinan ja identiteetin rakentamisessa.

Työskentelyssä käytetään integratiivista lähestymistapaa, jossa etsitään yksilöllisesti asiakasta parhaiten palvelevat menetelmät, jotta ne tukisivat mahdollisimman hyvin asiakkaan avuntarpeita.

Yhteystiedot

Yhteydenotot sähköpostilla, puhelimitse ja Chatin kautta.

Seritatyö

Seritatyö

www.seritatyo.fi
info@seritatyo.fi

Seritatyö
Seritatyön vastaava, seksuaaliväkivaltatyön asiantuntija Heikkinen, Anu

p. 040 152 6100
anu.heikkinen@oetk.fi

Seksuaaliväkivaltatyön asiantuntija Lukkari, Hannamari

p. 044 762 9645 hannamari.lukkari@vuolleoulu.fi