fbpx

Kurssitarjonta


Aloita uusi harrastus Vuolteen opistossa!

Opistolta löytyy monipuolisesti kursseja kaiken ikäisille. Toimimme lähellä asiakkaitamme, eri puolilla Oulua.
Hyvinvointi ja terveys, liikunta ja tanssi, kielet, musiikki, musiikkileikkikoulu, taito- ja taideaineet sekä seniorikerhot tarjoavat mielenkiintoista tekemistä ja korkeatasoista opetusta.

Lue syksyn 2022 opinto-oppaamme

 Etäkurssit

Suuren kysynnän vuoksi olemme nyt vastanneet toiveeseenne ja lisänneet useita erilaisia etäkursseja kurssivalikoimaamme. Tarjolla on muun muassa liikuntaa ja tanssia, kuvataiteita, sekä kieliä. Tutustu tarjontaan ja aloita uusi harrastus!

Tutustu etäkursseihin ja ilmoittaudu mukaan


Lapset, nuoret ja perheet 

Vuolteen kurssivalikoimasta löytyy paljon mukavaa ja inspiroivaa tekemistä lapsille, nuorille ja perheille. Valittavana on laaja määrä muun muassa musiikkia, liikuntaa ja tanssia perheen pienimmistä aina teini-ikäisiin. Lisäksi tarjolla on koko perheelle suunnattuja perhekursseja!

Katso kurssit ja ilmoittaudu mukaan


Aikuiset (yli 16 v.)  

Aikuisten kurssivalikomasta löytyy monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla on laaja valikoima kieliä, kuvataiteita, kädentaitoja, liikuntaa, tanssia, ruokakursseja sekä musiikkia, niin ryhmämuotoisena kuin yksilöopetuksenakin. Tutustu kursseihin ja aloita uusi inspiroiva harrastus!

Katso kurssit ja ilmoittaudu mukaan


Seniorit 

Kurssitarjonnastamme löytyy senioreille monipuolista tekemistä, kuten kieliä, liikuntaa, kehonhuoltoa, kädentaitoja ja kuvataiteita. Voit osallistua myös monenlaiseen kerhotoimintaan!

Katso kurssit ja ilmoittaudu mukaan

SYM – Syksy 2022 (senioriliikunnan yleismaksu)

VuolleSYM – Syksy 2022


 Hailuodon kansalaisopisto 

Voi harrastaa monipuolisesti myös Vuolteen opistoon kuuluvassa Hailuodon kansalaisopistossa. Kursseja on tarjolla muun muassa musiikin, kielten, liikunnan sekä taide- ja taitoaineiden alueilta.

Katso kurssit ja ilmoittaudu mukaan


 Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte 

Järjestämme Vuolle konserniin kuuluvalla Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteellä monia inspiroivia, pääasiassa viikonloppuisin tapahtuvia, kursseja niin aikuisille, lapsille kuin perheillekin. Vain kahden tunnin ajomatkan päässä pääset irtautumaan arjesta ja nauttimaan Syötteen upeista tunturimaisemista mukavan tekemisen merkeissä!

Katso kurssit ja ilmoittaudu mukaan


Avoin yliopisto  

Oletko kiinnostunut tutustumaan ihmisen kehitykseen, toimintaan, tunteisiin ja ajatteluun? Tai kenties olet kiinnostunut erilaisten oppijoiden oppimisen ja osallisuuden tukemisesta sekä oppimisen esteiden poistamisesta? Tervetuloa opiskelemaan kasvatustieteen, erityispedagogiikan ja psykologian perusopintoja (25 op) Vuolteen opistolle! Tänä syksynä 2020 tarjolla myös psykologian opinnot päiväopintoina!

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!


Uutiskirje

Uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. kurssitarjonnasta, kurssien ilmoittautumisista sekä muista kansalaisopistoon liittyvistä aiheista. Uutiskirje lähetetään noin neljä kertaa vuodessa.

Tilaa Opiston uutiskirje