Slide

Oulun teatterin toimitusjohtaja Tuija Hyppönen siirtyy Vuolle Setlementti ry:n talous- ja kehittämisjohtajaksi. Siirtyminen tulee tapahtumaan asteittain tulevan kesän ja syksyn aikana.

Hyppönen on toiminut Oulun teatterin toimitusjohtajana vuodesta 2014 (pl. perhevapaat 2015-2017). Hän aloitti työskentelyn Oulun teatterin palveluksessa vuonna 2009 teatterin hallintopäällikkönä. Koulutukseltaan Hyppönen on kauppatieteiden maisteri.

– Aloitin työurani Oulun teatterissa yli kymmenen vuotta sitten. Harkinnan jälkeen päätin nyt tarttua eteeni tulleeseen mahdollisuuteen työskennellä Vuolle Setlementin palveluksessa. Teatteria ja sen henkilökuntaa tulee ikävä, mutta odotan innolla myös uusia haasteita.

Vuolle Setlementin toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen toteaa rekrytointiprosessin olleen haastava, mutta lopputulemaltaan erittäin hyvä.

– Avaintehtävän täyttäminen on aina vaativa prosessi ja tällä kertaa poikkeuksellisen vahva hakijakunta teki tilanteesta normaaliakin vaikeamman. Olemme kuitenkin erittäin iloisia ja luottavaisia valintamme suhteen.

Hyppönen kertoo olevansa syvästi kiitollinen teatterin hallitukselle luottamuksesta ja tuesta sekä teatterin upealle ja valtavan lahjakkaalle henkilökunnalle kaikista niistä arvokkaista hetkistä, joita on saanut teatterilla heidän kanssaan kokea.

– Toivotan koko sydämestäni kaikkea hyvää koko henkilökunnalle ja tulevalle seuraajalleni, hän toteaa.

Hyppönen tulee toimimaan koko Vuolle konsernin talous- ja kehittämisjohtajana. Vuolteen toiminnot pitävät sisällään yleissivistävää koulutusta ja erilaisia kulttuuri- ja harrastusopintoja tarjoavan Vuolle Opiston, yksilön voimavaroja vahvistavat Hyvinvointipalvelut sekä Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen toiminnan. Toiminnot tavoittavat vuosittain noin 15 000 oululaista.

– Löysimme joukkoomme vahvan osaajan ja persoonan, joka istuu selvästi myös arvoihimme ja porukkaamme. Kokemuksensa ansiosta Tuija tuo talous- ja kehittämisosaamisen lisäksi mukanaan myös vahvaa strategista ja liiketoiminnallista osaamista, Kemppainen kuvailee.

Lisätietoja:

Tuija Hyppönen
p. 044 7037010

Jussi Kemppainen
Toiminnanjohtaja
Vuolle Setlementti ry
p. 040 527 2898
jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi