Slide

Haluatko lisää osaamista työhösi?

Opi hyödyllisiä taitoja ihmisten kanssa toimimiseen, ohjaamiseen ja auttamiseen.

Avoin yliopisto

Kun haluat opiskella tavoitteellisesti ja kartuttaa osaamistasi kannustavassa porukassa, Vuolteen opisto on osoitteesi. Voit käydä laadukkaita avoimen yliopiston perusopintoja ilta- ja viikonloppuopintoina, vaikka työn ohessa.

Syvenny psykologiaan, kasvatustieteeseen, erityispedagogiikkaan tai musiikkiterapiaan 25 opintopisteen perusopinnoissa. Opiskelemme ryhmänohjausmallilla, jossa opiskeluryhmä ja ryhmänohjaaja toimivat tukenasi koko opintojen ajan. Ryhmänohjaaja suunnittelee yhdessä ryhmän kanssa työskentelyaikataulun ja tukee opinnoissa, jolloin ne etenevät tavoitteellisesti loppuun saakka. Opiskelusta saa ihan eri lailla irti, kun aiheisiin perehdytään porukalla, asiantuntevassa opetuksessa.

Tervetuloa opiskelemaan avoimen yliopiston perusopintoja Vuolteen opistolle!


 

Tarjoamme näitä perusopintoja:

Muu koulutus

Vahvista ammattitaitoasi työn ohessa!

Järjestämme monipuolisia lisäkoulutuksia, joilla voit kartuttaa omaa ammattitaitoasi. Tutustu suosittuihin kirjoittajakoulutuksiimme ja uuteen Nepsy-valmentajan koulutukseemme!

LUE LISÄÄ

Jatko-opintokelpoisuus

Toteutamme opinnot yhteistyössä Jyväskylän avoimen yliopiston kanssa, ja ne soveltuvat suoraan yliopiston jatko-opintoihin.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää avoimen yliopiston opinnoista?

Ota yhteyttä opistoomme