fbpx

Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.


Avoimet tehtävät:

Toiminnanohjaaja Rikosuhripäivystykseen,
Oulun seudun palvelupisteeseen.

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. Vuolle Setlementti ry koordinoi RIKUn Pohjois-Suomen toimintaa. Vuolle Setlementti on 76 vuotta vanha oululainen järjestö, joka tarjoaa laaja-alaisesti koulutus- ja hyvinvointipalveluita elämänkaarensa eri vaiheissa oleville alueen ihmisille.

Toiminnanohjaajan päätehtävä on koordinoida ja tukea RIKUn vapaaehtoisia asiakastyössä. Lisäksi toiminnanohjaajan tehtäviin kuuluu asiakastyö, laaja sidosryhmäyhteistyö sekä kouluttaminen. Työtehtäviin sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa. Työsuhde on osa-aikainen (70%) ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja viimeistään 1.5.2021.

Edellytämme toiminnanohjaajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen), hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja kasvokkain ja verkkopalveluissa, innostavaa ja tavoitteellista työotetta.

Arvostamme kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta, vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä, chat-työstä sekä kouluttamisesta. Eduksi katsotaan myös hyvä suullinen ja kirjallinen viestintäosaaminen, vieraiden kielten taidot ja rikosuhriasioiden asiantuntemus.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 21.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@vuolleoulu.fi. Tehtävässä noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Tiedustelut 17.3. klo 9-13 aluejohtaja Maarit Saukko p. 040 543 3495

Yksilöpsykoterapeutti,
2 kpl, Oulu, Kandela

 

 

 

 

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme kahta yksilöpsykoterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalvelujen Oulun toimipisteeseen. Pääset osaksi lämmintä ja aitoa työyhteisöämme, jonka lisäksi tarjoamme työsi tueksi työnohjausta, koulutusta ja monipuolista työyhteisötoimintaa. Kehitämme uusia palveluja terapiatyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa.

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Yhtiön taustalla toimivat kolme Setlementtiä: Vuolle Setlementti (Oulu), Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti (Helsinki), joilla on pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olevien ihmisten auttamisesta.

Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Vuolle Palveluiden toiminta pohjautuu setlementtiarvoihin, joita ovat yhteisöllisyyden voimistavaan vaikutukseen uskominen, yksilön kunnioittaminen kaikissa tilanteissa sekä moninaisuuden arvostaminen. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä kaikki toiminnan voitto ohjautuu takaisin setlementtityöhön.

Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle Setlementtiä, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen kirsi.mantyniemi-sipila@kandela.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Kirsi Mäntyniemi-Sipilä sähköpostitse tai puhelimitse p. 040 500 7928.

www.kandela.fi

 Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.