Opisto


Vuolteen monipuolinen ja lämminhenkinen opisto sijaitsee Oulun keskustan läheisyydessä Myllytullissa.

Opistomme tarjoaa sekä kansalaisopisto- että kansanopistokoulutusta. Ammattitaitoiset opettajat ja kansainvälinen ympäristö tarjoavat laajat mahdollisuudet opiskeluun ja virkistävään harrastustoimintaan koko elämän varrelle.

Opisto järjestää myös muita ajankohtaisia koulutuksia yhteistyössä Vuolteen hyvinvointipalveluiden sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi koulutus- ja kurssitoimintaa järjestetään Vuolteelle kuuluvassa Pikku-Syötteen nuorisokeskuksessa tunturialueen upean luonnon ympäröimissä maisemissa.

Olitpa lapsi, nuori tai aikuinen olet tervetullut opiskelemaan ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa!Vuolteen kansalaisopisto-opinnot tarjoavat kaikille, eri-ikäisille ihmisille avoimia koulutus-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Kansalaisopisto-opintoihin osallistuu vuosittain noin 8000 eri-ikäistä harrastajaa. Opistollamme on erityisesti senioreille suunnattu monipuolinen ja laaja kielten, liikunnan ja tanssin opetusohjelma. Lapsille ja nuorille tarjoamme musiikki-, tanssi ja liikuntakasvatusta sekä aikuisille kattavan valikoiman kielten, taito- ja taideaineiden, musiikin, liikunnan, tanssin ja hyvinvoinnin kursseja. Katso kurssitarjonta tästä.

Vuolteen kansanopisto-opinnot sisältävät pääasiallisesti yhden lukuvuoden kestäviä opintokokonaisuuksia. Erilaiset koulutuslinjat antavat nuorille koulutuksellisen vaihtoehdon ja auttavat löytämään ja toteuttamaan omaa opintopolkua. Esimerkiksi kansanopisto tarjoaa lukion jälkeiselle polulle avoimen yliopiston opintoja. Opistossamme on myös laajasti erilaisia maahanmuuttajille suunnattuja koulutusmuotoja.

WILMA