Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.


Avoimet tehtävät:

Opettaja (matematiikka, fysiikka, kemia)

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Ehkäpä sinä olet etsimämme motivoitunut ja aikaansaava opettaja?

Haemme kansanopistoomme aikuisten perusopetukseen matematiikan, fysiikan ja kemian päätoimista opettajaa lukuvuodelle 2020 – 2021. Työaika ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen liitteen 3 mukaan.

Vuolle opisto on osa Vuolle konsernia, joka on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaista kelpoisuutta. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn aikuisten perusopetuksen parissa. Tukenasi on koko Vuolle Setlementti -konsernin ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Työ on määräaikainen 10.8.2020–31.7.2021

Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen toni.sallinen@vuolleoulu.fi 31.7.2020 mennessä. Lisätiedot koulutusjohtaja Erja Stoltilta 6.7. klo 13 – 15 puhelimitse numerosta 044 786 8897.Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.