Slide

Haluatko toimia ihmisten hyväksi? Kiinnostaako vapaaehtoistyö?

Tervetuloa mukaan Vuolteen vapaaehtoistoimintaan

Vapaaehtoistoiminta

HYVÄ VIRTAA VUOLTEELLA

Vapaaehtoistoiminta on itselle tärkeisiin asioihin vaikuttamista. Tehtävät eivät vaadi ammatillista koulutusta. Toiminta on yleishyödyllistä, useimmiten palkkiotonta ja aina äärimmäisen arvokasta. Laadukkaasti järjestetty vapaaehtoistoiminta tuo hyvää mieltä ja onnellisuutta niin tekijälle kuin autettavallekin. Vapaaehtoistoiminta luo yhteiskuntaamme hyvinvointia.

Vuolle Setlementissä järjestämme vapaaehtoistoimintaa kertaluontoisista tehtävistä pidempää sitoutumista ja kouluttautumista vaativiin tehtäviin. Vapaaehtoiset saavat hyvän perehdytyksen tai pitemmän koulutuksen tehtävän vaativuuden mukaan. Tarjoamme kaikille vapaaehtoisillemme vertaistukea ja virkistystoimintaa. Toiminnassamme on mukana jo yli 350 vapaaehtoista, tule sinäkin rohkeasti mukaan!

Vuolle hallinnoi myös vapaaehtoistoiminnan VARES-verkostoa. VARES järjestää säännöllisesti infoja ja peruskursseja, joissa osallistujat saavat kattavan tiedon millaista vapaaehtoistoimintaa on tarjolla laajemmin sosiaali- ja terveysalalla. Kurssilla vierailee sekä vapaaehtoisia eri tehtävistä että vapaaehtoistoimintaa järjestäviä tahoja. Peruskurssit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Sekä Vuolteen että VARES-verkoston avoimet vapaaehtoistehtävät löytyvät myös www.lähellä.fi-sivustolta.

Vapaaehtoistoiminnan muodot

Tutustu erilaisiin vapaaehtoistyön muotoihin ja palveluihin

Lue lisää

Ajankohtaiset koulutukset

Katso, millaisia koulutuksia vapaaehtoisille järjestetään.

Lue lisää

VARES-verkosto

Tutustu vapaaehtoistoiminnan verkosto VARES:n toimintaan

Lue lisää

Haluatko vapaaehtoiseksi?

Hienoa, katso seuraavaksi hakulomakkeet ja yhteystiedot.

Lue lisää

Vuolteen vapaaehtoistoiminta lyhyesti

Kertaluontoisia tehtäviä

Pidempiä tehtäviä

Perehdytystä ja koulutusta

Vertaistukea ja virkistystoimintaa