Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa yhdistyy vapaaehtoisuus, sovinnollisuuden edistäminen ja yhteiskunnallisesti merkittävä rooli viranomaisten rinnalla? Oletko valmis ohjaamaan vapaaehtoisia, toimimaan osana asiantuntijatiimiä ja kehittämään sovittelutyötä osana laajaa ja monipuolista organisaatiota?

Haemme Vuolteen Pohjois-Suomen sovittelutoimistoon Ouluun sovitteluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 21.2.2024 -12.8.2024.  Sovitteluohjaajan tehtäviin kuuluu sovitteluun saapuvien rikos- ja riita-asioiden käsittelyjen ohjaus, vapaaehtoistyöntekijöiden ohjaaminen sekä ohjaaja voi toimia tarvittaessa sovittelijana. Sovitteluohjaaja tekee yhteistyötä mm. poliisin, syyttäjän sekä muiden viranomaisten kanssa. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi), itsenäistä ja joustavaa työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme avointa dialogista työotetta ja työkokemusta soveltuvan asiakas- ja verkostotyön parissa. Arvostamme ryhmäohjaustaitoja ja valmiutta itsensä kehittämiseen. Eduksi katsomme kokemuksen järjestötyöstä ja vapaaehtoisten ohjaamisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen sovittelutyön valtakunnallisessa verkostossa ja kehittyvässä organisaatiossa. Vuolle on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja tukenasi on koko Vuolle konsernin osaava työyhteisö.

Lisätiedustelut keskiviikkona 15.11. klo 14-16.00 ja perjantaina 24.11. klo 10-12.00 sovittelujohtaja Katja Heinikoski p. 0400 234 430.

Sähköiset hakemukset ja ansioluettelot pyydämme lähettämään 30.11.2023 mennessä: rekry@vuolleoulu.fi

Palkkaus on yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukainen.

Huomioithan, että tehtävään voidaan palkata ainoastaan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Tehtävään valitun tulee täyttää vähintään yksi seuraavista ehdoista:

  • hän on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
  • hän on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi
  • hän on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.