Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen, jolle humaanilta pohjalta tehtävä terapiatyö on lähellä sydäntä ja arvomaailmaa.

Kandelan palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa yksilöpsykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa, tuki- ja kriisikäyntejä sekä työyhteisöpalveluita. Palvelut ovat saatavilla myös etäyhteyden kautta. Etsimme nyt joukkoomme lisää psykoterapiatyön ammattilaisia. Olisitko sinä yksi uusista kandelalaisista?

Terapia- ja työyhteisöpalveluiden tarve kasvaa koko ajan. Tätä haastetta purkamaan kolme setlementtiä; Vuolle Setlementti, Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti päättivät perustaa yhteisen, valtakunnallisen terapia- ja työyhteisöpalveluyhtiön syksyllä 2020. Syntyi Kandela; ihmisläheisten setlementtiarvojen pohjalta toimiva yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä niin nuorille, aikuisille, pareille, perheille kuin ryhmillekin.

Oulussa palvelua tuottaa Vuolle Palvelut Oy, joka on osa Vuolle Setlementti konsernia. Vuolle Setlementti ry on vuonna 1944 perustettu oululainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö. Vuolteen toiminta koostuu neljästä osa-alueesta, joita ovat: yleissivistävää koulutusta tarjoava Vuolteen opisto, yksilön voimavaroja vahvistavia palveluita tarjoava Hyvinvointipalvelut, Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte sekä terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava Kandela. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä kaikki toimintamme voitto ohjautuu takaisin setlementtityöhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn osana valtakunnallista ammatillista yhteisöä. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kannustavan provisiolisän, viihtyisät työtilat, hyvät henkilöstöedut sekä asianmukaiset työvälineet. Tämän lisäksi tuemme sinua ammatillisesti työnohjauksella, omaehtoisilla koulutuksilla sekä monipuolisella työyhteisötoiminnalla. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä sekä kehittämään arvopohjaista liiketoimintaamme. Saat työhösi laajaa tukea myös Vuolle konsernin tukipalveluista sekä muilta oman alansa huippuosaajilta.

Työpaikkasi sijaitsee uusissa työtiloissa Vuolle-talossa, Oulun Heinäpäässä. Tiimiisi kuuluu kolme muuta psykoterapeuttia ja työyhteisöösi koko Vuolteen henkilökunta.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava psykoterapeutti Kirsi Mäntyniemi puhelimitse p. 040 500 7928 ke 5.6. ja pe 7.6. kello 11 sekä sähköpostitse kirsi.mantyniemi@kandela.fi

tai toimitusjohtaja Jussi Kemppainen puhelimitse p. 040 527 2898 ma 12.6. klo 10-11 ja ke 14.6. klo 14-15 sekä sähköpostitse jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 16.6. mennessä osoitteeseen jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi.