Slide

Nia-tanssi

Nia on liikuttanut minua 20 vuoden ajan, läpi opiskelujen, työn, raskauksien, lastenhoidon ja elämän erilaisten myllerrysten. Olen oppinut nauttimaan kaikista elämän vaiheista, olen saanut kokea turvallisuutta omassa kehossani tilanteista riippumatta, yhteistyössä kehoni kanssa. Vuolteella olen ohjannut Niaa jo 19 vuotta.

Nia on minulle harrastuksen ja työn lisäksi myös tapa elää. Olen ammentanut osaamiseni lukuisista kansainvälisistä Nia-valmennuksista, ja olenkin Nian 1st degree black belt -opettaja, Nia freedance -opettaja, sekä Nia 5 stages- ja Nia floorplay-opettaja. Nautin, kun saan ohjata oppilaita tämän ihanan lajin pariin voimaan paremmin kehoissaan.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!  Nia-tunnilla voit itse valita liikkeittesi syvyyden, intensiteetin ja voimakkuuden, mikä tekee lajista kaikille sopivan. Päätät itse, nautitko tunnilla kehon kyvystä palautua rasituksista, voimistuvista aistimuksista vai täysillä hikoilusta. Kaikki on sallittua, kunhan se vain tuntuu hyvältä kehossasi.