Rekry: Väkivaltatyön asiantuntija / kehittämishanke


Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset tukemaan ihmisen elämänmuutoksen toteutumista? Oletko valmis kehittämään kodin ulkopuolisen väkivallan tekijöiden kanssa tehtävää työtä osana asiantuntijatiimiä?

Haemme Vuolteen Väkivaltatyön laajenevaan yksikköön väkivaltatyön asiantuntijaa oikeusministeriön rahoittamaan hankkeeseen (2020-2022) kehittämään ulkomaalaistaustaisten sekä etnisiin ja uskonnollisiin vähemmistöihin kuuluvien kanssa tehtävää väkivaltatyötä. Tiimissä työskennellään kodin ulkopuolisiin väkivaltarikoksiin syyllistyneiden sekä väkivallalla oireilevien henkilöiden kanssa.

Työsuhde on määräaikainen ja riippuvainen vuosittaisista rahoituspäätöksistä. Edellytämme tehtävää hakevalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta ulkomaalaistaustaisten sekä etnisiin tai uskonnollisiin vähemmistöihin kuuluvien kanssa työskentelystä. Työn luonne edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa, joka on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys.

Lue lisää