Slide

Yhteistyössä

Teemme tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Tutustu yhteistyökumppaneihimme lisää alta!

Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä henkilöstöömme, autamme mielellämme!

Yhteystiedot

Yhteistyössä: Setlementtiliike

Vuolle Setlementti ry kuuluu jäsenenä valtakunnalliseen ja kansainväliseen setlementtiliikkeeseen, jonka keskusjärjestöinä toimivat Suomen Setlementtiliitto ry (SSL ry) ja International Federation of Settlements (IFS).

SSL:ssa on jäsenenä 37 rekisteröityä paikallisyhdistystä. IFS on sekä YK:n että Euroopan Neuvoston virallinen yhteistyöjärjestö, jonka jäseniä on 40 maassa.

LUE LISÄÄ

Yhteistyössä: ARVO-liitto

Vuolle Setlementti on ollut vuodesta 2019 lähtien osa ARVO-liittoa. ARVO on yhteiskunnallisten yritysten ja muiden vaikuttavuustoimijoiden aktiivinen verkosto, jonka jäsenet ovat erityisen kiinnostuneita yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisesta.

Ne käyttävät taloudellisen voittonsa ympäröivän yhteiskunnan pitkäjännitteiseen kehittämiseen ja laadukkaiden, asiakkaidensa hyvinvointia parantavien palveluiden tuottamiseen.

LUE LISÄÄ

Muita yhteistyökumppaneitamme

Jyväskylän yliopisto

Oulun kaupunki

Oulun ensi- ja turvakoti ry

Toimintaamme rahoittaa