Kesäkurssit


Lämpimästi tervetuloa harrastamaan ja opiskelemaan Vuolle Opistolle! Kesäkursseiltamme kaiken ikäiset löytävät virikkeitä niin mielelle kuin kehollekin. 

Liikunnan ja tanssin kesäkurssit

Laaja liikunnan kesäkurssien valikoima antaa aktiivisuutta kesään. Jumppaa, HIITtiä, kahvakuulaa, joogaa, kehonhuoltoa ja paljon muuta kaikenikäisille. Tule liikkumaan Vuolteelle!


 

Taito- ja taideaineiden kesäkurssit

Taito- ja taideaineet avartavat ja rentouttavat mieltä ja kehoa. Päästä luovuutesi valloilleen Vuolteen kursseilla tänä kesänä!


 

Musiikin kesäkurssit

Musiikkileikkikoulusta virikettä kesäisiin arkiaamuihin vauvoille, taaperoille ja sisaruksille yhdessä vanhemman kanssa. Kesällä myös lauletaan ja soitetaan. Tule rohkeasti mukaan!


 

Kielten kesäkurssit

Kielten kesäkursseilta saat lomareissullesi hyvän pohjan matkailijalle hyödyllisistä englannin ja espanjan kielten perusteista.


Lasten kesäleirit Oulussa. Monipuolista kesäleiriohjelmaa tieteen, taiteen, liikunnan ja kulttuurin merkeissä Vuolteella ja lähiympäristössä.

 

Lasten kesäleirit

Monipuolista kesäleiriohjelmaa alakouluikäisille tieteen, taiteen, liikunnan ja kulttuurin merkeissä Vuolteella ja lähiympäristössä. Ohjatusta toiminnasta vastaa Vuolteen kokeneet ohjaajat ja opettajat.