Slide

Maailma Soi – festivaali

Kesäkuussa 2022 järjestettiin Vuolteen ensimmäinen koko perheen monikulttuurinen ja yhteisöllinen Maailma Soi -musiikkifestivaali Vuolle-talon pihapiirissä Heinäpäässä. Tapahtuma keräsi päivän aikana noin tuhat maailmanmusiikista ja monikulttuurisesta toiminnasta kiinnostunutta festivaalivierasta paikan päälle. 

Kävijät arvioivat palautekyselyssämme tapahtuman onnistuneeksi (4,4/5) ja kertoivat suosittelevansa ehdottomasti festivaalia (4,8/5), jos se järjestetään jälleen ensi kesänä. Festivaalivieraiden mielestä aika, jonka he käyttivät tapahtumaan, oli sen arvoista (4,7/5). Hienoa!

Lämmin kiitos upeille kesän 2022 festivaalivieraille, esiintyjille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille – tästä on hyvä jatkaa!


Kumppanit

Kutsumme yrityksenne mukaan rakentamaan suvaitsevaista ja monikulttuurista lähiyhteisöä Ouluun värikkään tapahtumamme sponsorina!

Tavoitteenamme on, että Maailma Soi -festivaalista tulee vuosittain toistuva etninen kesäjuhla, joka kokoaa suuren määrän alueemme ihmisiä ja kesälomalaisia yhteisen teeman äärelle. Vastaavaa musiikkitapahtumaa ei Oulussa ole, joten tilaus sille on suuri. Tapahtuma tukee myös tulevaa Oulun kulttuuripääkaupunki 2026-hanketta.

Tapahtuman järjestää Vuolle Setlementti ry, joka on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys.

 Mitä tarjoamme?

Tarjoamme yrityksellenne näkyvyyttä sekä itse tapahtumassa, Maailma Soi –festivaalin materiaaleissa, nettisivulla sekä sosiaalisen median julkaisuissa. Keskustelemme mielellämme innovatiivisistakin ideoista ja ajatuksista näkyvyyden ja yhteistyön osalta! Ota yhteyttä Noora Dahmaneen, p. 050 571 5023, noora.dahmane@vuolleoulu.fi.

Tutustu meihin lisää

Yhteystiedot

Maailma Soi –festivaali (tapahtumatuotanto, media, kumppanuudet)
Noora Dahmane
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Vuolle Setlementti / Pikku-Syöte
p. 050 571 5023
noora.dahmane@vuolleoulu.fi