fbpx

Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.


Avoimet tehtävät:


Vastaava väkivaltatyön asiantuntija

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset tukemaan ihmisen elämänmuutoksen toteutumista? Oletko valmis johtamaan asiantuntijatiimiä ja kehittämään kodin ulkopuolisen väkivallan tekijöiden kanssa tehtävää työtä osana laajaa ja monipuolista organisaatiota. Haemme Vuolteen väkivaltatyön yksikköön vastaavaa asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tiimissä työskennellään väkivallalla oireilevien henkilöiden ja väkivaltarikoksiin syyllistyneiden kanssa.

Esihenkilönä vastaat yksikön sisällöllisen toiminnan, kehittämisen, seurannan ja raportoinnin toteutuksesta ja osallistut asiakas-, koulutus- ja verkostotyöhön. Asiakastyö on pääasiassa parityönä toteutettavaa asiakaslähtöistä yksilötyötä. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat mm. Rikosseuraamuslaitos, kuntien sosiaalipalvelut sekä päihde-, kriisi- ja väkivaltatyötä tekevät järjestötahot.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään viiden vuoden työkokemusta esimerkiksi projekti- ja kehittämistyön ja/tai soveltuvan asiakas- ja verkostotyön parissa. Työn luonne edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Arvostamme avointa dialogista työ- ja johtamisorientaatiota, kielitaitoa ja valmiutta itsensä kehittämiseen. Eduksi katsomme kokemuksen järjestötyöstä sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa. Vuolle on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat neljästä kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut ja Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut sekä Vuolle Palvelut / Kandela. Pääset johtamaan ammattitaitoista tiimiä ja tukenasi on koko Vuolle konsernin osaava työyhteisö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@vuolleoulu.fi  23.9.2021 mennessä. Lisätietoja antaa puhelimitse 15.9. klo 8-10 ja pe 17.9. klo 15-17 hyvinvointijohtaja Anne Mustakangas-Mäkelä 044 786 1633.


Kerroshoitaja, Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte

Haluatko herätä aamuisin luonnonkauniissa maisemassa ja kokea uusia elämyksiä työn parissa Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Karista kaupungin pölyt jaloistasi ja tule meille töihin!

Etsimme Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteelle reipasta kerrossiivojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2022 saakka.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus, joka on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Majoitus- ja ravintolapalveluiden lisäksi Pikku-Syötteeltä löytyy 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisia ohjattuja aktiviteetteja.

Palvelemme vuosittain tuhansia kotimaisia ja ulkomaisia vierailijoita, jotka tulevat Pikku-Syötteelle rentoutumaan ja liikkumaan tunturialueen luonnossa sekä kokemaan uusia elämyksiä lukuisten aktiviteettiemme ja leiriemme parissa. Pikku-Syötteen asiakaskunta muodostuu erilaisista lapsi- ja nuorisoryhmistä, kuten rippi- ja leirikoululaisista sekä kokousporukoista, urheiluseuroista ja matkailijoista.

Tehtävänäsi on huolehtia hotellin yleisten tilojen ja huoneiden siivouksesta asiakkaan vierailun jälkeen. Tehtävässä vaaditaan reippautta, huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Pidät itsenäisestä työstä ja olet joustava nopeissakin muutoksissa. Siisteys ja asiakkaan viihtyvyys ovat sinulle sydämen asia. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen siivoustehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä saat työhösi hyvän perehdytyksen.

Jotta voimme tarjota vierailijoillemme hyviä fiiliksiä, pidämme huolta henkilökunnastamme. Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn mukavassa tiimissä. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen. Täällä jokainen kuuluu joukkoon. Lisäksi pääset nauttimaan henkilöstöeduistamme, kuten esim. laskettelu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista upeissa maisemissa.

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistat itsesi, jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa vuoropäällikkö Teija Sarajärvi sähköpostitse. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.9.2021 mennessä osoitteeseen Teija.Sarajarvi@pikkusyote.fi

www.pikkusyote.fi


Kokki (2 kpl), Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte

Onko hyvän ruuan valmistus ja asiakaspalvelu sinun juttusi? Kiinnostaako sinua monipuolinen ravintolatyö upeassa työympäristössä Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Tule meille töihin Pikku-Syötteelle!

Etsimme työstään innostuvaa, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kokkia äitiysloman sijaiseksi 31.7.2022 saakka sekä toista kokkia osa-aikaiseen työsuhteeseen 30.9.2021 saakka, jossa jatkosta on mahdollista sopia.

Hotellimme ravintola Puro tarjoaa makuelämyksiä sesongin mukaan aamusta iltaan. Buffet-aamiaisen, -lounaan ja -päivällisen lisäksi tarjonnastamme löytyy pizza- ja snack-listat. Valmistamme pääsiassa herkullista kotiruokaa sekä leivomme myös itse päivittäin. Ravintolassa suositaan lähiruokaa aina kun mahdollista. Lisäksi järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaan.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus. Se on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista, joiden tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kokonaisuus pitää sisällään majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan hotelli Pikku-Syötteen, 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisen aktiviteettitarjonnan jousiammunnasta seinäkiipeilyyn.

Edellytämme sinulta kokemusta alalta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, positiivista asiakaspalveluhenkeä, hygieniapassia sekä reseptiikan hallintaa. Luemme eduksesi kokin tutkinnon. Toivomme joustavuutta työajoissa.

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle Setlementti on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn mukavassa tiimissä. Tukenasi on koko Pikku-Syötteen ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistat itsesi, jätähän hakemuksesi pikimmiten!

Palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.9.2021 mennessä osoitteeseen ilkka.tuominen@pikkusyote.fi. Lisätietoja antaa sähköpostitse keittiöpäällikkö Ilkka Tuominen.

www.pikkusyote.fi

 


Yksilöpsykoterapeutti, 2 kpl, Oulu, Kandela

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme kahta yksilöpsykoterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalvelujen Oulun toimipisteeseen. Pääset osaksi lämmintä ja aitoa työyhteisöämme, jonka lisäksi tarjoamme työsi tueksi työnohjausta, koulutusta ja monipuolista työyhteisötoimintaa. Kehitämme uusia palveluja terapiatyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa.

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Yhtiön taustalla toimivat kolme Setlementtiä: Vuolle Setlementti (Oulu), Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti (Helsinki), joilla on pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olevien ihmisten auttamisesta. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä, kaikki Kandelan taloudelliset voitot käytetään laadukkaiden, asiakkaiden hyvinvointia parantavien palveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen.

Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy, joka on osa Vuolle Setlementtiä.

Vuolteen palvelualueet muodostuvat neljästä kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut, nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut sekä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalvelut. Laaja toimintamme koskettaa vuosittain jopa 15 000 oululaista. Meidät tunnetaan opistopalveluiden lisäksi monipuolisista hyvinvointipalveluista. Osana niitä palvelemme mm. rikoksen uhreja ja tekijöitäkin, saatat hyvin tuntea meidät myös Tyttöjen ja Poikien Talojen toiminnasta.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Vuolle Palveluiden toimitusjohtaja Jussi Kemppainen sähköpostitse tai puhelimitse p. 040 527 2898. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi.

www.kandela.fi

 Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.