fbpx

Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.


Avoimet tehtävät:

Hallinto- ja opintosihteeri

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Ehkäpä sinä olet etsimämme motivoitunut ja aikaansaava toimistotehtävien ammattilainen?

Haemme monipuoliseen ja laaja-alaiseen tehtävään hallinto- ja opintosihteeriä, jolla hallussa pysyvät niin paperit kuin numerotkin. Persoonallasi tuot osaltasi myös iloa ja valoa positiiviseen yhteisöömme.

Tehtävässä työskentelet monipuolisissa työtehtävissä yhdistyksen eri osatoiminnoissa. Olet sekä talous- ja hallintotiimin että opintotoimiston tiimin jäsen. Työssäsi olet järjestelmällinen ja joustava toimistotyön ammattilainen. Nautit myös siitä, että työtehtäväsi ja roolisi vaihtelee työviikon sisälläkin. Työ edellyttää hyviä tieto- ja viestintäteknisiä valmiuksia. Eduksi luetaan taloushallinnon ja/tai opistotoiminnan tietojärjestelmien tuntemus.

Vuolle Setlementti on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut. Vuolle konsernin toiminnot tavoittavat vuosittain noin 15 000 oululaista.

Edellytämme valittavalta osaajalta opisto-  tai ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sekä kokemusta toimisto- ja/tai taloushallinnon työtehtävistä.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa. Tukenasi on koko Vuolle- konsernin ammattitaitoinen, aito ja avoin työyhteisö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Voit esittää tehtävään myös oman palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5. mennessä osoitteeseen rekry@vuolleoulu.fi. Lisätietoja tehtävästä saat koulutusjohtaja Erja Stoltilta puhelimitse 26.5. ja 28.5. klo 12.00 – 14.00 numerosta 044 786 8897 tai toiminnanjohtaja Jussi Kemppaiselta 25.5. klo 13.00-15.00 numerosta 040 527 2898.


Osa-aikainen tuntiopettaja (BI, GE ja TE) – Vuolle Opisto

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Ehkäpä sinä olet etsimämme motivoitunut ja aikaansaava tuntiopettaja?

Haemme Vuolteen opiston aikuisten perusopetukseen osa-aikaista tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.8.2020 – 28.5.2021. Opetettavina aineina ovat biologia, maantieto ja terveystieto. Opetustunteja on alustavasti noin 250 ja ne sijoittuvat lukuvuoden aikana eri jaksoihin 6-jaksojärjestelmän mukaan.

Vuolle opisto on osa Vuolle konsernia, joka on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut. Vuolle konsernin toiminnot tavoittavat vuosittain noin 15 000 oululaista.

Edellytämme tehtävään hakeutuvalta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaista kelpoisuutta. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn aikuisten perusopetuksen parissa. Tukenasi on koko Vuolle Setlementti- konsernin ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen. Työpaikka sijaitsee Vuolle opiston tiloissa Oulun keskusta-alueella.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 10.8.2020.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen toni.sallinen@vuolleoulu.fi 29.5.2020 klo 15.00 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusalapäällikkö Toni Sallinen puhelimitse numerosta 044 786 1616 sekä sähköpostitse.


Väkivaltatyön asiantuntija – Via Vis väkivaltatyö

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset tukemaan ihmisen elämänmuutoksen toteutumista? Oletko valmis kehittämään kodin ulkopuolisen väkivallan tekijöiden kanssa tehtävää työtä osana asiantuntijatiimiä?

Haemme Vuolteen Via Vis- väkivaltatyön laajenevaan yksikköön väkivaltatyön asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tiimissä työskennellään kodin ulkopuolisiin väkivaltarikoksiin syyllistyneiden sekä väkivallalla oireilevien henkilöiden kanssa.

Työ sisältää asiakas- ja verkostotyötä, väkivaltatyön kehittämistä sekä koulutusten järjestämistä. Asiakastyö on pääasiassa parityönä toteutettavaa asiakaslähtöistä yksilötyötä. Via Vis- työn tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat mm. Rikosseuraamuslaitos, kuntien sosiaalipalvelut sekä päihde-, kriisi- ja väkivaltatyötä tekevät järjestötahot.

Edellytämme tehtävää hakevalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta esimerkiksi mielenterveys-, päihde-, väkivalta- tai rikostaustaisten parissa. Työn luonne edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Arvostamme reflektoivaa työotetta, dialogista työorientaatiota ja valmiutta itsensä kehittämiseen. Eduksi katsomme kokemuksen järjestö- ja/tai väkivaltatyöstä sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa. Vuolle on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut. Vuolle konsernin toiminnot tavoittavat vuosittain noin 15 000 oululaista. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja tukenasi on koko Vuolteen aito ja avoin työyhteisö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@vuolleoulu.fi 31.5.2020 mennessä. Lisätietoja antaa puhelimitse ti 19.5. klo 8.30-12 ja ke 27.5. klo 13-15
vastaava väkivaltatyön asiantuntija Anna-Stiina Effe p. 050 464 5104.


Sinustako LÄHIAPU-vapaaehtoinen?

Haemme auttamistyöstä kiinnostuneita vapaaehtoisia mukaan Vuolteen LÄHIAPU-palveluun helpottaaksemme koronavirusepidemian tuomia arjen haasteita. Palvelun ajatuksena on tarjota apua kaikille sitä tarvitseville oululaisille (aluksi n. 10 km säteellä keskustasta), mutta erityisesti riskiryhmiin kuuluville ikäihmisille, nuorille ja aikuisille, joilla ei ole apua tarjolla omassa lähipiirissään.

Toiminnassa noudatamme korostetun riskin toimenpiteitä; käytämme tarpeen mukaan kasvosuojaimia, kertakäyttöhanskoja sekä huolehdimme käsihygieniastamme erityisellä tarkkuudella. Emme tule asuntoihin sisälle, eivätkä työntekijämme tee auttamistyötä, mikäli tuntevat olonsa sairaaksi.

Haemme vapaaehtoisia ympäri Oulua. Vapaaehtoistehtävät pyrimme koordinoimaan kunkin henkilön lähialueelle tai sopimuksen mukaan. Haemme toimintaan mukaan auttamistyöstä kiinnostuneita täysi-ikäisiä ja luotettavia oululaisia ihmisiä. Ajokortti ja auto suotava, mutta ei pakollinen. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään tehtävään. LÄHIAPU-koordinaattorimme tarjoavat vapaaehtoisille tukea ja ohjausta tehtävään.

Mikäli olisit valmis toimimaan LÄHIAPU-vapaaehtoistehtävissä omalla alueellasi, otathan yhteyttä Annukka Oksman-Hiukkaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue lisää toiminnasta täältä

 

Yhteystiedot

Annukka Oksman-Hiukka
Vastaava suunnittelija
p. 044 786 1606
annukka.oksman-hiukka@vuolleoulu.fi

Lähiapu yhteystiedot:

LÄHIAPU-palvelunumero: 08- 815 4050
LÄHIAPU-sähköposti: lahiapu@vuolleoulu.fiVuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.