Slide

Ystävyyskeskuksen toimintakalenteri

Ystävyyskeskus toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan aktiiviseen ja monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan! Meillä on erilaisia ryhmiä, tapahtumia, retkiä ja leirejä. Voit seurata viikko-ohjelmaamme toimintakalenteristamme sekä Facebookista ja Instagramista.


Tutustu toimintaamme!

Kamukuppila

Kamukuppila on avointa matalan kynnyksen toimintaa, jonne jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Toiminnassa ei ole ikärajaa, joten mukaan saa tulla kuka vain.

Kamukuppilassa on mahdollisuus pysähtyä juttelemaan ja viettämään aikaa mukavassa seurassa. Täällä voidaan myös pelailla erilaisia pelejä sekä toteuttaa osallistujien omia ideoita. Noin kerran kuukaudessa on kulttuurikahvila, jossa eri kulttuurista tulevat ihmiset pääsevät esittelemään omaa kotimaataan.

Lisätietoja: Marita Terho, p. 050 467 0728

Miesten ryhmä

Oletko mies vailla tekemistä?

Keskustelemme miehiä koskevista asioista. Erityisesti kulttuurista, perheestä ja työstä miehen näkökulmasta. Osallistujat suunnittelevat ja päättävät järjestettävän toiminnan viikoittain. Teemme myös retkiä ja käymme tutustumassa eri harrastusmahdollisuuksiin. Tule mukaan toimintaan!

Lisätietoja: Antti Nieminen, 050 3053396

Naisten olohuone

Millaista on elää naisena Etiopiassa, Irakissa, Suomessa tai vaikka Afganistanissa? Mikä meitä naisia yhdistää? Mikä on erilaista ja mihin haluaisimme muutosta? Mitä voisimme oppia toisiltamme?

Naisten olohuoneessa sinulla on mahdollisuus keskustella, jakaa kokemuksia naisena olemisesta ja oppia uusia asioita. Ryhmässä on lämminhenkinen ja hyväksyvä ilmapiiri ja jokainen saa olla rennosti oma itsensä. Toivomme lämpimästi mukaan kaikenlaisia naisia!

Lisätietoja: Marita Terho p. 050 467 0728

Vuolle Vissiitti -senioriryhmä

Vuolle Vissiitti on senioreille tarkoitettua vapaamuotoista matalan kynnyksen olohuonetoimintaa. Ryhmä kokoontuu joka keskiviikko klo 9.00 – 11.00 Virta-olohuoneessa (1. krs, ravintola Puron vieressä).

Kahvittelun ja jutustelun lomassa sinulla on halutessasi myös mahdollisuus osallistua erilaisiin vaihtuviin teemallisiin aktiviteetteihin, kuten esimerkiksi ruoanlaittoon, ulkoiluun ja lukupiireihin.

Ryhmä on maksuton.

Lisätietoja: Angelique Tuomivaara, p. 044 713 2084

Alla olevasta tapahtumakalenterista näet ryhmä- ja yhteisötoiminnan aikataulut. Klikkaa toiminnon nimeä saadaksesi ryhmäkuvauksen esille.

Lisätietoja työntekijöiltämme:

Anna Ristolainen, 050 5973755, monikulttuurisuustyön päällikkö
Marita Terho, 050 467 0728, monikulttuurisuustyön koordinaattori
Antti Nieminen, 050 3053396, yhteisötyöntekijä
Angelique Tuomivaara, 044 713 2084, monikulttuurisuustyön ohjaaja