fbpx

Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.

Avoimet tehtävät:

Talous- ja kehittämisjohtaja – Vuolle konserni

Kiinnostaako sinua työ, jonka kautta pääset taloushallinnon ammattilaisena edistämään osaltasi myös hyvinvoinnin ja muiden inhimillisten asioiden toteutumista yhteiskunnassamme?  Ehkäpä sinä olet etsimämme innostunut ja osaava talous- ja kehittämisasioiden ammattilainen?

Haemme talous- ja kehittämisjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Vuolle Setlementtiin. Konsernikokonaisuuteemme kuuluu Vuolle Setlementti ry:n lisäksi yhdistyksen sataprosenttisesti omistamat Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte Oy, Vuolle Palvelut Oy sekä Oulun Koulutalo Oy.

Vastaat yhdistyksen ja sen tytäryhtiöiden sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta yhteistyössä ulkoisten palveluntuottajien kanssa. Vastuullasi on myös konsernin budjetointijärjestelmän, sisäisen laskennan ja raportoinnin kehittäminen. Vastaat Vuolteen hallitusta, johtoa ja esimiehiä tukevan taloustiedon tuottamisesta ja erilaisten talousraporttien ja -selvitysten laadinnasta. Kehittämisjohtajan roolissa vastaat osaltasi myös uuden liiketoiminnan ja hanketoiminnan kehittämisestä sekä näitä toimintoja koskevista raportoinneista. Olet konsernin johtoryhmän jäsen ja toimit henkilöstö- ja hallintopäällikön sekä kehittämispäällikön lähiesimiehenä.

Vuolle Setlementti ry on Vuolle konsernin emoyhdistys, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Tehtävään hakevalla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Katsomme eduksesi liike-elämän kokemuksen sekä kokemuksen kolmannen sektorin toiminnasta ja erityisesti hankerahoituksesta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen, vaativan ja mielenkiintoisen työn yhteisössämme. Tukenasi on koko Vuolle Setlementti -konsernin ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Työ alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi osoitteeseen jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi 6.4.2020 mennessä. Lisätietoja ma 30.3. ja ke 1.4. klo 14 – 16 puhelimitse numerosta 040 527 2898.

Opiskelijahyvinvointivastaava – Vuolteen Opiston kansanopisto

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä ohjaustyötä? Ehkäpä sinä olet etsimämme innostunut ja osaava opiskelijaohjauksen ammattilainen?

Haemme kansanopistoomme opiskelijahyvinvointivastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit opiskelijahuollon asiantuntijana aikuisten perusopetuksessa ja vapaan sivistystyön opintolinjoilla ja edistät omalta osaltasi aktiivisesti opiskelijalähtöisen kulttuurin kehittämistä. Työtehtävät liittyvät opiskelijoiden psyykkiseen tukemiseen opiskeluun ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Toimenkuvaan kuuluu opiskelua häiritsevien ja estävien tekijöiden ennaltaehkäiseminen ja selvittäminen sekä palveluohjaus. Opiskelijahyvinvointivastaava tekee tiivistä yhteistyötä opiston opetushenkilöstön, Vuolteen hyvinvointipalveluiden sekä ulkopuolisen sosiaali- ja terveysalan verkoston kanssa.

Vuolteen Opisto on osa Vuolle konsernia, joka on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Tehtävään hakevalla tulee olla sosiaali- tai terveysalan tai muu vastaava ylempi korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi kokemuksen maahanmuuttajien ohjaustehtävistä.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn opistossamme. Tukenasi on koko Vuolle Setlementti -konsernin ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi osoitteeseen toni.sallinen@vuolleoulu.fi  27.3. klo 15 mennessä. Lisätietoja 16.3. ja 24.3. klo 13 – 16 puhelimitse numerosta 044 786 1616.

 

Sinustako LÄHIAPU-vapaaehtoinen?

Haemme auttamistyöstä kiinnostuneita vapaaehtoisia mukaan Vuolteen LÄHIAPU-palveluun helpottaaksemme koronavirusepidemian tuomia arjen haasteita. Palvelun ajatuksena on tarjota apua kaikille sitä tarvitseville oululaisille (aluksi n. 10 km säteellä keskustasta), mutta erityisesti riskiryhmiin kuuluville ikäihmisille, nuorille ja aikuisille, joilla ei ole apua tarjolla omassa lähipiirissään.

Toiminnassa noudatamme korostetun riskin toimenpiteitä; käytämme tarpeen mukaan kasvosuojaimia, kertakäyttöhanskoja sekä huolehdimme käsihygieniastamme erityisellä tarkkuudella. Emme tule asuntoihin sisälle, eivätkä työntekijämme tee auttamistyötä, mikäli tuntevat olonsa sairaaksi.

Haemme vapaaehtoisia ympäri Oulua. Vapaaehtoistehtävät pyrimme koordinoimaan kunkin henkilön lähialueelle tai sopimuksen mukaan. Haemme toimintaan mukaan auttamistyöstä kiinnostuneita täysi-ikäisiä ja luotettavia oululaisia ihmisiä. Ajokortti ja auto suotava, mutta ei pakollinen. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään tehtävään. LÄHIAPU-koordinaattorimme tarjoavat vapaaehtoisille tukea ja ohjausta tehtävään.

Mikäli olisit valmis toimimaan LÄHIAPU-vapaaehtoistehtävissä omalla alueellasi, otathan yhteyttä Annukka Oksman-Hiukkaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue lisää toiminnasta täältä

 

Yhteystiedot

Annukka Oksman-Hiukka
Vastaava suunnittelija
p. 044 786 1606
annukka.oksman-hiukka@vuolleoulu.fi

Lähiapu yhteystiedot:

LÄHIAPU-palvelunumero: 08- 815 4050
LÄHIAPU-sähköposti: lahiapu@vuolleoulu.fiVuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.