Slide

Tutustu tiloihimme

Aloitimme toiminnan Heinäpäässä, uudessa Vuolle-talossa tammikuussa 2022.  Talon suunnitteluprosessissa halusimme huomioida yhteisöllisyyden sekä tehdä myös ulkoalueesta toiminnallisen viher- ja kuntoilualueineen.

Kiinteistössämme on panostettu esteettömyyteen esimerkiksi erillisellä sisäänkäynnillä ja automaattiovilla. Myös hissi on mitoitettu pyörätuoleille sopiviksi. Tutustu alta lisää Vuolle-talon tiloihin ja mahdollisuuksiin! Tervetuloa käymään!

Vuolle-talo pähkinänkuoressa

Valmistunut

Joulukuu 2021

Neliötä

3060 m2

Kerroksia

2 krs.

Hissi

1 kpl

Luokkahuoneita

12 kpl

Yhteisöllisiä tiloja

2 kpl

Liikuntasaleja

2 kpl

Pukuhuoneita

3 kpl

Akustoituja musiikkihuoneita

4 kpl

Lounasravintola Puro

1 kpl

WC-tilat, suihkut, lastenhoitotila

Kyllä

Toiminnallinen piha-alue

Tilojen virtuaaliesittely

Vuolle-Sali

Vuolteen suurin liikuntasali, Vuolle-sali on valoisa ja tilava sali niin jumppiin kuin seminaareihinkin.

Tilaan mahtuu noin 40 – 50 yhtäaikaista liikkujaa. Tilassa on moderni äänentoisto- ja kaiutinjärjestelmä.

Vuolle-salin lattia on suunniteltu erityisesti liikunnan harrastamiseen ja salin lattiana on aluejoustava urheiluparketti, joka vaimentaa iskut, kuten juoksuaskeleet ja hypyt. Vuolle-Sali sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

Pyörre-sali

Pyörre-Sali on erityisesti tanssin harrastamiseen soveltuva sali, jonka lattiamateriaali on aluejoustava urheiluparketti.

Pyörre-Sali sijaitsee heti ulko-ovien läheisyydessä oikealla. Tilassa on suuret ikkunat, jotka tuovat luonnonvaloa tilaan.

Automatisoidun verhojärjestelmän avulla tila saadaan myös suojattua valolta ja katseilta kätevästi. Pyörre-salista löytyy myös koko seinän mittainen peili sekä balettitangot.

Luokkatilat

Suuret ja valoisat luokkamme mahdollistavat monenlaista harrastamista. Tiloistamme löytyy yhteensä 12 luokkahuonetta, joista osa on mahdollista yhdistää välioven avulla isommaksi tarpeen mukaan.

Kaikki luokat on varustettu interaktiivisilla Clever Touch- kosketusnäyttöjärjestelmillä ja äänentoistolla, ja ne on suunniteltu akustiikka huomioiden.

Erikoisluokkia löytyy bänditoimintaan sekä taidekursseille. Taideluokkamme sijaitsee 2. kerroksessa. Tilasta löytyy vesipiste taidevälineiden pesemiseen. Bänditila löytyy 1. kerroksesta ja se on täysin äänieristetty.

Musiikin yksilöopetustilat

Musiikin yksilöopetustiloistamme (2 krs.) löytyy neljä akustisesti suunniteltua musiikkihuonetta; Helinä, Solina, Havina ja Humina.

Näissä tiloissa järjestämme soiton ja laulun yksilöopetusta. Jokaisesta tilasta löytyy piano.

Pukuhuoneet, wc-tilat ja lastenhoito

Tiloistamme löytyy kolme erillistä pukuhuonetta; kaksi naisille ja yksi miehille. Pukuhuoneissa on lukolliset kaapit (39 kpl) asiakkaidemme käyttöön.

Lisää lukittavia kaappeja (18 kpl) löytyy myös pukuhuoneiden ulkopuolelta. Kaikissa pukuhuoneissa on suihkut.

WC-tiloja asiakkaillemme löytyy kahdesta kerroksesta. Heti pääovien välittömästä läheisyydestä sekä pukuhuoneiden luota löytyy myös esteettömät wc-tilat. Lastenhoitotila löytyy pukuhuoneiden yhteydestä sijaistevasta wc-tilasta.

Ravintola Puro ja oleskelutilat

Vuolle-talon 1. kerroksessa sijaitsee ravintola Puro sekä suuri ruokailu- ja oleskelutila.

Ravintola Purossa on tarjolla lounasta päivittäin sekä itsepalvelutiski, jossa myynnissä pientä välipalaa, virvokkeita ja kahvia.

Ruokailutilan ohesta löytyy myös mukava oleskelutila sohvaryhmineen, jossa voi rentoutua samalla, kun esimerkiksi lapsi harrastaa.

Virta-olohuone

Vuolle-talon 1.kerroksessa, ravintola Puron vieressä sijaitseva Virta- olohuonetila on viihtyisä ja värikäs tila mm. erilaisiin ryhmämuotoisiin tapaamisiin.

Vuolteen Ystävyyskeskus järjestää tilassa erilaista yhteisöllistä ryhmätoimintaa lähes päivittäin. Tilasta löytyy myös pieni keittiötila jääkaappeineen ja kodinkoneineen.

Tutustu Olohuoneen toimintaan tästä 

Parkkipaikat ja pyöräkatos

Vuolle-talon pihasta löytyy runsaasti parkkipaikkoja molemmin puolin taloa sekä talon päädystä. Parkkipaikkoja on yhteensä 110 kpl.

Lisäksi Vuolle-talon etuoven läheisyydessä on katettu pyöräparkki, josta löytyy maahan kiinnitetyt puomit pyörien turvallista lukitsemista varten. Pyöräparkkiin mahtuu noin 80 polkupyörää.