fbpx

Koronarajoitusten vaikutus Vuolteen opiston opetukseen – opinnot siirtyvät hybridimalliin


Oulun kaupungin hyvinvointilautakunta päätti 13.1.2021 kokouksessaan kaupungin johtoryhmän suosituksesta jatkaa Oulussa voimassa olevia koronasuosituksia ja -rajoituksia 1.2.2021 saakka.

Kaupungin rajoituksia noudattaen, siirrämme suuren osan kursseistamme hybridimalliin. Hybridimallissa kurssit aloitetaan ja toteutetaan etäopetuksena ja muutetaan lähiopetukseksi epidemiatilanteen niin turvallisesti salliessa. Informoimme kaikkia ilmoittautuneita asiakkaitamme kurssikohtaisista asioista erikseen.

Rajoitusten vaikutus Vuolteen opiston opetukseen

Alla tarkemmat kuvaukset, miten voimassa olevat suositukset ja rajoitukset vaikuttavat Vuolteen opiston kevätlukukauteen:

ETÄKURSSIT

Käynnissä olevat ja alkavat etäkurssimme toteutetaan suunnitelman mukaisesti, eikä niihin tule muutoksia. Tutustu etäkursseihin ja ilmoittaudu mukaan!

KIELET

Kaikki kielten kurssit aloitetaan ja toteutetaan hybridimallina. Hybridimallissa kurssit aloitetaan ja toteutetaan etäopetuksena ja muutetaan lähiopetukseksi epidemiatilanteen niin turvallisesti salliessa. Tutustu kielikursseihin ja ilmoittaudu mukaan! Opetus alkaa viikolla 4.

TAITO- JA TAIDEAINEET

Kaikki mahdolliset taito- ja taideaineet aloitetaan ja toteutetaan hybridimallina. Hybridimallissa kurssit aloitetaan ja toteutetaan etäopetuksena ja muutetaan lähiopetukseksi epidemiatilanteen niin turvallisesti salliessa Tutustu taito- ja taidekursseihin ja ilmoittaudu mukaan! Opetus alkaa viikolla 3.

LIIKUNTA JA TANSSI

Osa liikunnan ja tanssin kursseista aloitetaan ja toteutetaan hybridimallina. Hybridimallissa kurssit aloitetaan ja toteutetaan etäopetuksena ja muutetaan lähiopetukseksi epidemiatilanteen niin turvallisesti salliessa. Mikäli kurssi lyhenee alkuperäisestä, palautamme osan kurssimaksusta.

Tutustu liikunta, terveys ja hyvinvointikursseihin ja ilmoittaudu mukaan! Opetus alkaa viikolla 3.

Tutustu tanssikursseihin ja ilmoittaudu mukaan! Opetus alkaa viikolla 3.

MUSIIKKI

Ryhmäopetus

Lasten musiikkileikkikoulut aloitetaan ja toteutetaan hybridimallina. Hybridimallissa kurssit aloitetaan ja toteutetaan etäopetuksena ja muutetaan lähiopetukseksi epidemiatilanteen niin turvallisesti salliessa. Tutustu musiikkileikkikoulukursseihin. Opetus alkaa viikolla 3.

Aikuisten musiikin ryhmämuotoiset kurssit aloitetaan ja toteutetaan joko hybridimallina tai kurssia lyhentämällä. Mikäli kurssi lyhenee alkuperäisestä, palautamme osan kurssimaksusta.

Yksilöopetus

Musiikin yksilöopetus alkaa normaalisti 19.1. alkaen turvallisuudesta huolehtien. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin henkilökohtaisesti.

Yksilöopetuksessa korostamme seuraavia turvallisuustoimenpiteitä

  • THL: ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme kaikkia yli 12-vuotiaita käyttämään maskia.
  • Opiskelija tai asiakas EI SAA osallistua lähiopetukseen, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Myöskään vierailijat eivät saa tulla Vuolteen tiloihin oireisina.
  • Huolehdimme soittovälineiden puhtaudesta erityisellä tarkkuudella.
  • Jos henkilö sairastuu opetuksen aikana, tulee hänen poistua välittömästi Vuolteen tiloista tai siirtyä erilliseen tilaan. Oireisten tulee olla välittömästi yhteydessä perusterveydenhuoltoon ja hakeutua sieltä saatujen ohjeiden mukaisesti koronavirustestiin.
  • Jos kursseille osallistuvan opiskelijan tai asiakkaan lähipiirissä on varmistettu koronavirustapaus, viranomaiset määrittelevät mahdolliset karanteenitoimet.

Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta 

Lisätietoja saat opintotoimistostamme:

Opisto
Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu
p. 08 555 4060
opisto@vuolleoulu.fi

Opintotoimiston aukioloajat:

Kevätlukukaudella 2021

  • -15.1. ma-pe klo 12-17
  • 18.1. alkaen ma klo 12-19, ti-pe 12-17
  • suljettu vk 10