Slide

Opiskelijalle

Kiva, kun tulet opiskelemaan ja harrastamaan kanssamme. Tältä sivulta löydät ohjeet ilmoittautumiseen ja kurssimaksujen maksamiseen. Nähdään Vuolteella!

Ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen

 

Ilmoittautuminen:

 1. Pääset ilmoittautumaan kursseille tästä. Kurssimaksu maksetaan välittömästi netti-ilmoittautumisen yhteydessä omassa verkkopankissa. HUOM! Smartum- ja ePassi verkkomaksaminen on myös mahdollista.
 2. Henkilökohtaisesti käymällä opintotoimistossa: kurssimaksu suoritetaan käynnin yhteydessä. Suosittelemme korttimaksua.
 3. Soittamalla opintotoimistoon puh. 08 555 4060: kurssimaksu maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä saatavien ohjeiden mukaan.

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja edellyttää kurssimaksun maksamista. Emme huomioi ilman kurssimaksusuoritusta tehtyjä ilmoittautumisia. Opiskelijat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssimaksut vaihtelevat kurssin pituuden ja järjestämiskustannusten mukaan. Maksuun ei sisälly oppikirjaa tai muuta erikseen hankittavaa oppimateriaalia. Poissaoloja kursseilta ei voida hyvittää.

Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Varasijalle ilmoittautuminen kannattaa, sillä perustamme myös mahdollisuuksien mukaan uusia ryhmiä. Varasijalle ilmoittauduttaessa kurssimaksua ei makseta heti, vaan vasta opiskelupaikan varmistuttua.

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jos maksussa tapahtuu virhe, voit pyytää maksulinkkiä opintotoimistosta (opisto@vuolleoulu.fi, p. 08 555 4060) tai etsiä maksulinkin Omat ilmoittautumiseni –sivulta. Huomaathan, että maksulinkki on voimassa kaksi päivää ilmoittautumisesta. Jos ilmoittauduit väärälle tunnille, ota yhteyttä opintoimistoon. Maksamattomia ilmoittautumisia ei huomioida.

Kurssikäytännöt

Muistathan ilmoittaa yhteystietosi oikein. Opistosta otetaan yhteyttä mm. jos kurssi peruuntuu, kurssijärjestelyissä tapahtuu muutoksia tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Kurssi järjestetään, jos sille on ilmoittautunut riittävästi osallistujia viimeiseen ilmoittautumispäivämäärään mennessä. Muista siis ilmoittautua ajoissa. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeenkin kursseilla voi olla tilaa. Kannattaa kokeilla verkkoilmoittautumista tai kysyä opintotoimistosta lisätietoja.

Kansalaisopiston syys- ja kevätlukukaudet kestävät 12–15 viikkoa/lukukausi. Ryhmät eivät kokoonnu koululaisten syys- ja talvilomaviikolla (vko 43 ja 10), arkipyhinä, kiirastorstaina tai vappuaattona.

Kesäkurssit aloitamme heti varsinaisen kevätlukukauden loputtua, usein jo huhtikuun viimeisellä viikolla. Touko- ja kesäkuussa järjestämme lyhytkursseja ja intensiivikursseja.

 • Oppitunnin pituus kursseillamme on pääsääntöisesti 45 minuuttia. Se sisältää tilaan, esimerkiksi liikuntasali, menemisen ja sieltä poistumisen. Kurssien pituudet voivat vaihdella.
 • Kansalaisopistomme toiminta on suunnattu pääosin 16 vuotta täyttäneille. Kurssiesittelyssä on erillinen maininta, mikäli kurssi on suunnattu lapsille ja nuorille.
 • Eri toimipisteissä on vaihtelevat ovien lukituskäytänteet: saavuthan ajoissa paikalle, jotta pääset sisälle opetustiloihin.
 • Erilaisista syistä perutut kokoontumiskerrat pyritään aina korvaamaan. Mikäli korvauskerran järjestäminen ulkopuolisissa tiloissa (esim. liikunta) on mahdotonta, voi yksi kokoontumiskerta/lukukausi jäädä pitämättä ilman hyvitystä.

Ryhmäkoko ja kurssin kesto
Opintoryhmien minimikoko voi vaihdella ainealueesta ja kurssimuodosta riippuen. Kaikille kursseille on määritelty kurssikohtainen alkamis- ja päättymispäivä sekä opetustuntien määrä.

Vakuutukset
Opiskelijoita ei ole vakuutettu opiston puolesta. Opisto ei myöskään vastaa opiston tai muissa opiston käytössä olevissa tiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä työvälineistä.

Kurssitarvikkeet
Oppikirjat ja muun opiskelussa tarvittavan materiaalin opiskelijat kustantavat itse, jos kurssin esittelyssä ei ole toisin mainittu.

Kurssitodistukset
Säännöllisesti (läsnä 3/4 oppitunneista) kurssilla mukana olleet saavat pyynnöstä todistuksen. Todistuspyyntö tulee esittää opettajalle vähintään viimeistä edellisellä kokoontumiskerralla. Kurssitodistus kuluvan työvuoden ajalta on maksuton. Aiempien opintojen todistuksesta perimme 7 € ja yli kymmenen vuotta vanhempien todistuksesta 20 €. Todistukset noudetaan opintotoimistosta.

Peruutusehdot

Huom! Työsuhde-etuuksia ei voida palauttaa, mutta voit käyttää maksun toiseen kurssiin. Kts. ohjeet kohdasta Kulttuuri- ja liikuntaedut

 1. Jos kurssi ei pääse alkamaan, palautamme maksun kokonaisuudessaan.
 2. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään, kurssimaksu palautetaan niiltä osin, kun tunteja ei ole pidetty. Olethan opintotoimistoon yhteydessä, jos haluat vaihtaa toiselle kurssille.
 3. Force majeure -tilanteessa kurssimaksuja ei palauteta.
 4. Opiskelijan peruuttaessa ilmoittautumisensa kurssimaksu palautetaan seuraavin perustein:
  a) kurssin alkuun on aikaa enemmän kuin viikko: kurssimaksu palautetaan, mutta siitä pidätetään toimistokuluina 20 % (enintään 10 euroa),
  b) jos peruuttaminen tapahtuu viimeisellä viikolla ennen kurssin alkua, kurssimaksusta pidätetään ensin toimistomaksu 10 euroa ja loppuosasta palautetaan 50 %.
  c) kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen tapahtuneen peruuttamisen vuoksi kurssimaksua ei palauteta.

Peruutuksia ei voi tehdä ilmoittautumisjärjestelmän kautta, otathan yhteyttä opintotoimistoon.

Mikäli lähiopetuksen toteuttamiseen tulee rajoituksia viranomaistaholta, informoimme asiasta kotisivuillamme ja Facebookissa.

Kurssimaksun palautusta varten sinun tulee ilmoittaa tilinumerosi opisto@vuolleoulu.fi –osoitteeseen. Huomioithan, että kulttuuri- ja liikuntaetujen kurssimaksuja ei voida palauttaa, mutta voit käyttää kurssimaksun toiseen kurssiin.

Poissaolo kurssilta ei alenna maksua.

Opisto ei vastaa ulkopuolisten sali- tai muiden tilavuorojen peruutuksista, jotka johtuvat opistosta riippumattomista syistä. Kyseessä on tällöin force majeure -tilanne.

Alennukset

Opistolla on käytössä vuosittain Opetushallituksen myöntämää opintoseteliavustusta. Opintoseteliavustus on tarkoitettu alentamaan työttömien, eläkkeellä olevien (eivät ansiotyössä) ja maahanmuuttajien kurssimaksuja. Opintoseteliä jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja määrää tarkastellaan kausittain.

Työttömät työnhakijat saavat lukukauden aikana kursseista 40% alennuksen YHDEN itse valitun kurssin kurssimaksusta. Huom! Kesälle 2024 ei ole tällä hetkellä jaettavissa alennusta!

Avustusta työttömien alennuksiin on käytössä rajallinen määrä, ja alennusta annetaan siinä järjestyksessä, kun sitä opintotoimistosta haetaan.

Alennus ei koske yksilöopetusta, liikunnan SYM-maksua ja laskutettavia kursseja. Verkkoilmoittautumisessa maksetaan ensin koko kurssimaksu. Hyvityksen saa jälkikäteen (kurssin aikana) opintotoimistosta esittämällä voimassa olevan todisteen työttömyydestä (todisteessa koodi 02= työtön tai 03=lomautettu). Vaihtoehtoisesti alennuksen voi saada myös verkkoilmoittautumisen yhteydessä toimittamalla todiste työttömyydestä sähköpostitse osoitteeseen opisto@vuolleoulu.fi. Opintotoimisto lähettää sähköpostiisi maksulinkin, jossa on huomioitu alennus.

Suojatun sähköpostin lähetys liitteineen: pyydä suojattu sähköposti itsellesi opisto@vuolleoulu.fi. Vastatessasi sähköpostiin viesti saapuu opistolle suojattuna. 

 Haethan alennuksen siis mahdollisimman pian ilmoittautumisesi jälkeen. Alennus on henkilökohtainen, eikä sitä anneta takautuvasti kurssin jälkeen.

Alennukset maahanmuuttajille ja eläkeläisille

Maahanmuuttajien ja eläkeläisten on mahdollista saada alennusta erikseen määritellyistä kursseista. Mahdollisuus alennukseen on mainittu kurssitekstissä. Opintosetelikurssit sekä opintosetelin määrä vaihtelevat lukukausittain.

 • Eläkeläinen, joka ei ole ansiotyössä saa alennuksen esittämällä eläkeläiskortin opintotoimistossa tai toimittamalla todisteen asiasta sähköpostitse osoitteeseen opisto@vuolleoulu.fi (suojatun sähköpostin lähetys liitteineen: pyydä suojattu sähköposti itsellesi opisto@vuolleoulu.fi. Vastatessasi sähköpostiin viesti saapuu opistolle suojattuna).
 • Maahanmuuttaja, joka asuu pysyvästi Suomessa ja jolla on suomalainen henkilötunnus saa alennuksen esittämällä suomalaisen henkilökortin opintotoimistossa tai toimittamalla todisteen asiasta sähköpostitse osoitteeseen opisto@vuolleoulu.fi (suojatun sähköpostin lähetys liitteineen: pyydä suojattu sähköposti itsellesi opisto@vuolleoulu.fi. Vastatessasi sähköpostiin viesti saapuu opistolle suojattuna).
Kulttuuri- ja liikuntaedut

Työsuhde-edut ovat henkilökohtaisia.

Opiston kursseille käyvät maksuvälineinä verohallinnon ohjeen mukaisesti liikunta-, tanssi-, taito- ja taideaineiden ja musiikin kursseilla.

Verottajan päätöksen mukaan, kulttuuri- tai liikuntaedut eivät käy seuraavien kurssien opintomaksuihin:

 • kieli-, ruoka-, tietotekniikaan ja yhteiskunnallisten aineiden kurssit
 • mindfulness-, rentoutuskurssit ja vauvaliikunta
 • tutkintoon johtavat kurssit

Vuolteen opistolle käyvät kulttuuri- ja liikuntaetujen maksuvälineet

 • SmartumPay
 • ePassi
 • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli
 • Tyky-kuntoseteli
 • Edenred
 • Eazybreak liikunta- ja kulttuurietu

Jos haluat maksaa Smartumilla, Tyky –kuntosetelillä, Edenredillä tai Eazybreakilla, emme voi palauttaa kurssin peruuntuessa kurssimaksua, mutta voit käyttää kurssimaksun toiseen valitsemaasi kurssiin.

Verohallinnon ohjeen mukaisesti, emme vaihda työsuhde-etuja rahaksi. Jos haluat hyödyntää edun lukukauden aikana, suosittelemme että maksat kurssimaksun verkkopankissa tai opintotoimistossa ja kurssin alettua vaihtaa maksun liikunta-tai kulttuurietuuteen.

ePassilla maksettu kurssimaksu voidaan palauttaa saman kalenterivuoden aikana ePassi -tilille. 

Smartum ja ePassi käyvät verkkomaksuvälineenä myös netti-ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin kirjaudutaan ko. palveluihin. Huom! ePassi -painike ilmaantuu näkyviin verkkomaksussa siinä tapauksessa, että ostoskoriin on valittu ainoastaan liikunnan kursseja.

Jos haluat hyödyntää SmartumPay- mobiilimaksua, Smartum-/Tyky-seteleitä, Edenred mobiili-/korttimaksuja tai Eazybreak mobiilimaksuja kurssimaksussa, ilmoittaudu ja suorita maksu opintotoimistossa tai toimita kuitti maksusta osoitteeseen opisto@vuolleoulu.fi.

Lahjakortit

Anna lahjaksi aineeton lahja!

Vuolteen opistolla on myynnissä kolmenlaisia lahjakortteja 20 €, 50€ ja 100€. Lahjakortit voi ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Lahjakortilla voit ilahduttaa vaikkapa ystävää, perheenjäsentä tai puolisoa. Lahjakortit postitetaan henkilölle, jonka tiedot ovat täytettynä Osallistujat tiedot -kohtaan.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortilla voi maksaa koko kurssin tai osan siitä. Mikäli haluat ostaa tietyn kurssin lahjaksi ole yhteydessä opintotoimistoomme (p. 08 555 4060 tai opisto@vuolleoulu.fi). Lahjakortteja ei laskuteta, eikä niiden maksamisessa voi käyttää työsuhde-etuuksia (esim. ePassi tai Smartum).

Force majeure

Ylivoimainen este (force majeure) tarkoittaa sellaista osapuolelle ilmaantunutta yllättävää ja ennalta arvaamatonta tapahtumaa, joka estää sopimuksenmukaisen suorituksen tekemisen. Ylivoimainen este on aina sen kohdanneelle sellainen tapahtuma, johon ei voi valmistautua. Ylivoimainen este voi olla esimerkiksi sota, kulkutauti, luonnonmullistus tai viranomaisen antama kielto tai määräys.

Vuolteen opisto voi keskeyttää opetuksen sähkökatkon aikana. Valaistuksen, ilmanvaihdon, lämmön- ja vedenjakelun katkeamisen vuoksi, emme voi jatkaa toimintaamme turvallisesti sähkökatkon aikana. Emme palauta yksittäisten opetuskertojen kurssimaksua. Musiikin yksilöopetuksen osalta tunnit pyritään korvaamaan myöhemmin määriteltynä aikana.

Toimintaohjeita sähkökatkon varalle

Sähkökatkokset ovat mahdollisia tulevan kevätlukukauden aikana. Sähköt voivat todennäköisimmin olla poikki pari tuntia kerrallaan huippukulutuksen aikaan aamuisin ja alkuillasta.

Tieto sähkökatkoista annetaan mahdollisuuksien mukaan etukäteen, mutta myös yllättävät sähkökatkot voivat olla mahdollisia. Molemmissa tapauksissa Vuolteen kansalaisopiston opetus perutaan tai keskeytetään lähtökohtaisesti sähkökatkon ajaksi. Vuolteen henkilökunta (opintotoimisto, opettaja) antaa lisäohjeita keskeytystilanteissa ja opastaa turvallisessa liikkumisessa. Alaikäisten ryhmien keskeytyessä opettaja jää odottamaan lasten kanssa tunnin päättymistä.

 1. Pidäthän aina puhelimesi mukana. Kansalaisopiston osalta tiedotamme katkoista yleensä tekstiviestein. Useimmissa puhelimissa on myös valotoiminto.
 2. Pidä mahdollisuuksien mukaan taskulamppua mukanasi.
 3. Vuolle-talolla turvavalaistus kytkeytyy päälle sähkökatkon sattuessa.
 4. Ota omat tavarasi mukaasi ja poistu talosta mahdollisimman ripeästi.
 5. Vältä sähkökatkon sattuessa veden käyttöä.
 6. WC-tiloja ei voi käyttää sähkökatkotilanteissa.
 7. Huomioi, että piha-alue on pimeä. Liiku varovasti.
 8. Sähkökatkon aikana hissit eivät ole toiminnassa.
SYM-maksu 65-vuotta täyttäneille

Senioriliikunnan yleismaksulla SYM-65 useampaan liikuntaryhmään!

Senioriliikunnan yleismaksu on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille. Yleismaksu on voimassa syyslukukauden tai kevätlukukauden. Se oikeuttaa osallistumaan niihin liikuntaryhmiin, joissa on merkintä SYM (senioriliikunnan yleismaksu).

Ilmoittaudu vain yleismaksuryhmään, yksittäisiin ryhmiin ei tällöin ilmoittautumista tehdä, mikäli kyseiset ryhmät kuuluvat senioriyleismaksun piiriin. Opettajat saavat nimilistan yleismaksun suorittaneista kolmannella toimintaviikolla.

HUOM! yleismaksun voi suorittaa VAIN OPINTOTOIMISTOON. Katso tarkemmat kurssitiedot, aloitus- ja lopetuspäivämäärät, poikkeukset ym. kurssinumeron mukaan kurssikohtaiselta sivulta.

Tietosuojaseloste
 1. Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi voidaan käyttää Vuolle kansalaisopiston palveluiden toteuttamiseen sekä asiakassuhteiden ylläpitoon. Käytössämme on HelleWi –tietojärjestelmä, jolla hallinnoidaan sekä kursseja että asiakuuttasi kokonaisuudessaan (ilmoittautuminen, maksu/laskutus, tilastointi, todistukset kurssille osallistumisesta).

 1. Mitä henkilötietojasi keräämme?

Keräämme vain sen tiedon, mikä on välttämätöntä identifiointia ja viranomaista varten. HelleWi järjestelmässä kurssien osallistujien tiedot ovat viranomaiselle välttämättömiä, jotta osallistujat pystytään yksilöimään riittävän tarkasti. Maksua ja/tai laskutusta varten osallistuja tulee pystyä identifioimaan mahdollisten yhteystietomuutosten takia. Mahdolliset kurssimuutokset pyritään ilmoittamaan mahdollisimman nopeasti asiakkaalle, joten yhteystietojen oikeellisuus on tärkeätä.

Ilmoittamasi tiedot:

 • Sukunimi, etunimi
 • Henkilötunnus
 • Mikäli osallistuja on alaikäinen, huoltajan henkilötunnus
 • Osoite tai huoltajan osoite
 • Kotikunta
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Markkinointilupa

Lisäksi OPH ja Tilastokeskuksen tilastointia varten:

 • Tutkinto
 • Pääasiallinen toiminta
 • Äidinkieli
 • Sukupuoli

Maksujen palautuksissa:

 • Nimi
 • Tilinumero
 • Kurssin nimi
 1. Miten käytämme evästeitä?

Käytämme internetsivustollamme evästeitä (cookie). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkoselain tallentaa sivuston käyttäjän laitteelle, ellei tallentamista ole estetty. Käytämme evästeitä sivuston toiminnallisuuden ja suorituskyvyn kehittämiseen taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Keräämme myös Google Ads ja Analytics- -palveluiden avulla kävijätietoa verkkosivusta, jotta voimme analysoida ja kehittää sivustoa entistäkin paremmaksi. Evästeiden avulla voimme seurata muun muassa sitä, mitkä ovat verkkosivuston suosituimpia sisältöjä, millaisilla laitteilla verkkosivua käytetään, kuinka kauan sivustolla vieraillaan ja mistä kävijät sivustolle saapuvat. Evästeiden keräämät tiedot ovat anonymisoitu ja eikä niitä yhdistetä muihin rekistereihin. Sivustolla vierailemalla hyväksyt evästeiden käytön laitteellasi. Voit estää evästeiden käytön laitteesi verkkoselaimen asetuksista.

Sivustolla on myös kolmannen osapuolen liitännäisiä kuten sosiaalisen median palveluiden jakopainikkeita tai upotuksia. Näiden kolmannen osapuolen liitännäisten evästeistä ja niiden käyttöehdoista vastaa kyseisen palvelun tarjoaja (Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn).

 1. Miten varmistamme tietojesi ajantasaisuuden?

Ilmoittautumisen yhteydessä voidaan tarkistaa yhteystietojesi ja tilastotietojen ajantasaisuus. Voit aina ottaa yhteyttä opintotoimistoon ja tarkistaa, että tietosi ovat ajan tasalla.

 1. Miten ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Käytämme asianmukaisia fyysisiä, teknisiä sekä hallinnollisia suojakeinoja henkilötietojesi suojelemiseksi. Asiakastietoja sisältävään HelleWi järjestelmään on oikeutettuja ne työntekijät, joilla on työnsä puolesta tarve käsitellä asiakastietoja.

Rekisterimme on tarkoitettu ainoastaan sisäiseen käyttöön, johon käyttäjille määritellään käyttäjäryhmäkohtaiset (hallinto, päätoimiset opettajat, tuntiopettajat ja ilmoittautumisten vastaanottajat) käyttöoikeudet. Käyttöoikeus päättyy henkilön siirtyessä pois niistä tehtävistä, joita varten hänelle on myönnetty käyttöoikeus. Samalla poistetaan käyttäjätunnus.

Järjestelmäntoimittaja hoitaa rekisterin ja siihen sisältyvien tietojen säilytyksen hyvän tietojenkäsittelytavan mukaisesti ja noudattavat ehdotonta vaitiolo- ja salassapitovelvollisuutta. Järjestelmää käytetään verkkoympäristössä aina SSL-suojatussa yhteydessä. Järjestelmän palvelinlaitteet säilytetään lukitussa tilassa, johon on pääsy vain atk-henkilöstöllä. Tietokoneet, joilla järjestelmää käytetään, sijaitsevat valvotuissa tiloissa. Tietokoneet ja ohjelmat ovat suojattu salasanoin. Järjestelmän tietoja varmuuskopioidaan säännöllisesti.

Säilytämme tietojasi voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja vain niin kauan, kuin on tarpeen tässä tietosuojalausekkeessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi.

 1. Henkilötietojesi luovutus?

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön muutoin kuin perintätapauksissa. Tällöin ne siirtyvät toiseen järjestelmään, johon lisätään yhteystiedot ja henkilötunnus. Rekisterissä olevia tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, suoramarkkinointiin, markkina- ja mielipidetutkimuksiin, henkilömatrikkeleihin eikä sukututkimuksiin. Emme siirrä henkilötietoja Euroopan unionin, Euroopan talousalueen tai muiden maiden ulkopuolelle.

 1. Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on aina oikeus tarkistaa mitä tietoja olemme sinusta keränneet. Sinulla on myös oikeus vaatia virheellisen, puutteellisen, tarpeettoman tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista. Tietojen poistossa henkilö- ja yhteystiedot anonymisoidaan ja merkitään poistetuksi. Säilytämme henkilötiedoista kuitenkin opistoja velvoittavien tahojen ja lainsäädännön edellyttämät tiedot. Poistetuista henkilötiedoista säilytetään sukupuolitieto, syntymävuosi sekä esimerkiksi osallistumismerkinnät. Mahdollisissa jo tulostetuissa ja arkistoiduissa paperisissa päiväkirjoissa henkilön nimitiedot tietysti säilyvät jatkossakin. Näistä tulosteista nimiä ei myöskään saa poistaa, vaan tieto niistä poistuu vasta kun tulosteen arkistointivelvollisuus on päättynyt ja tuloste tuhotaan.

Voit kieltää myös tietojen käytön markkinointitarkoituksessa.

 

Tietojen tarkastus- ja oikaisuoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa, mitä tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen: Vuolle Kansalaisopisto, Pikku-Iikankatu 6, 90120 Oulu.

tai sähköpostitse opisto@vuolleoulu.fi

tai henkilökohtaisesti opintotoimistossa, osoitteessa Pikku-Iikankatu 6, 90120 Oulu.

Rekisteröidyn tulee todistaa henkilöllisyytensä tietojen tarkistuksen yhteydessä.

Tiedustelut

P. 08 555 4060, opisto@vuolleoulu.fi

Poikkeusaukioloajoista tiedotamme mm. opiston Facebookissa.

Katso opiston aukioloajat

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä opintotoimistoomme!

Opintotoimisto

p. 08 555 4060
opisto@vuolleoulu.fi

Meillä voit maksaa myös näillä