fbpx

Harrasta turvallisesti


Oulu siirtynyt epidemian perustasolle – harrastaminen helpottuu!

 

 

 

Oulun koronaepidemiatilanne on tällä hetkellä hyvä ja alueellisia rajoituksia on lähdetty pikkuhiljaa purkamaan. Alueellinen koordinaatioryhmä linjasi 21.9. kokouksessaan, että epidemian suhteen koko Pohjois-Pohjanmaan alueella palataan perustasolle.

Huomioimme toiminnassamme edelleen viranomaisten voimassa olevia suosituksia, jotta harrastaminen Vuolteen Opistolla olisi kaikille mahdollisimman turvallista.

Harrastamisen helpottuessa on hyvä edelleen pitää huolta seuraavista asioista:

  • Harrastustoimintaan osallistutaan ehdottoman terveenä.
  • Liikunta- ja tanssiharjoituksiin tullaan varusteet päällä ja lähdetään suoraan pois silloin kun se on mahdollista pukuhuoneen käytön minimoimiseksi.
  • Vältetään ryhmien sekoittamista.
  • Vältetään tarpeetonta kokoontumista.
  • Saattajien ja huoltajien tarpeetonta oleskelua sisätiloissa vältetään.
  • Ryhmien kokoa pienennetään mahdollisuuksien mukaan.
  • Turvaetäisyyksien säilyttämistä korostetaan.

 

Maskisuositus ei ole enää yleisesti voimassa sisätiloissa. Voit tutustua ajankohtaisiin maskisuosituksiin täältä: https://www.ouka.fi/tiedotteet-korona/-/asset_publisher/6OeF4RuRnhAZ/content/kaupungin-johtoryhma-maskisuosituksesta-kouluissa-ja-yleisissa-tiloissa-voidaan-luopua/50266

Katso muut voimassa olevat suositukset ja rajoitukset harrastus- ja ryhmätoimintaan täältä: https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/ajankohtaista/-/asset_publisher/2fVr/content/ryhmamuotoisen-harrastamisen-ohjeet-oulussa-12-11-2020-asti

Mikäli lähiopetuksen toteuttamiseen tulee rajoituksia viranomaistaholta, olemme suoraan yhteydessä asiakkaisiimme sekä informoimme asiasta kotisivuillamme ja Facebookissa.

Kysymyksiä? Ole yhteydessä opintotoimistoomme, mikäli sinulle herää lisäkysymyksiä.

Ota yhteyttä