Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Haluatko päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin ja auttamaan ihmisiä muutoksen tielle? Ehkäpä sinä olet etsimämme motivoitunut, terapeuttiseen työhön suuntautunut ammattilainen?

Haemme seksuaaliväkivaltatyön asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2023 -30.4.2024 väliselle ajalle matalan kynnyksen ohjaus- ja tukipalveluihin Seritatyöhön (www.seritatyo.fi). Seritatyö on Vuolle Setlementti ry:n ja Oulun ensi- ja turvakoti ry:n toteuttama yksilötyön muoto, jossa vahvistetaan seksuaalisuuteen liittyviä rajoja. Huolta toisten tai omien seksuaalisten rajojen ylittämisestä voivat aiheuttaa esimerkiksi lapsikohteinen kiinnostus tai seksi- ja pornoriippuvuus. Apua voi saada myös siinä tilanteessa, kun taustalla on seksuaalirikos. Työmuotoa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Vuolle Setlementti ry on  oululainen, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, joka tarjoaa laaja-alaisesti koulutus- ja hyvinvointipalveluita elämänkaarensa eri vaiheissa oleville ihmisille.

Työnkuvaan kuuluu asiakastyö, jota toteutetaan terapeuttisilla yksilökeskusteluilla. Terapeuttiset muutoskeskustelut ovat avoimia, dialogisia ja narratiivisia kokonaisuuksia, joissa tuetaan asiakasta uudenlaisen tarinan ja identiteetin rakentamisessa. Seritatyössä käytetään eklektismistä lähestymistapaa, joka tarkoittaa parhaimpien tekniikoiden valitsemista eri lähteistä, tyyleistä ja terapiaorientaatioista, jotta ne tukisivat mahdollisimman hyvin asiakkaan avuntarpeita. Toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, vapaaehtoisuuteen, puolueettomuuteen ja luottamuksellisuuteen.

Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta sosiaali- tai terveysalan tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja lisäksi pätevyyttä seksuaaliterapeutin työhön tai psykoterapiakoulutusta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta verkostojen luomisessa, kouluttajavalmiuksia sekä aktiivista, innostavaa ja tavoitteellista työotetta. Työpaikka sijaitsee Oulussa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, joka tekee työtään suurella sydämellä. Pääset myös osallistumaan sisäisiin koulutuksiin ja kehittämään omaan ammattitaitoasi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään lokakuun alkupuolella. Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Viikoittainen työaika on 38,15 tuntia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 17.9.2023  mennessä osoitteeseen rekry@vuolleoulu.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat SERITATYÖ – Seksuaalisten rajojen asettamisessa ja tukemisessa (seritatyo.fi) ja puhelimitse ke 6.9. klo 16-17 tai pe 8.9. klo 13-14 Väkivaltatyön päällikkö Jarkko-Pekka Kärkkäiseltä p. 050 325 2317