Slide

Kehitämme jatkuvasti Vuolteen opiston toimintaa ja tarjontaa ja tähän tarvitsemme erityisesti Teitä. Etsimme nyt eri ikäisiä kurssilaisiamme mukaan Vuolteen opiston ideointityöpajoihin syksylle ja keväälle. Haluamme kuulla juuri sinun ajatuksesi ja ideasi, sillä asiakkaidemme panos on meille korvaamattoman arvokasta.

Miksi osallistua?

OPH:n rahoittaman Laadukas opiskelijapolku (2022–2024) -hankkeen puitteissa tavoitteenamme on parantaa asiakaskokemusta koko opistomme matkan varrella. Haluamme ylittää odotuksesi kaikissa asiakaspalvelutilanteissa, kuten kurssien valinnassa, ilmoittautumisessa, kurssille valmistautumisessa ja itse kurssilla. Nyt sinulla on siis mahtava mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme ja tehdä siitä entistäkin parempaa!

Mitä odottaa?

Ideointityöpajassa saat mahdollisuuden osallistua mukavaan yhteiseen tekemiseen ja nauttia herkullisista tarjoiluista. Lisäksi kaikki työpajaan valitut osallistujat saavat 30 € lahjakortin, jonka voi käyttää esimerkiksi tuleville kevään kursseille. Työpajassa voit jakaa omia kokemuksiasi ja ideoitasi, jotka auttavat meitä kehittämään toimintaamme. Hae siis rohkeasti mukaan!

Ideointityöpajat järjestetään Vuolle-talolla seuraavasti:

  • 30.11.2023 klo 17.00 – 19.30
  • 1.2.2024 klo 17.00 – 19.30
  • 22.2.2024 klo 17.00 – 19.30

Hae mukaan täyttämällä alla olevan linkin kautta lomake ja valitse, mihin työpajaan haluaisit osallistua. Jokaiseen työpajaan mahtuu noin 10 osallistujaa eri ikäryhmistä. Valitsemme osallistujat ilmoittautuneiden joukosta siten, että ryhmässä olisi monipuolisesti eri ikäisiä ihmisiä.

Hae mukaan tästä