Psykologia ja kasvatustiede


UUTTA VUOLTEELLA!

Psykologian ja kasvatustieteen opinnot

27.8.2018-3.5.2019

Psykologian ja kasvatustieteen opinnot on vaihtoehto ensi lukuvuodeksi erityisesti sinulle, joka olet hakeutumassa kasvatus-, opetus- ja ohjausalan korkeakouluopintoihin! Päiväopiskeluna suoritettavat opinnot tarjoavat myös työelämään uusinta kasvatusalan ja psykologian tutkimustietoa sekä vahvistavat ammatillista osaamista. Opinnot ovat Jyväskylän yliopiston opetussuunnitelmien mukaiset.

Sisällöt

Lukuvuoden aikana opiskellaan:

Opinnot toteutetaan päiväopintoina. Lähiopetusta järjestetään 5 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin, pääasiassa klo 9-14. Opinnoissa edellytetään läsnäoloa.Kustannukset

Opintomaksu on 300 €/kk (75 €/viikko, opintojen kesto 32 viikkoa). Maksu sisältää opetuksen, ohjauksen, lounaan opiskelupäivinä sekä oppimateriaalin. Lisäksi opiskelijalta peritään lukuvuoden aikana avoimen yliopiston opintomaksuja yhteensä 380 €. Opiskelija voi hakea tukea opintoihinsa Kelalta.

HUOM! Jos aloitat opintosi työttömänä työnhakijana, sinun on mahdollista hakea opintoseteliavustusta opintomaksuihin. Avustuksen suuruus riippuu hakijoiden määrästä. Täytä hakulomake opintoseteliavustukseen ja palauta se ryhmänohjaajalle ensimmäisenä opiskelupäivänä. Hakemukseen tulee liittää todistus voimassa olevasta työnhausta opintojen aloittamista edeltävältä viimeiseltä arkipäivältä.

Lataa esite


 

Hakeminen

Hakuaika 1.6.-31.8.2018

Täytä sähköinen hakulomake tästä
PerustiedotKoulutus ja työkokemus

Muut tiedot

Mistä sait tiedon mahdollisuudesta opiskella Vuolteen opistossa?

Tietosuojaseloste

CAPTCHA
Please wait...

 

Info- ja valintakoetilaisuus kaikille hakemuksensa jättäneille pidetään Vuolteella (luokka 309)
ti 21.8. klo 14-16.

Lisätietoja

Mira Talala, Koulutusalapäällikkö
mira.talala@vuolleoulu.fi, p. 044 786 1602

Erja Stolt, Koulutusjohtaja
erja.stolt@vuolleoulu.fi, p. 044 786 8897