Slide

Haluatko työskennellä mukavassa porukassa ja herätä joka aamu luonnonkauniissa ympäristössä Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Karista kaupungin pölyt jaloistasi ja tule töihin huipulle!

Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte etsii lisää huippuja työkavereita iloiseen joukkoonsa. Tutustu paikkoihin alta, hae paikkaa tai vinkkaa kaverille.

Kokkeja 3 kpl

Kerroshoitajia (4 kpl)

Nuorisotyön koordinaattori

Asiakaspalvelijoita (2 kpl)

Tarjoilijoita (2 kpl)

Rinnekahvilatyöntekijä

Rinne- ja vuokraamotyöntekijöitä (6 kpl)

 

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus. Se on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista, joiden tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kokonaisuus pitää sisällään majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan Hotelli Pikku-Syötteen, 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisen aktiviteettitarjonnan jousiammunnasta seinäkiipeilyyn. Pikku-Syöte on osa Vuolle Setlementti konsernia.

Palvelemme vuosittain tuhansia kotimaisia ja ulkomaisia vierailijoita, jotka tulevat Pikku-Syötteelle rentoutumaan ja liikkumaan tunturialueen luonnossa sekä kokemaan uusia elämyksiä lukuisten aktiviteettiemme parissa. Lapsi- ja nuorisoporukat, kuten leirikoululaiset ja rippileiriläiset, käyvät paljon meillä, sillä tarjoamme turvallisen ja innostavan ympäristön uusille kokemuksille. Heidän kaikkien parissa tulet työskentelemään. Jos tämä herätti mielenkiintosi, tutustu meihin työnantajana, avoimiin työ- ja harjoittelupaikkoihimme sekä työntekijöihimme ja hae meille työkaveriksi!

Lue lisää