Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.

Avoimet tehtävät:Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset vaikuttamaan ihmisen elämänlaatuun tukemalla elämänmuutoksen toteutumista? Oletko valmis kohtaamaan ihmisen aidosti ja kokonaisvaltaisesti lähtökohdista riippumatta sekä ohjaamaan häntä kohti uutta elämänasennetta? Ehkäpä sinä olet etsimämme väkivaltatyön ammattilainen?

Vuolteen Via Vis – yksikössä työskennellään kodin ulkopuolisiin väkivaltarikoksiin syyllistyneiden sekä vakavasti väkivallalla oireilevien henkilöiden kanssa, jotta heidän väkivaltainen käyttäytyminen vähenisi tai loppuisi kokonaan. Via Vis- yksikkö on osa Vuolle Setlementti ry:n väkivaltatyön tiimiä. Vuolle on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Haemme Via Vis- väkivaltatyön yksikköön Oulun keskustaan väkivaltatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka. Työ sisältää asiakas- ja verkostotyötä, väkivaltatyön kehittämistä sekä koulutusten järjestämistä. Asiakastyö on luottamuksellista keskusteluapua ja sitä tehdään pääasiallisesti parityönä. Työ on asiakaslähtöistä, puolueetonta ja asiakkaan tuen tarve määritellään yksilöllisesti: yhteistyön tavoitteet, keskustelujen sisällöt ja asiakkuuden kesto sekä tapaamisten tiheys. Tapaamiset toteutetaan joko Via Vis:n toimistolla tai yhteistyötahojen, kuten vankiloiden, tarjoamissa tiloissa.

Via Vis:n tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat mm. Rikosseuraamuslaitos ja sen Pohjois-Suomen vankilat, kuntien sosiaalipalvelut sekä päihde-, kriisi- ja väkivaltatyötä tekevät järjestötahot. Via Vis toimii yhteistyössä myös kansallisella tasolla vastaavaa työtä tekevien tahojen kanssa. Tärkeä osa Via Vis:n työtä on myös eri päihde- ja rikostaustaisten kanssa työskentelevien ammattilaisten verkostoissa toimiminen.

Edellytämme kokemusta asiakastyöstä esim. mielenterveys-, päihde-, väkivalta- tai rikostaustaisten parissa.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä selkeä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky. Työn luonne edellyttää valmiutta matkustamiseen sekä ajokorttia.

Arvostamme sosiaali-, terveys-, kasvatusalan tai muuta alalle sopivaa koulutusta. Omaat myös myönteisen asenteen ja innokkaan työotteen elämänmuutostyötä kohtaan. Eduksi katsomme kokemuksen järjestö- tai väkivaltatyöstä sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa. Pääset osaksi ammattitaitoista ja rentoa tiimiä, joka tekee työtään suurella sydämellä. Tukenasi on myös koko Vuolle konsernin aito ja avoin työyhteisö. Pääset myös osallistumaan sisäisiin koulutuksiin ja näin kehittämään omaan ammattitaitoasi.

Työ alkaa huhtikuun aikana tai sopimuksen mukaan. Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Viikoittainen työaika on 38,45 tuntia.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@vuolleoulu.fi  12.4.2019 mennessä. Lisätietoja antaa puhelimitse ma 1.4. klo 14-17, ke 3.4 klo 16-18 ja ma 8.4. klo 9 -11 vastaava väkivaltatyöntekijä Outi Törmikoski p. 050 464 5104.

Lue lisää:
Via Vis Väkivaltatyö
Via Vis Facebookissa