Slide

Opettajaksi Vuolteen opistolle?

Hae mukaan nyt!

Kiinnostaisiko sinua opettaa Vuolteen opistossa lyhyempiä sijaisuuksia tai pidempiä jaksoja oman aikataulusi mukaan? Onko sinulla erityistaitoja tai hyviä uusia kurssi-ideoita, joita haluaisit jakaa muille? Ota meihin yhteyttä ja hae Vuolteen opistolle opettajaksi!

Etsimme nyt joukkoomme sinua, uusi innokas tuntiopettaja, jolla on kokemusta opettamisesta sekä halua ja innokkuutta osaamisesi jakamiseen. Haemme nyt erityisesti lasten ja nuorten kurssien vetäjiä eri ainealueille (liikunnalliset kurssit, taide/taitoaineet, ryhmämuotoinen musiikki yms.) Suunnittelemme uusia kursseja joustavalla aikataululla ja toivomme, että voisit tarjota raikkaita uusia ja ajankohtaisia ideoita lasten- ja nuorten harrastamiseen. Meillä on opetustoimintaa ympäri vuoden.

Vuolteen lämminhenkinen kansalaisopisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Heinäpäässä, uudessa Vuolle-talossa. Lisäksi järjestämme kursseja eri puolilla Oulua, lähellä asiakkaitamme. Meillä kohtaavat toisensa lapset ja lapsiperheet, nuoret, aikuiset ja seniori-ikäiset yhteisen tekemisen parissa. Ammattitaitoiset ja lämminhenkiset opettajamme ovat sitoutuneita elämänilon ja oppimisen edistämiseen. Opistossamme harrastaa vuosittain noin 5700 opiskelijaa ja tarjoamme vuodessa jopa yli 800 erilaista kurssivaihtoehtoa kaiken ikäisille harrastajille. Palveluksessamme työskentelee noin 160 ammattitaitoista opettajaa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta ja kerro lisää itsestäsi sekä osaamisestasi. Kerrothan lomakkeessa myös, oletko suorittanut opettajan pedagogiset opinnot.

Koulutusalapäällikkömme ovat henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hakemuksensa lähettäneisiin ja antavat tarvittaessa lisätietoja tehtävistä.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.


Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Lisätietoja:

 

Koulutusjohtaja Erja Stolt
erja.stolt (@) vuolleoulu.fi
p. 044 786 8897

Kielet, taito- ja taideaineet, avoin yliopisto
Koulutusalapäällikkö Mira Talala
mira.talala (@) vuolleoulu.fi
p. 044 786 1602

Liikunta, tanssi, terveys ja hyvinvointi
Koulutusalapäällikkö Eeva Tallqvist
eeva.tallqvist (@) vuolleoulu.fi
p. 044 786 1605

Musiikki, musiikkileikkikoulu
Koulutusalapäällikkö Seija Juntunen
seija.juntunen (@) vuolleoulu.fi
p. 040 702 6587

 

Jätä avoin hakemus

Jätä avoin hakemus

Avoimet hakemukset poistuvat järjestelmästämme puolen vuoden kuluessa. Haluatko, että hakemuksesi lisätään sijaisrekisteriimme tämän jälkeen mahdollisia avoimia paikkoja varten?
Maximum upload size: 2.1MB