Slide

Kiinnostaisiko sinua opettaa Vuolteen opistossa lyhyempiä sijaisuuksia tai pidempiä jaksoja oman aikataulusi mukaan? Onko sinulla erityistaitoja tai hyviä uusia kurssi-ideoita, joita haluaisit jakaa muille? Ota meihin yhteyttä ja hae Vuolteen opistolle opettajaksi!

Etsimme nyt joukkoomme sinua, uusi innokas tuntiopettaja, jolla on kokemusta opettamisesta sekä halua ja innokkuutta osaamisesi jakamiseen. Suunnittelemme uusia kursseja joustavalla aikataululla, joten kuulemme myös mielellämme ehdotuksia uusista kursseista ja luennoista, joita voisit tarjota.  Meillä on opetustoimintaa ympäri vuoden.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta ja kerro lisää itsestäsi sekä osaamisestasi. Minkälaisia kursseja haluaisit opettaa? Kurssi-ideasi voivat olla myös sellaisia, joita tarjonnastamme ei tällä hetkellä löydy. Kerrothan lomakkeessa myös, oletko suorittanut opettajan pedagogiset opinnot.

Koulutusalapäällikkömme ovat henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hakemuksensa lähettäneisiin ja antavat tarvittaessa lisätietoja tehtävistä.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.


Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Lisätietoja:

Kielet, taito- ja taideaineet, avoin yliopisto
Koulutusalapäällikkö Mira Talala
mira.talala (@) vuolleoulu.fi
p. 044 786 1602

Liikunta, tanssi, terveys ja hyvinvointi
Koulutusalapäällikkö Eeva Tallqvist
eeva.tallqvist (@) vuolleoulu.fi
p. 044 786 1605

Musiikki, musiikkileikkikoulu
Koulutusalapäällikkö Seija Juntunen
seija.juntunen (@) vuolleoulu.fi
p. 040 702 6587

 

Jätä avoin hakemus

Jätä avoin hakemus

Avoimet hakemukset poistuvat järjestelmästämme puolen vuoden kuluessa. Haluatko, että hakemuksesi lisätään sijaisrekisteriimme tämän jälkeen mahdollisia avoimia paikkoja varten?