Opisto


Vuolteen monipuolinen ja lämminhenkinen opisto sijaitsee Oulun keskustan läheisyydessä. Opistomme tarjoaa sekä kansalaisopisto- että kansanopistokoulutusta. Ammattitaitoiset opettajat ja kansainvälinen ympäristö tarjoavat laajat mahdollisuudet opiskeluun ja virkistävään harrastustoimintaan koko elämän varrelle.Opiston kansalaisopisto on kaikille avoin oppilaitos järjestäen koulutus-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia eri-ikäisille ihmisille. Kansalaisopisto-opintoja suorittaa vuosittain yli 8000 eri-ikäistä harrastajaa. Opistollamme on erityisesti senioreille suunnattu monipuolinen ja laaja kielten, liikunnan ja tanssin opetusohjelma. Lapsille ja nuorille tarjoamme musiikki- tanssi ja liikuntakasvatusta sekä aikuisille kattavan valikoiman kielten, taito- ja taideaineitten, musiikin, liikunnan, tanssin ja hyvinvoinnin kursseja. Katso kurssitarjonta tästä.

Opiston kansanopisto-opinnot ovat pääasiallisesti yhden lukuvuoden kestäviä opintokokonaisuuksia. Erilaiset koulutuslinjat tarjoavat nuorille koulutuksellisen vaihtoehdon ja auttavat löytämään ja toteuttamaan omaa opintopolkua. Esimerkiksi kansanopisto tarjoaa lukion jälkeiselle polulle avoimen yliopiston opintoja. Opistossamme on myös laajasti erilaisia maahanmuuttajille suunnattuja koulutusmuotoja.

WILMA

Opiskelijat-6

Opisto järjestää myös muita ajankohtaisia koulutuksia yhteistyössä Vuolteen hyvinvointi- ja yhteisötyön kanssa sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi koulutus- ja kurssitoimintaa järjestetään Vuolteelle kuuluvassa Pikku-Syötteen nuorisokeskuksessa tunturialueen upean luonnon ympäröimissä maisemissa. Katso ajankohtaiset muut kurssit tästä.

Olitpa lapsi, nuori tai aikuinen olet tervetullut opiskelemaan ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa!