Slide

Liikunta- ja hyvinvointiosaaminen

15 op (iltaopinnot)

Suunniteltu alkamisajankohta syksyllä 2024.

Oletko kiinnostunut liikunnan ja hyvinvoinnin teemoista? Haluatko saada lisää tietoa ja osaamista liikuntabiologisen ja -psykologisen näkökulman kautta? Tämä opintokokonaisuus sopii sinulle, jos työskentelet esimerkiksi ohjaajana, valmentajana, fysioterapeuttina, terveyden- tai sairaanhoitajana.

Voit olla myös urheilija tai kuntoilija, omasta hyvinvoinnista yleisesti kiinnostunut tai liikunnan ja hyvinvoinnin ammattialoille suuntautuva.

Opinnot toteutamme iltaopintoina, osin verkkovälitteisesti, Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti. Saat opintoihisi tukea alan ammattitaitoisilta opettajilta sekä paikalliselta tuutorilta. Myös muut opiskelijat ympäri suomen ovat tukenasi.

Opinnot ajoittuvat lukuvuodelle 2024-2025. Etäorientaatioita ja -kyselytunteja on syksyn aikana kolme ja kevään aikana neljä. Näiden lisäksi järjestämme tuutoritapaamisia Oulussa ryhmän tarpeen mukaan ja erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti noin neljä kertaa. Tervetuloa!

Tule kuulolle opintojen etäinfoihin!

Opintojen sisältö

Opinnoissa saat tietoa kehosta mitattavasta hyvinvointitiedosta ja opit myös analysoimaan sitä. Perehdyt liikuntapsykologian perusteisiin sekä hyvinvointivalmennuksen rooliin elintapamuutoksessa.

Opinnot koostuvat kuudesta opintojaksosta:

  • Orientaatio liikunta- ja hyvinvointiosaamiseen (2 op)
  • LTKY4001 Kehosta mitattava hyvinvointitieto (2 op)
  • LTKY4004 Kehosta mitattavan hyvinvointitiedon analyysi ja tulkinta (3 op)
  • LPSP1004 Liikuntapsykologian perusteet (5 op)
  • LTKH1001 Hyvinvointivalmennus elintapamuutoksen tukemisessa (2 op)
  • LTKY4003 Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen kehittyminen (1 op)

Etäinfot

Ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika ilmoitetaan myöhemmin.

Opintojen aikataulu

Koulutuksen alkaminen ilmoitetaan myöhemmin (syksy 2024).

Opintojen kustannukset

Opintomaksusta (485 €) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä puolet (242,50 €) ja toinen puoli laskutetaan opintojen käynnistyttyä syyskuussa. Opintoihin ei voi käyttää työttömän etuutta.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova, ja voimme palauttaa opintomaksun tai vapauttaa sen maksamisesta vain erityistapauksissa. Opinnot voit perua ilmankuluja 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk tehdyistä perumisista perimme 50 % kurssimaksusta. Koulutuksen alkamispäivänä tai sen jälkeen tehdyistä perumisista perimme koko kurssimaksun.

Ennen opintojen alkamista voit perua opintopaikkasi ainoastaan opisto@vuolleoulu.fi kautta.  Opinnot katsotaan alkaneiksi ensimmäisenä lähiopetuskertana tai verkko-opintojen tapauksessa ilmoitettuna alkamispäivänä. Opintojen aloittamatta jättämistä ei katsota opiskelupaikan perumiseksi. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät perintään. Opistolla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli opiskelijaminimi ei täyty.

Ilmoittautumisen peruminen ei lähtökohtaisesti johda opintomaksun palauttamiseen tai siitä vapautumiseen. On kuitenkin muutama poikkeustapaus, joista voit saada opintomaksusi takaisin tai saada vapautuksen sen maksamisesta

  • mikäli saat tutkinto-opiskelupaikan (voit perua ilmoittautumisesi opintoihin, mikäli teet sen ennen opintojen alkamista. Sinun tulee toimittaa perumisen yhteydessä hyväksymiskirje osoitteeseen opisto@vuolleoulu.fi
  • mikäli sairastut ennen opintojen alkamista opinnot estävään sairauteen, voidaan maksu perua tai osa siitä palauttaa tapauskohtaisesti lääkärintodistukseen perustuen

Lisätietoja

Mira Talala
Koulutusalapäällikkö
mira.talala@vuolleoulu.fi
p. 044 786 1602