fbpx

Sinustako LÄHIAPU-vapaaehtoinen?


Haemme auttamistyöstä kiinnostuneita vapaaehtoisia mukaan Vuolteen LÄHIAPU-palveluun helpottaaksemme koronavirusepidemian tuomia arjen haasteita. Palvelun ajatuksena on tarjota apua kaikille sitä tarvitseville oululaisille (aluksi n. 10 km säteellä keskustasta), mutta erityisesti riskiryhmiin kuuluville ikäihmisille, nuorille ja aikuisille, joilla ei ole apua tarjolla omassa lähipiirissään.

Toiminnassa noudatamme korostetun riskin toimenpiteitä; käytämme tarpeen mukaan kasvosuojaimia, kertakäyttöhanskoja sekä huolehdimme käsihygieniastamme erityisellä tarkkuudella. Emme tule asuntoihin sisälle, eivätkä työntekijämme tee auttamistyötä, mikäli tuntevat olonsa sairaaksi.

Haemme vapaaehtoisia ympäri Oulua. Vapaaehtoistehtävät pyrimme koordinoimaan kunkin henkilön lähialueelle tai sopimuksen mukaan. Haemme toimintaan mukaan auttamistyöstä kiinnostuneita täysi-ikäisiä ja luotettavia oululaisia ihmisiä. Ajokortti ja auto suotava, mutta ei pakollinen. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään tehtävään. LÄHIAPU-koordinaattorimme tarjoavat vapaaehtoisille tukea ja ohjausta tehtävään.

Mikäli olisit valmis toimimaan LÄHIAPU-vapaaehtoistehtävissä omalla alueellasi, otathan yhteyttä Annukka Oksman-Hiukkaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue lisää toiminnasta täältä

 

Yhteystiedot

Annukka Oksman-Hiukka
Vastaava suunnittelija
p. 044 786 1606
annukka.oksman-hiukka@vuolleoulu.fi

Lähiapu yhteystiedot:

LÄHIAPU-palvelunumero: 08- 815 4050
LÄHIAPU-sähköposti: lahiapu@vuolleoulu.fi