Slide

Jooga ja tuolijumppa

Vuolle Opisto Maarit K

Hei! Olen Maarit, koulutukseltani olen SJL-jooganopettaja (Suomen joogaliitto ry), kuntoutuksen ohjaaja (AMK) ja hammashoitaja.

Ohjaan Vuolteella joogaa ja tuolijumppaa. Joogaa olen ohjannut vuodesta 2014. Vuosien varrella olen ohjannut kaikenikäisiä lapsista aikuisiin ja seniori-ikäisiin. Enimmäkseen ryhmäni ovat olleet yhdistettyjä hathajoogan alkeis-/jatkoryhmiä, seniori- ja voimajoogaa sekä tuolijumpparyhmiä senioreille ja kuulovammaisille. Olen myös sijaistanut eri ryhmiä mm. tuoli-, voima-, selkä-, seniori- ja äijäjoogaa.

Ohjaamani jooga on lempeää ja rauhallista sekä lujuutta mukana sopivin annoksin. Joogani on turvallista ja teet harjoituksen aina omista lähtökohdistasi, omaa kehoasi kuunnellen ja kunnioittaen. Joskus otan mukaan  jooganidran tai lyhyitä meditaatioita. Pienissä ryhmissä olen joskus käyttänyt apuvälineinä joogatiiltä ja joogavyötä sekä tyynyjä.

Kun elämä on hektistä ja kiireistä, jooga auttaa rauhoittumaan, keskittymään ja pysähtymään tähän hetkeen ja omaan sisimpään, edes hetkeksi pienin askelin. On myös hienoa kun opit (ehkä) tuomaan arkeesi näitä pieniä hetkiä.