Slide

Vapaaehtoistoiminnan verkosto – VARES

Vapaaehtoistoiminnan verkosto VARES yhdistää ja kehittää vapaaehtoistoimintaa Oulun seudulla.

Avoimena verkostotoimijana VARES edistää toimialueellaan Pohjois-Pohjanmaalla vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä ja arvostusta. Verkostossa toimii noin 50 jäsentä: järjestöt, ev.lut. seurakunnat ja Oulun kaupunki, jotka suuntaavat yhdessä laadukkaasti järjestettävää vapaaehtoistoimintaa kohti tulevaisuuden haasteita.

Verkoston toiminnan ydin on edistää ja tukea alueellisten toimijoiden vapaaehtoistoiminnan laadukasta johtamista ja pienehköjä resursseja sekä parantaa niiden toimintaedellytyksiä.

VARES -verkosto edistää kansalais- ja vapaaehtoistoiminnan roolin tunnistamista osana yhteiskunnan perusrakenteita ja suhteessa julkiseen palveluntuotantoon. Vapaaehtoistoiminta on parhaimmillaan alueen kaikille asukkaille tasavertaisen osallisuuden väylä ja tuki.

Yhteisen tekemisen, oppimisen ja hyvien käytäntöjen jakamisen kautta synnytämme uutta, näkyvää, laadukasta kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla ja valtakunnallisesti. Meillä on luonteva ja toimiva yhteistyö niin järjestöjen ja seurakuntien välillä kuin suhteessa julkisiin toimijoihin. Toimimme uuden järjestösivuston www.lähellä.fi kehittäjäryhmässä.

Vapaaehtoistoiminnan VARES-verkoston hallinnointi on osa Vuolle Setlementin laajaa vapaaehtoistoimintaa. VARES-verkoston toimintaa rahoittaa STEA (sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus).

Olet tervetullut osallistumaan vapaaehtoistoiminnan infoon ja/tai peruskurssille. VARES-verkostoon otamme jatkuvasti uusia jäsentahoja mukaan. Vastaamme myös kysymyksiisi ja autamme sinua kiinnostavan tehtävän etsimisessä.

Katso vapaaehtoistehtäviä ja koulutuksia lähellä.fi -sivustolla

Vapaaehtoistoiminnan verkosto - VARES

Osoite:

Pikku-Iikan katu 6 90120 Oulu

Vapaaehtoistoiminnan verkosto - VARES
Sähköpostit

etunimi.sukunimi@vuolleoulu.fi

Vastaava suunnittelija Oksman-Hiukka, Annukka

p. 044 786 1606