Slide

Vuolteen kansalaisopiston ilmoittautuminen alkaa maanantaina 13.11. klo 12.00. Tutustu alta minkälaisia muutoksia ilmoituskäytänteisiin on tehty ja varmista paikkasi suosituilla kursseillamme!

Liikunta – ilmoittaudu marras-joulukuussa!

Liikunnan ilmoittautumisaika päättyy noin viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssit eivät käynnisty, jos minimiosallistujamäärä ei ole täynnä. Kursseille, joiden minimiosallistujamäärä on täynnä, voi ilmoittautua myös myöhemmin. Ilmoittauduthan kursseillesi siis ajoissa!

Kevään kertamaksukurssit valitaan tammikuun alussa. Muuallakin kuin Vuolle-talossa voi olla kertamaksukursseja. Kertamaksukursseista tehdään oma lukujärjestys ja ohje tammikuussa 2024.

Musiikki – aikuisten henkilökohtainen musiikinopetus – ilmoittaudu marras-joulukuussa!

Henkilökohtaiset musiikin opetustunnit ovat valittavissa opiston ilmoittautumisjärjestelmästä opettajan ja aikataulun mukaan. Kurssit on räätälöity syksyn opetusajoista, eli syksyn opiskelijalle on varattu sama aika ja päivä kuin syksylläkin.

Etsi oma kurssisi seuraavilla hakutekijöillä: Osasto: Aikuiset (yli 16.v) tai Seniorit, Ainealue: Musiikki, Etsi oma instrumenttisi ja opettajasi. Viikonpäivä –hakutekijällä voit rajata opetuspäivät tarkemmiksi.

Kursseille tulee ilmoittautua määräaikaan mennessä. Jos ilmoittautumista ei ole tehty viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, tunnin voi saada vain jos vapaita paikkoja on, ilmoittautumalla jonokurssille. Suosittelemmekin siis, että ilmoittautuminen tehdään hyvissä ajoin.

Kurssimaksun maksamisesta

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kurssimaksun maksussa tapahtuu virhe, voit pyytää maksulinkkiä opintotoimistosta tai etsiä maksulinkin Omat ilmoittautumiseni –sivulta. Huomaathan, että maksulinkki on voimassa kaksi päivää ilmoittautumisesta. Jos ilmoittauduit väärälle kurssille, ota yhteyttä opintotoimistoon. Maksamattomia ilmoittautumisia ei huomioida.

Kevään kurssit löydät sivuiltamme pe 10.11.2023!