Slide

Lasten ja nuorten Vuolle

Vuolteen ovet ovat lapsille ja nuorille aina auki. Tarjoamme mielekästä yhteistä tekemistä, harrastuksia, leiritoimintaa sekä yksilöllistä tukea aina tarpeen ja toiveiden mukaan. Kansalaisopiston kursseista löytyy monia kivoja uusia harrastuksia. Järjestämme myös leirejä lasten lomien aikaan, niin Oulussa kuin Pikku-Syötteelläkin.

Vuolteen Talviseikkailu alakouluikäisille, noin 7-10 vuotiaille lapsille.

Hiihtoloman Talviseikkailu 6.3. – 8.3.2023!

Talviseikkailu on tarkoitettu noin 7-10 vuotiaille lapsille. Seikkailemme hiihtolomalla kolme päivää (ma-ke) klo 9-15 ja koemme monipuolisia talvisia elämyksiä sisällä ja ulkona!

LUE LISÄÄ

Kansalaisopiston kurssitarjonta lapsille ja nuorille

Vuolteen opiston tarjonnasta löydät erilaisia taito-, taide, liikunta- ja tanssi-, ja musiikkikursseja perheen pienimmille, koululaisille sekä teineille. Tutustu tarjontaamme alta ja ilmoittaudu mukaan!

Yksilöllistä tukea tarpeen mukaan

Vuolteelle jokainen voi tulla omana itsenään, missä tilanteessa hyvänsä. Olemme turvallinen paikka tuoda esiin ajatuksia ja kokemuksia esimerkiksi yksinäisyydestä, itsetunnosta, seksuaalisuudesta tai kiusaamisesta. Teemme työtä lasten ja nuorten hyväksi koko sielullamme, jotta kukaan ei jäisi yksin.

Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte

Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Kaikki tilat ja aktiviteetit on suunniteltu erityisesti lasten ja nuorten tarpeisiin. Pikku-Syötteellä järjestyvät niin leirikoulut, luokkaretket, rippileirit, järjestöjen leirit, kesäleirit kuin urheiluseurojenkin leirit yli 20 vuoden kokemuksella!
Pikku-Syöte on osa Vuolle-konsernia.