Slide

Lasten ja nuorten Vuolle

Vuolteen ovet ovat lapsille ja nuorille aina auki. Tarjoamme mielekästä yhteistä tekemistä, harrastuksia, leiritoimintaa sekä yksilöllistä tukea aina tarpeen ja toiveiden mukaan. Kansalaisopiston kursseista löytyy monia kivoja uusia harrastuksia. Järjestämme myös leirejä lasten lomien aikaan, niin Oulussa kuin Pikku-Syötteelläkin.

Kesäkurssit lapsille ja nuorille

Vuolteen opiston tarjonnasta löydät erilaisia taito-, taide, liikunta- ja tanssi-, ja musiikkikursseja perheen pienimmille, koululaisille sekä teineille. Tutustu tarjontaamme alta ja ilmoittaudu mukaan!

Lataa kesän lukujärjestykset!

Lasten kesäleirit Oulussa 2023

Lasten kesäleirit 2023

Sukella kesäseikkailuun! Nämä suositut seikkailulliset päiväleirit on tarkoitettu kesälomaa aloitteleville alakouluikäisille, n. 7-10 vuotiaille lapsille.

Lue lisää

Yksilöllistä tukea tarpeen mukaan

Vuolteelle jokainen voi tulla omana itsenään, missä tilanteessa hyvänsä. Olemme turvallinen paikka tuoda esiin ajatuksia ja kokemuksia esimerkiksi yksinäisyydestä, itsetunnosta, seksuaalisuudesta tai kiusaamisesta. Teemme työtä lasten ja nuorten hyväksi koko sielullamme, jotta kukaan ei jäisi yksin.

Nuoret vaikuttajat – asiakasraati

Hei sinä 16 -29-vuotias – Tule kokeilemaan kurssejamme maksutta ja vaikuttamaan toimintamme sisältöön! Seuraava tapaaminen 27.5!

LUE LISÄÄ

Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte

Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Kaikki tilat ja aktiviteetit on suunniteltu erityisesti lasten ja nuorten tarpeisiin. Pikku-Syötteellä järjestyvät niin leirikoulut, luokkaretket, rippileirit, järjestöjen leirit, kesäleirit kuin urheiluseurojenkin leirit yli 20 vuoden kokemuksella!
Pikku-Syöte on osa Vuolle-konsernia.

Tiesitkö että…?

Myös alle 15-vuotiaiden tekemiä rikoksia voidaan sovitella. Laki ei sulje pääsääntöisesti mitään rikosta sovittelun ulkopuolelle. Poikkeuksena ovat alaikäiseen kohdistuneet rikokset, joissa uhrilla on erityinen suojan tarve.

”Pidän erittäin tärkeänä, että alle 15-vuotiaiden tekemät rikokset tulee käsiteltyä jossain yhteisessä tilaisuudessa, sillä ne eivät koskaan etene käräjäoikeuskäsittelyyn”.

Irmeli Korhonen, nuorisorikosryhmän tutkinnanjohtaja, Oulun poliisi.

Lue lisää sovittelusta