fbpx

Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.


Avoin haku: Opettajaksi Vuolteen opistolle? Hae mukaan nyt!

 

 

 

Kiinnostaisiko sinua opettaa Vuolteen opistossa lyhyempiä sijaisuuksia tai pidempiä jaksoja oman aikataulusi mukaan? Onko sinulla erityistaitoja tai hyviä uusia kurssi-ideoita, joita haluaisit jakaa muille? Ota meihin yhteyttä ja hae Vuolteen opistolle opettajaksi!

Etsimme nyt joukkoomme sinua, uusi innokas tuntiopettaja, jolla on kokemusta opettamisesta sekä halua ja innokkuutta osaamisesi jakamiseen. Suunnittelemme uusia kursseja joustavalla aikataululla, joten kuulemme myös mielellämme ehdotuksia uusista kursseista ja luennoista, joita voisit tarjota.  Meillä on opetustoimintaa ympäri vuoden.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta ja kerro lisää itsestäsi sekä osaamisestasi. Minkälaisia kursseja haluaisit opettaa? Kurssi-ideasi voivat olla myös sellaisia, joita tarjonnastamme ei tällä hetkellä löydy. Kerrothan lomakkeessa myös, oletko suorittanut opettajan pedagogiset opinnot.

Koulutusalapäällikkömme ovat henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hakemuksensa lähettäneisiin ja antavat tarvittaessa lisätietoja tehtävistä.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.


Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Lisätietoja:

Kielet, taito- ja taideaineet, avoin yliopisto
Koulutusalapäällikkö Mira Talala
mira.talala (@) vuolleoulu.fi
p. 044 786 1602

Liikunta, tanssi, terveys ja hyvinvointi
Koulutusalapäällikkö Eeva Tallqvist
eeva.tallqvist (@) vuolleoulu.fi
p. 044 786 1605

Musiikki, musiikkileikkikoulu
Koulutusalapäällikkö Seija Juntunen
seija.juntunen (@) vuolleoulu.fi
p. 040 702 6587

Täytä avoin hakemus


Avoimet tehtävät:


Innostaako sinua työ, jossa pääset tukemaan ja kehittämään monipuolisesti lasten ja nuorten osallisuutta ja hyvinvointia? Oletko valmis johtamaan Tyttöjen ja Poikien taloja ja kehittämään monipuolisesti nuorisotyötä sekä nuorten että Vuolteen sisäiset voimavarat ja vahvuudet huomioiden? Haemme Vuolteen nuorisotyön yksikköön nuorisotyön päällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Esihenkilönä johdat sisällöllisen toiminnan ja asiantuntijuuden kehittymistä ja arviointia.  Vastaat ja osallistut asiakas-, koulutus- sekä verkostotyöhön. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat mm. Oulun kaupungin ja muiden kuntatoimijoiden sivistys- ja nuorisopalvelut, Hyvinvointialueen nuoriso- ja perhetyön toimijat ja nuoriso-, perhe-, kriisi- ja nuorisotyötä tekevät järjestötahot.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta esimerkiksi esimies tai projektijohtajan tehtävistä soveltuvan asiakas- ja verkostotyön parissa.

Arvostamme avointa dialogista työ- ja johtamisorientaatiota, sosiaalisen median ja kansainvälisen nuorisotyön osaamista. Eduksi katsomme kokemuksen järjestö- ja vapaaehtoistyöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa. Vuolle on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolle konsernin palvelualueet muodostuvat neljästä kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä terapia- ja työyhteisöpalvelut Kandelan ja Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut. Pääset johtamaan ammattitaitoista tiimiä ja tukenasi on koko Vuolle konsernin osaava työyhteisö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@vuolleoulu.fi  29.8.2022 mennessä. Lisätietoja antaa puhelimitse 17.8. klo 15-17, 19.8. klo 12-14 ja 22.8. klo 14-15.00 hyvinvointijohtaja Anne Mustakangas-Mäkelä p. 044 786 1633.

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset tukemaan ihmisen elämänmuutoksen toteutumista? Oletko valmis kehittämään kodin ulkopuolisen väkivallan tekijöiden kanssa tehtävää työtä osana asiantuntijatiimiä?

Haemme Vuolle Setlementin väkivaltatyön yksikköön väkivaltatyön asiantuntijaa oikeusministeriön rahoittamaan hankkeeseen (alkanut vuonna 2020) kehittämään ulkomaalaistaustaisten sekä etnisiin ja uskonnollisiin vähemmistöihin kuuluvien kanssa tehtävää väkivaltatyötä. Tiimissä työskennellään kodin ulkopuolisiin väkivaltarikoksiin syyllistyneiden sekä väkivallalla oireilevien henkilöiden kanssa. Hankkeessa erityisenä kohderyhmänä on lisäksi kunniaan liittyvän väkivallan tekijät.

Työsuhde on määräaikainen, noin vuoden kestävä. Työ sisältää muun muassa asiakas- ja verkostotyötä, väkivaltatyön kehittämistä sekä koulutusten järjestämistä. Asiakastyö on pääasiassa parityönä toteutettavaa asiakaslähtöistä yksilötyötä. Hankkeen lopuksi kirjataan hankkeen opit kirjalliseksi työksi, jonka tuottamiseen myös rekrytoitava asiantuntija osallistuu.

Edellytämme tehtävää hakevalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ulkomaalaistaustaisten ja/tai etnisiin ja uskonnollisiin vähemmistöihin kuuluvien kanssa työskentelystä. Hakijalla tulee olla hyvät valmiudet itsenäiseen asiantuntijatyöhön, työparityöskentelyyn sekä tiimityöskentelyyn. Lisäksi odotamme rekrytoitavalta kehittävää työotetta, hyviä kirjallisia valmiuksia ja riittävää englannin kielen taitoa. Työn luonne edellyttää valmiutta matkustamiseen kotimaassa.

Arvostamme reflektoivaa työotetta, dialogista työorientaatiota ja valmiutta itsensä kehittämiseen. Eduksi katsomme työkokemuksen mielenterveys-, päihde-, väkivalta- tai rikostaustaisten parissa, kokemuksen tulkkiavusteisesta työstä, projektityön ja järjestötyön osaamisen sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa. Vuolle on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat neljästä kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut, Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut ja terapia- ja työyhteisöpalvelut. Vuolle konsernin toiminnot tavoittavat vuosittain noin 15 000 ihmistä. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja tukenasi on koko Vuolteen aito ja avoin työyhteisö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian. Vuolle Setlementti ry noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Suurin osa asiakkaistamme ohjautuu Rikosseuraamuslaitokselta. Tämä yhteistyö edellyttää turvallisuusselvityksen tekemistä valitusta henkilöstä.

Hakuaikaa on jatkettu 28.8.2022 asti. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@vuolleoulu.fi. Otamme myös aiemmin saapuneet hakemukset huomioon. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa puhelimitse to 11.8. klo 13-15, ke 17.8. klo 10-12 ja ke 24.8. klo 13-15 väkivaltatyön päällikkö Jarkko-Pekka Kärkkäinen p. 050 325 2317.

Onko kokin työ sinulle elämäntapa? Haluatko tehdä rehtiä ruokaa ronskilla huumorilla mukavassa porukassa ja herätä joka aamu luonnonkauniissa ympäristössä Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Karista kaupungin pölyt jaloistasi ja tule töihin huipulle!

Etsimme Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen maisemaravintola Puroon työstään innostuvaa, itsenäiseen sekä tiimityöhön kykenevää kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2022 saakka, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työvuorot voidaan sovitella mahdollisuuksien mukaan siten, että työ pidemmältäkin onnistuu. Majoitus työpäivinä järjestyy. Vapaa-ajalla kaikki aktiviteettimme ovat käytössäsi ja upea tunturiympäristö tarjoaa puitteet erilaisiin harrastuksiin ympäri vuoden.

Meillä ihmiset ovat työpaikkamme suola. Meillä jokaisella on lupa loistaa ja näyttää omaa osaamistaan. Arvostamme jokaista työkaverina ja kaikilla on mahdollisuus kehittyä työn mukana. Saat olla myös mukana rakentamassa ja kehittämässä toimintaamme, otamme uusia ideoita mielellämme vastaan.

Hotellin ravintola Purossa tarjoilemme buffet-pöydästä mutkatonta ja maukasta kotiruokaa kahdessa vuorossa (aamiainen, lounas, päivällinen sekä iltapala). Lisäksi pizza- ja hampurilaismyynti on iso osa ravintolamme myyntiä. Tehtävään sisältyy monipuolisesti kaikki keittiön työt ja esimerkiksi tukkutilausten tekeminen.

Edellytämme hakijoilta kokin tutkintoa tai muuta vastaavaa työkokemusta. Olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy paineensietokykyä sekä positiivista asiakaspalveluhenkeä. Ensisijaisesti olet kuitenkin huippu tyyppi. Englannin kielen taidon katsomme eduksi.

Aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistat itsesi, jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus, joka on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Majoitus- ja ravintolapalveluiden lisäksi Pikku-Syötteeltä löytyy 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisia ohjattuja aktiviteetteja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat keittiöpäällikkö Ilkka Tuomiselta p. 050 465 8659. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5.2022 mennessä osoitteeseen ilkka.tuominen@pikkusyote.fi.

www.pikkusyote.fi

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen, jolle humaanilta pohjalta tehtävä terapiatyö on lähellä sydäntä ja arvomaailmaa.

Kandelan palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa psykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa, tuki- ja kriisikäyntejä sekä työyhteisöpalveluita. Palvelut ovat saatavilla myös etäyhteyden kautta. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Oulun keskustassa Hallituskadulla.

Kandelan toiminta tulee laajentumaan alkuvuodesta 2022, kun saamme uudet upeat lisätyötilat Oulun Heinäpäähän valmistuvasta Vuolle-talosta. Laajentumisen myötä etsimme nyt joukkoomme lisää psykoterapiatyön ammattilaisia. Haemme tällä hetkellä yhtä yksilöpsykoterapeuttia loppuvuodelle 2021 ja alkuvuodesta 2022 uusien toimitilojen myötä voimme tarjota töitä neljälle uudelle yksilöpsykoterapeutille. Olisitko sinä yksi uusista kandelalaisista?

Terapia- ja työyhteisöpalveluiden tarve kasvaa koko ajan. Tätä haastetta purkamaan kolme setlementtiä; Vuolle Setlementti, Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti päättivät perustaa yhteisen, valtakunnallisen terapia- ja työyhteisöpalveluyhtiön syksyllä 2020. Syntyi Kandela; ihmisläheisten setlementtiarvojen pohjalta toimiva yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä niin nuorille, aikuisille, pareille, perheille kuin ryhmillekin. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä kaikki Kandelan toiminnan voitto ohjautuu takaisin setlementtityöhön.

Oulussa palvelua tuottaa Vuolle Palvelut Oy, joka on osa Vuolle Setlementti konsernia. Vuolle Setlementti ry. on 77-vuotias, oululainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö. Vuolteen toiminta koostuu neljästä osa-alueesta, joita ovat: yleissivistävää koulutusta tarjoava Vuolteen opisto, yksilön voimavaroja vahvistavia palveluita tarjoava Hyvinvointipalvelut, Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte sekä terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava Kandela terapiapalvelut.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn osana valtakunnallista ammatillista yhteisöä. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kannustavan provisiolisän, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Tämän lisäksi tuemme sinua ammatillisesti työnohjauksella, omaehtoisilla koulutuksilla sekä monipuolisella työyhteisötoiminnalla. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä sekä kehittämään arvopohjaista liiketoimintaamme. Saat työhösi laajaa tukea myös Vuolle konsernin tukipalveluista sekä muilta oman alansa huippuosaajilta.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Mari Suorsa sähköpostitse mari.suorsa@kandela.fi

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen mari.suorsa@kandela.fi

 

www.kandela.fi

Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.

Hakulomake