fbpx

MAAILMA SOI –FESTIVAALI


Kesäkuussa 2022 järjestettiin Vuolteen ensimmäinen koko perheen monikulttuurinen ja yhteisöllinen Maailma Soi -musiikkifestivaali Vuolle-talon pihapiirissä Heinäpäässä. Tapahtuma keräsi päivän aikana noin tuhat maailmanmusiikista ja monikulttuurisesta toiminnasta kiinnostunutta festivaalivierasta paikan päälle. Kävijät arvioivat palautekyselyssämme tapahtuman onnistuneeksi (4,4/5) ja kertoivat suosittelevansa ehdottomasti festivaalia (4,8/5), jos se järjestetään jälleen ensi kesänä. Festivaalivieraiden mielestä aika, jonka he käyttivät tapahtumaan, oli sen arvoista (4,7/5). Hienoa!

Lämmin kiitos upeille kesän 2022 festivaalivieraille, esiintyjille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille – tästä on hyvä jatkaa!

Tule kokemaan kesän värikkäin festivaali!

Maailma Soi festivaali on maksuton kesätapahtuma, joka esittelee musiikkia eri kulttuureista ulkona päälavalla sekä pop-up-tyyppisesti ympäri Vuolle-taloa. Lisäksi tapahtumassa on erilaisia monikulttuurisia toimintapisteitä, joista löytyy nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Festivaalin aikana vietetään myös Pop Up –ravintolapäivää, joten nälän yllättäessä tarjolla on upeita makuja maailmalta etnisissä katukojuissa. Festivaalikävijät voivat lisäksi ruokailla sisällä Ravintola Purossa teemaan sopivia annoksia.

Maailma Soi -festivaali voimistaa monikulttuurista yhteisöllisyyttä alueellamme. Tarvitsemme kulttuurien välistä vuoropuhelua. Mikä sen parempi yhdistävä tekijä kuin musiikki, joka tuo meidät yhteen taustoistamme tai erilaisista kulttuureistamme riippumatta. Yhdessä voimme luoda kohtaamisten kautta monikulttuurisuutta, joka edistää ymmärrystä, suvaitsevuutta ja tasa-arvoa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.Toimintapisteet

Musiikin lisäksi tapahtumassa on tarjolla suuri määrä erilaisia toimintapisteitä niin lapsille kuin aikuisille, joihin kannattaa tutustua! Tule vaikka kokeilemaan lapsesi kanssa erilaisia soittimia tai kasvomaalausta, testaa rivitanssitaitojasi tai ihastu paikan päällä tehtäviin aitoihin henna tatuointeihin. Nälän yllättäessä etnisistä pop up -ruokakojuistamme löytyy herkullisia makeita ja suolaisia vaihtoehtoja isompaakin nälkää sammuttamaan tai vaikka kotiin viemisiksi.

 

 

 

 

 

 

 

 


Pysäköinti

Suosittelemme festivaalivieraita saapumaan alueelle jalkaisin, pyörillä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Vuolle-talo sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Heinäpäässä, osoitteessa Pikku-Iikan katu 6, Heinäpään palloiluhallin vieressä. Jos kuitenkin päätät saapua tapahtumaan autolla, kehotamme etsimään pysäköintitilaa Heinäpään asuinalueen liepeiltä tai palloiluhallin luota. Vuolle-talon pihapiirissä ei ole pysäköintitilaa festivaalivieraille. Piha-alueella on muutamia inva-paikkoja liikuntarajoitteisille. Lisäksi inva-kuljetukset ovat sallittuja tapahtuma-alueelle. 

Majoittuminen Oulussa

Oulun seutu on helposti saavutettava matkailualue, josta löytyy monenlaisia mahdollisuuksia majoittumiseen. Tutustu vaihtoehtoihin mm. www.visitoulu.fi. Kysy lisää Oulun kaupungin matkailuneuvonnasta: touristinfo@ouka.fi,
+358 8 558 41330.

Vastuullisuus

Me Vuolteella haluamme luoda terveysturvallisia ja vastuullisia tapahtumia.

  • Osallistuthan tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana. Pidetään huoli itsestämme ja muista.
  • Desinfioi käsiä aina, kun tarpeen. Alueelle saa tuoda oman käsidesin ja sitä on tarjolla monissa pisteissä alueella. Voit käydä pesemässä kädet myös Vuolle-talon wc-tiloissa.
  • Tehostamme siivousta tapahtuman ajaksi.
  • Festivaalialueella on omat astiat mm. kartonki-, muovi- ja sekajätteille, huolehdithan omalta osaltasi jätteiden asianmukaisesta lajittelusta.
  • Ravintolassamme on tarjolla maukasta ja maistuvaa kasvisruokaa.
  • Pop – Up -ravintolapäivän pitäjät huolehtivat terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti tuotteiden valmistuksesta ja tarjoilusta.
  • Suosittelemme saapumaan festivaaleille jalkaisin, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.
  • Toimimme turvallisuuteen liittyvissä asioissa yhteistyössä alueen viranomaisten kanssa.
  • Huomaattehan että tapahtuma on savuton ja alkoholiton.

Kumppanit

Kutsumme yrityksenne mukaan rakentamaan suvaitsevaista ja monikulttuurista lähiyhteisöä Ouluun värikkään tapahtumamme sponsorina!

Tavoitteenamme on, että Maailma Soi -festivaalista tulee vuosittain toistuva etninen kesäjuhla, joka kokoaa suuren määrän alueemme ihmisiä ja kesälomalaisia yhteisen teeman äärelle. Vastaavaa musiikkitapahtumaa ei Oulussa ole, joten tilaus sille on suuri. Tapahtuma tukee myös tulevaa Oulun kulttuuripääkaupunki 2026-hanketta.

Tapahtuman järjestää Vuolle Setlementti ry, joka on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys.

Tutustu meihin lisää

 Mitä tarjoamme?

Tarjoamme yrityksellenne näkyvyyttä sekä itse tapahtumassa, Maailma Soi –festivaalin materiaaleissa, nettisivulla sekä sosiaalisen median julkaisuissa. Keskustelemme mielellämme innovatiivisistakin ideoista ja ajatuksista näkyvyyden ja yhteistyön osalta! Ota yhteyttä Noora Dahmaneen, p. 050 571 5023, noora.dahmane@vuolleoulu.fi.

Yhteystiedot

Maailma Soi –festivaali (tapahtumatuotanto, media, kumppanuudet)
Noora Dahmane
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Vuolle Setlementti / Pikku-Syöte
p. 050 571 5023
noora.dahmane@vuolleoulu.fi

Maailma Soi –festivaali (tapahtumatuotanto, digimarkkinointi)
Aino Rinta-Säntti
Markkinointikoordinaattori
Vuolle Setlementti / Pikku-Syöte
p. 050 475 4902
aino.rinta-santti@vuolleoulu.fi