Slide

Musiikkiterapian perusopinnot

25 op (ilta- ja viikonloppuopinnot)

Opiskele musiikkiterapian perusopinnot Oulussa!
Haluatko hyödyntää työssäsi musiikkiterapian hoitavia vaikutuksia? Kiinnostaako sinua musiikkiterapeutin pätevyys tulevaisuudessa?

Opinnot sopivat erityisen hyvin sinulle, jos työskentelet hoito- tai musiikkialalla tai erityiskasvatuksen parissa tai tähtäät näille aloille. Haluat käyttää musiikin hoitavia psykologisia ja fysiologisia vaikutuksia työssäsi eri asiakasryhmien kanssa.

Suoritamme opinnot joustavasti lähi- ja etäopintoina Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti. Opinnot ajoittuvat syksylle 2023 ja keväälle 2024. Kokoonnumme viikonloppuisin Vuolle-talolla ja etänä joinakin arki-iltoina keskimäärin 2-3 päivänä kuukaudessa. Opettajina alan huiput! Tervetuloa!

Haluatko tietää lisää? Tule etäinfoihin!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 17.4. – 3.9.2023

Ilmoittaudu tästä

Opinnot koostuvat viidestä opintojaksosta

Musiikkiterapiatieto I

  • MTEP011 Johdatus musiikkiterapiaan 5 op
  • MTEP016 Musiikkiterapian filosofinen ja menetelmällinen perusta (5 op)
  • MTEP017 Musiikkiterapian erityismenetelmiä (5 op)

Musiikin vaikutukset I

  • MTEP1020 Musiikkipsykologia I (5 op)

Tutkijan taidot I

  • MTEP033 Kirjallinen työ (5op)

Tutustu opintojaksojen sisältöihin ja kirjallisuuteen

Opintojen aikataulu

26.9.2023 – 27.4.2024

Opintojen kustannukset

Opintomaksu (1626 €), josta ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 406,50 €. Loput kurssimaksusta laskutetaan kolmessa erässä, loka-, joulu-, ja tammikuussa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova, ja voimme palauttaa opintomaksun tai vapauttaa sen maksamisesta vain erityistapauksissa. Opinnot voit perua ilmankuluja 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk tehdyistä perumisista perimme 50 % kurssimaksusta. Koulutuksen alkamispäivänä tai sen jälkeen tehdyistä perumisista perimme koko kurssimaksun.

Ennen opintojen alkamista voit perua opintopaikkasi ainoastaan opisto@vuolleoulu.fi kautta.  Opinnot katsotaan alkaneiksi ensimmäisenä lähiopetuskertana tai verkko-opintojen tapauksessa ilmoitettuna alkamispäivänä. Opintojen aloittamatta jättämistä ei katsota opiskelupaikan perumiseksi. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät perintään. Opistolla on oikeus peruuttaa koulutus, mikäli opiskelijaminimi ei täyty.

Ilmoittautumisen peruminen ei lähtökohtaisesti johda opintomaksun palauttamiseen tai siitä vapautumiseen. On kuitenkin muutama poikkeustapaus, joista voit saada opintomaksusi takaisin tai saada vapautuksen sen maksamisesta

  • mikäli saat tutkinto-opiskelupaikan (voit perua ilmoittautumisesi opintoihin, mikäli teet sen ennen opintojen alkamista. Sinun tulee toimittaa perumisen yhteydessä hyväksymiskirje osoitteeseen opisto@vuolleoulu.fi
  • mikäli sairastut ennen opintojen alkamista opinnot estävään sairauteen, voidaan maksu perua tai osa siitä palauttaa tapauskohtaisesti lääkärintodistukseen perustuen

Onko tähtäimessäsi musiikkiterapeutin pätevyys?

Tarvitset musiikkiterapian perus- ja aineopintojen lisäksi myös psykologian perusopinnot. Psykologian perusopinnot voit suorittaa opistossamme iltaopintoina.

Lisätietoja

Mira Talala
Koulutusalapäällikkö
mira.talala@vuolleoulu.fi
p. 044 786 1602