Slide

Tavoitteellisten kirjoittajien palauteryhmä

Oletko aktiivinen kirjoittaja? Tökkiikö teksti ja tarvitset sen eteenpäin viemiseen apua? Onko käsikirjoituksesi hyvässä vauhdissa ja haluat sparrausta ja palautetta säännöllisesti? Tämä on ryhmäsi!

Kirjoittajien palauteryhmä auttaa lempeästi jumien yli. Se kokoontuu tekstien äärelle säännöllisesti. Työskentelemme pienryhmissä, pareittain ja koko ryhmänä. Saat henkilökohtaista palautetta joka kerta sekä vertaiskirjoittajilta että kirjoittamisen ammattilaiselta. Tämä laadukas palauteryhmä antaa kirjoittamisellesi ryhtiä ja laatua ja siivittää sen uusiin ulottuvuuksiin, kenties jopa julkaisukynnyksen yli!

Käsikirjoituksesi voi olla proosaa tai lyriikkaa, halutessasi draamaa tai elokuva- tai tv-käsikirjoituskin. Tyylilaji on myös vapaa, samoin tekstisi kohderyhmä. Tavoite on jokaisella yksilöllinen, joten kurssikin muotoutuu osallistujiensa näköiseksi.

Koulutuksen kesto

18.8.2023 – 4.5.2024

Aloitamme yhteisellä orientaatiolla ja työskentelytapoihin tutustumisella perjantaina 18.8.2023 klo 18-19.30 sekä vapaaehtoisella tutustumisillalla heti tuntien jälkeen.

Muut kokoontumiset joka toinen kuukausi lauantaisin klo 10.30-15.00 seuraavasti;

  • 2.9.2023
  • 11.11.2023
  • 13.1.2024
  • 2.3.2024
  • 4.5.2024

(5 oppituntia kerrallaan)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä

Huom! Lähetä opettajalle käsikirjoituksesi (50 sivua) ilmoittautumisesi jälkeen elokuussa, niin opettaja ehtii tutustua siihen syyskuun palautetapaamiseen mennessä. katri.rauanjoki@vuolleoulu.fi.

Koulutuksen ohjaaja

Ohjaajana toimii kirjailija, luovan kirjoittamisen ohjaaja ja äidinkielen opettaja Katri Rauanjoki.

Hän on ohjannut tavoitteellisia kirjoittajaryhmiä mm. Ahlmanin opistolla. Rauanjoki on julkaissut neljä romaania, joista uusin, Kesämerkit, sijoittuu Koillis-Lappiin (S&S kustantamo, 2022). Hän on ollut myös mukana tietokirjassa Kotvimisen vallankumous (Karisto, 2018).

Koulutuksen hinta

442 €
josta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä puolet (221 €).
Loput laskutetaan yhdessä erässä koulutuksen käynnistyttyä syyskuussa.

Huom!

Tutustuthan koulutuksen peruutusehtoihin!

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova, ja voimme palauttaa opintomaksun tai vapauttaa sen maksamisesta vain erityistapauksissa. Opinnot voit perua ilmankuluja 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk tehdyistä perumisista perimme 50 % kurssimaksusta. Koulutuksen alkamispäivänä tai sen jälkeen tehdyistä perumisista perimme koko kurssimaksun.

Ennen opintojen alkamista voit perua opintopaikkasi ainoastaan opisto@vuolleoulu.fi kautta.  Opinnot katsotaan alkaneiksi ensimmäisenä lähiopetuskertana tai verkko-opintojen tapauksessa ilmoitettuna alkamispäivänä. Opintojen aloittamatta jättämistä ei katsota opiskelupaikan perumiseksi. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät perintään. Opistolla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli opiskelijaminimi ei täyty.

Ilmoittautumisen peruminen ei lähtökohtaisesti johda opintomaksun palauttamiseen tai siitä vapautumiseen. On kuitenkin muutama poikkeustapaus, joista voit saada opintomaksusi takaisin tai saada vapautuksen sen maksamisesta

  • mikäli saat tutkinto-opiskelupaikan (voit perua ilmoittautumisesi opintoihin, mikäli teet sen ennen opintojen alkamista. Sinun tulee toimittaa perumisen yhteydessä hyväksymiskirje osoitteeseen opisto@vuolleoulu.fi
  • mikäli sairastut ennen opintojen alkamista opinnot estävään sairauteen, voidaan maksu perua tai osa siitä palauttaa tapauskohtaisesti lääkärintodistukseen perustuen

Lisätietoja

Mira Talala
Koulutusalapäällikkö
mira.talala@vuolleoulu.fi
p. 044 786 1602