Slide

Kaipaatko turvallista juttuseuraa? Mietityttääkö elämäntilanteesi?

Tervetuloa mukaan talotoimintaamme, kursseillemme ja leireille. Olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Lapsi- ja nuorisotyö

Jokaisen kysymykset ovat meille tärkeitä, erityisesti lasten ja nuorten. Joskus luotettavan aikuisen tuki ja omanikäinen, samanhenkinen seura on enemmän kuin paikallaan.

Vuolteelle jokainen voi tulla omana itsenään, missä tilanteessa hyvänsä. Olemme turvallinen paikka tuoda esiin ajatuksia ja kokemuksia esimerkiksi yksinäisyydestä, itsetunnosta, seksuaalisuudesta tai kiusaamisesta. Teemme työtä lasten ja nuorten hyväksi koko sielullamme, jotta kukaan ei jäisi yksin.

Vuolteen ovet on lapsille ja nuorille aina auki. Tarjoamme mielekästä yhteistä tekemistä ja yksilöllistä tukea aina tarpeen ja toiveiden mukaan.

Tarjoamme oman turvallisen paikan nuorelle kohdata tyttöjen tai poikien talossa, luotettavien aikuisten läsnäollessa. Voit tulla sellaisena kuin olet. Lisäksi Vuolle tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista vapaa-ajan kurssitoimintaa sekä leirejä.

 

Vuolteen Ystävyyskeskuksen Työllistymisvalmennus on non-formaalia, henkilökohtaista työllistymisvalmennusta, jossa huomioidaan asiakas kokonaisuutena.

Tukea harrastamiseen!

Tuemme vuosittain rahallisesti nuorten harrastamista. Kannattaa hakea tukea esimerkiksi kurssimaksuihin ja välinehankintoihin. Jotta jokainen nuori pääsisi harrastuksen pariin.

Hae tukea harrastamiseen

Jäikö sinulle kysyttävää nuoristyöstä? Vastaan mielelläni.

Lisätietoja

Pauliina Rasinkangas
Nuorisotyön päällikkö
p. 044 901 9074
pauliina.rasinkangas(at)vuolleoulu.fi