Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.


Avoimet tehtävät:

Psykoterapeutti – Kandela – terapia ja työyhteisöpalvelut, Vuolle Palvelut Oy

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme psykoterapeutteja (eri suuntauksilla) osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin. Kandelassa voit työskennellä palkkasuhteessa tai toiminimellä. Meillä voit keskittyä psykoterapiatyön tekemiseen, sillä Kandela hoitaa puitteet. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme terapeuteillemme mm. työskentelytilat ja välineet, työnohjausta, koulutusta sekä monipuolista työyhteisötoimintaa.

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme tahtotilaa; että jokaisen ihmisen oma sisäinen valo löytyisi ja pääsisi loistamaan. Yhtiön taustalla toimivat kolme Setlementtiä: Vuolle Setlementti (Oulu), Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti (Helsinki). Kehitämme uusia palveluja terapiatyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä Kandelan toiminta on voittoa tavoittelematonta.

Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle Setlementtiä, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Kirsi Mäntyniemi-Sipilä perjantaina 28.8. kello 10.00 – 12.00, 2.9. kello 9.00 – 10.00 ja 9.9. kello 9.00 -10.00 puhelimitse 040 500 7928. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen kirsi@kandela.fi 11.9. mennessä.

www.kandela.fiVuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.