Slide

Kurssit

Kansalaisopistolla on tarjolla mielenkiintoisia kursseja kaikenikäisille

Kurssit

Aloita uusi harrastus Vuolteen opistossa!

Opistolta löytyy monipuolisesti kursseja kaiken ikäisille. Toimimme lähellä asiakkaitamme, eri puolilla Oulua. Hyvinvointi ja terveys, liikunta ja tanssi, kielet, musiikki, musiikkileikkikoulu, taito- ja taideaineet sekä seniorikerhot tarjoavat mielenkiintoista tekemistä ja korkeatasoista opetusta.

Katso kaikki Vuolle Opiston kurssit tästä.

Kaikki kurssit

Tutustu koko Vuolteen opiston kurssitarjontaan ja löydä uusi mukava harrastus. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia kursseja kaiken ikäisille.

Katso kaikki kurssit tästä

Etäkurssit

Suuren kysynnän vuoksi olemme nyt vastanneet toiveeseenne ja lisänneet useita erilaisia etäkursseja kurssivalikoimaamme. Tarjolla on muun muassa liikuntaa ja tanssia, kuvataiteita, sekä kieliä. Tutustu tarjontaan ja aloita uusi harrastus!


Katso etäkurssit tästä

Lapset, nuoret ja perheet

Vuolteen kurssivalikoimasta löytyy paljon mukavaa ja inspiroivaa tekemistä lapsille, nuorille ja perheille. Valittavana on laaja määrä muun muassa musiikkia, liikuntaa ja tanssia perheen pienimmistä aina teini-ikäisiin. Lisäksi tarjolla on koko perheelle suunnattuja perhekursseja!

Katso kurssit tästä

Aikuiset (yli 16v.)

Aikuisten kurssivalikomasta löytyy monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla on laaja valikoima kieliä, kuvataiteita, kädentaitoja, liikuntaa, tanssia, ruokakursseja sekä musiikkia, niin ryhmämuotoisena kuin yksilöopetuksenakin. Tutustu kursseihin ja aloita uusi inspiroiva harrastus!

Katso kurssit tästä

Seniorit

Kurssitarjonnastamme löytyy senioreille monipuolista tekemistä, kuten kieliä, liikuntaa, kehonhuoltoa, kädentaitoja ja kuvataiteita. Voit osallistua myös monenlaiseen kerhotoimintaan!

Katso kurssit tästä

Avoin yliopisto

Oletko kiinnostunut tutustumaan ihmisen kehitykseen, toimintaan, tunteisiin ja ajatteluun? Tervetuloa opiskelemaan kasvatustieteen, erityispedagogiikan ja psykologian perusopintoja (25 op) Vuolteen opistolle!

Lue lisää tästä

Hailuodon kansalaisopisto

Voi harrastaa monipuolisesti myös Vuolteen opistoon kuuluvassa Hailuodon kansalaisopistossa. Kursseja on tarjolla muun muassa musiikin, kielten, liikunnan sekä taide- ja taitoaineiden alueilta.

Katso kurssit tästä

Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte

Järjestämme Vuolle konserniin kuuluvalla Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteellä monia inspiroivia, pääasiassa viikonloppuisin tapahtuvia, kursseja niin aikuisille, lapsille kuin perheillekin.

Katso kurssit tästä