Slide

Via Vis- kehittämishanke

 

Oikeusministeriön tukema kehittämishanke toteutettiin vuosina 2020-2023. Asiakastyö kodin ulkopuolisen väkivallan tekijöiden kanssa jatkuu Aggredi Pohjois-Suomessa.Vuodesta 2020 lähtien toiminut Via Vis -kehittämishanke työskentelee kodin ulkopuolisiin väkivaltarikoksiin syyllistyneiden tai väkivallalla oireilevien vähemmistöihin kuuluvien täysi-ikäisten kanssa. Lisäksi työskentelemme kunniaan liittyvän väkivallan tekijöiden ja uhrien kanssa. Tavoitteena on väkivallan väheneminen tai loppuminen kokonaan. Oikeusministeriön tukema 

Tarjoamme puolueetonta ja luottamuksellista keskusteluapua elämänmuutosta tukemaan. Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja lähdemme miettimään yhdessä tulevaisuuden tavoitteita.

Toimistomme on Oulun keskustassa, mutta toiminta-aluettamme on laajemmin koko pohjoinen Suomi. Työskentelemme sekä kasvotusten että etäyhteyksin tarpeen mukaan.

Työskentelykieli on suomi tai englanti. Voimme käyttää myös tulkkeja.

Asiakastyön lisäksi Via Vis -kehittämishanke kehittää yhteistyökumppaneidensa kanssa väkivaltatyötä ja rikoksentekijöiden palvelujärjestelmää. Järjestämme ammattilaisille myös koulutuksia väkivaltailmiöihin ja väkivaltatyöhön liittyen.

Kenelle?

Täysi-ikäiset kodinulkopuoliseen väkivaltaan syyllistyneet tai väkivallalla oireilevat vähemmistöihin kuuluvat, esim.

  • maahanmuuttajat
  • etnisiin vähemmistöihin kuuluvat
  • uskonnollisiin vähemmistöihin kuuluvat

Lisäksi työskentelemme myös kunniaan liittyvän väkivallan tekijöiden ja uhrien kanssa.

Via Vis -kehittämishankkeessa emme työskentele seksuaalirikoksiin syyllistyneiden asiakkaiden kanssa.

Ota yhteyttä

Via Vis -kehittämishankkeen asiakkaaksi voi tulla itse, ottamalla yhteyttä suoraan työntekijöihimme. Asiakkaaksi voi tulla myös yhteistyökumppaneiden kautta.

Yhteyden ottaminen ei velvoita mihinkään ja toimintaan voi käydä tutustumassa etukäteen. Tutustumisen jälkeen mietitään yhdessä, onko palvelu sopiva vaihtoehto.

Via Vis-kehittämishanke

Osoite:

Isokatu 26 A 10 90100 Oulu

Via Vis-kehittämishanke
Sähköpostit

etunimi.sukunimi@vuolleoulu.fi

Väkivaltatyön päällikkö Kärkkäinen, Jarkko-Pekka

p. 050 325 2317

 

Väkivaltatyön asiantuntija Holappa, Esa

p. 050 465 4841