fbpx

Opisto


Vuolteen monipuolinen ja lämminhenkinen opisto sijaitsee Oulun keskustan läheisyydessä Heinäpäässä.

Opistomme tarjoaa sekä kansalaisopisto- että kansanopistokoulutusta. Ammattitaitoiset opettajat ja kansainvälinen ympäristö tarjoavat laajat mahdollisuudet opiskeluun ja virkistävään harrastustoimintaan koko elämän varrelle.

Opisto järjestää myös muita ajankohtaisia koulutuksia yhteistyössä Vuolteen hyvinvointipalveluiden sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi koulutus- ja kurssitoimintaa järjestetään Vuolteelle kuuluvassa Pikku-Syötteen nuorisokeskuksessa tunturialueen upean luonnon ympäröimissä maisemissa.

Olitpa lapsi, nuori tai aikuinen olet tervetullut opiskelemaan ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa!

Tutustu Vuolle-talon paikoitukseen ja joukkoliikenneyhteyksiinVuolteen kansalaisopisto-opinnot tarjoavat kaikille, eri-ikäisille ihmisille avoimia koulutus-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Kansalaisopisto-opintoihin osallistuu vuosittain noin 8000 eri-ikäistä harrastajaa. Opistollamme on erityisesti senioreille suunnattu monipuolinen ja laaja kielten, liikunnan ja tanssin opetusohjelma. Lapsille ja nuorille tarjoamme musiikki-, tanssi ja liikuntakasvatusta sekä aikuisille monipuolisen valikoiman kielten, taito- ja taideaineiden, musiikin, liikunnan, tanssin ja hyvinvoinnin kursseja. Katso kurssitarjonta tästä.

Vuolteen kansanopisto-opinnot sisältävät pääasiallisesti yhden lukuvuoden kestäviä opintokokonaisuuksia. Erilaiset koulutuslinjat antavat nuorille koulutuksellisen vaihtoehdon ja auttavat löytämään ja toteuttamaan omaa opintopolkua.  Kansanopisto tarjoaa esimerkiksi lukion jälkeiselle polulle avoimen yliopiston opintoja. Lisäksi Opistolla on toimintaa erilaisille ikäryhmille kuten Eläkkeellä Elämää! – toiminto, joka on suunnattu eläkkeellä oleville aktiivisille harrastajille. Opistossamme on laajasti myös erilaisia maahanmuuttajille suunnattuja koulutusmuotoja.

WILMA

Anna palautetta tai kerro kurssitoiveista

Please wait...