fbpx

Sinustako LÄHIAPU-vapaaehtoinen?


Haemme auttamistyöstä kiinnostuneita vapaaehtoisia mukaan Vuolteen LÄHIAPU-palveluun helpottaaksemme koronavirusepidemian tuomia arjen haasteita. Palvelun ajatuksena on tarjota apua erityisesti riskiryhmiin kuuluville ikäihmisille, nuorille ja aikuisille, joilla ei ole apua tarjolla omassa lähipiirissään (noin 10 km säteellä Oulun keskusta-alueesta).

Lähiapu-palvelun tarve kasvaa koko ajan ja haemme nyt lisää vapaaehtoisia mukaan toimintaan ympäri Oulua. Vapaaehtoistehtävät pyrimme koordinoimaan kunkin henkilön lähialueelle tai sopimuksen mukaan. Haemme toimintaan mukaan auttamistyöstä kiinnostuneita täysi-ikäisiä ja luotettavia oululaisia ihmisiä. Ajokortti ja auto suotava, mutta ei pakollinen. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään tehtävään. LÄHIAPU-koordinaattorimme tarjoavat vapaaehtoisille tukea ja ohjausta tehtävään. Vakuutamme kaikki vapaaehtoiset.

Toiminnassa noudatamme korostetun riskin toimenpiteitä; käytämme tarpeen mukaan kasvosuojaimia, kertakäyttöhanskoja sekä huolehdimme käsihygieniastamme erityisellä tarkkuudella. Emme mene asuntoihin sisälle, eivätkä työntekijämme tee auttamistyötä, mikäli tuntevat olonsa sairaaksi.

Mikäli olisit valmis toimimaan LÄHIAPU-vapaaehtoistehtävissä omalla alueellasi, voit ilmoittautua suoraan alla olevan linkin kautta, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoa Lähiapu-vapaaehtoisuudesta antaa Annukka Oksman-Hiukka joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä

Lue lisää toiminnasta täältä

 

Yhteystiedot

Annukka Oksman-Hiukka
Vastaava suunnittelija
p. 044 786 1606
annukka.oksman-hiukka@vuolleoulu.fi

Lähiapu yhteystiedot:

LÄHIAPU-palvelunumero: 08- 815 4050
LÄHIAPU-sähköposti: lahiapu@vuolleoulu.fi