fbpx

Joulupuu-keräys


Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen, joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lapsi ja nuori on joululahjansa ansainnut. Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle tai nuorelle!

Joulupuu ry on voittoa tavoittelematon järjestö joka vapaaehtoisten
paikalliskeräyksien kautta toimittaa joululahjoja eriarvoisessa asemassa
olevien perheiden lapsille ja nuorille. Lahjat tavoittavat saajansa suoraan
virallisten vapaaehtoisten Joulupuu-paikalliskeräyksien kautta ilman välikäsiä tai kuluja.

Virallisen Joulupuu-paikalliskeräyksen tunnistat Joulupuun logosta.

 

Vuonna 2022 Joulupuu Oulun keräysajat

perinteinen joulun pakettikeräys ajalla 25.11.2022-11.12.2022, eJoulupuu ajalla 1.11. – 26.12.2022.

 

Kenelle kerätään lahjoja?

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden asiakkaana oleville lapsille ja nuorille.

Vuonna 2022 Oulun keräys toteutetaan yhteistyössä Vuolle Setlementti ry:n sekä valtakunnallisen Joulupuu ry:n yhteistyönä, non profit -periaatteella eli toiminnalla ei tuoteta voittoa. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Keräys toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen (ent. sosiaalitoimi) kanssa, eli lastensuojelun ja muiden lapsiperhepalvelujen kanssa. Oulussa on yli 2500 lastensuojelun piiriin kuuluvaa alle 18-vuotiasta lasta ja nuorta, ja tavoitteena on joka joulu kerätä heille kaikille vähintään yksi lahja. Lahjat kerätään eri yhteistyökumppaneiden, kuten mukana olevien yritysten kautta ja toimitetaan kaupungin hyvinvointipalveluille jaettavaksi eteenpäin suoraan avun tarpeessa oleville lapsille ja nuorille.

 

Pakettikeräyksen lisäksi osallistua voi myös eJoulupuun kautta! Auta Oulun lapsia ja nuoria. Lahjoita sopivaksi katsomasi summa verkkopankkisi tai Mobile Payn kautta. eJoulupuun keräysaika on 1.11.-26.12.2022.

Lahjoita eJoulupuussa Ouluun

 

Katso lisätietoja, keräyspisteet ja ohjeet lahjojen toimittamiseen