fbpx

Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.

Avoimet tehtävät:

Harjoittelijaksi Vuolteen markkinointiin ja viestintään?

Miltä kuulostaisi harjoittelu, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Kiinnostaako sinua vaikuttavista ja yhteiskunnallisesti merkityksellisistä asioista, palveluista ja henkilöistä kirjoittaminen, ja haluat kehittää viestinnän sekä markkinoinnin osaamistasi?  Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme henkilö!

Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Monipuoliset toimintamuotomme tarjoavat erilaisia opinto- ja sosiaalialan palveluita kaikenikäisille oululaisille vauvasta vaariin. Toimintamme muodostuu kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat Vuolteen opistotoiminta, monipuoliset hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Haemme nyt työharjoittelijaa markkinointitiimiimme kevääksi, kesäksi tai syksyksi 2020

Pääasiallinen tehtäväsi on tuottaa erilaista tarinallista sisältöä Vuolteen ja Pikku-Syötteen palveluista (esim. artikkeleita, uutisia, haastatteluita, blogia ja tiedotteita) omiin kanaviimme sekä esim. paikallislehtiin.  Lisäksi tehtäviisi kuuluu muun muassa erilaisten tapahtumien järjestelyihin ja suunnitteluun osallistuminen. Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan myös muita markkinoinnin ja viestinnän tehtäviämme.

Haemme tehtävään sujuvasti kirjoittavaa, reipasta ja motivoitunutta korkeakouluopiskelijaa, joka osaa tuottaa sisältöä eri kanaviin ja valokuvata tarpeen mukaan. Viestit erinomaisesti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Eduksi katsomme taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käyttökokemuksen sekä kokemuksen videoiden tekemisestä ja editoinnista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työharjoittelun avoimessa ja ihmisläheisessä organisaatiossamme. Pääset osaksi iloista ja rentoa viestinnän ja markkinoinnin tiimiämme ja tukenasi on myös koko Vuolle konsernin aito työyhteisö.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 3-6 kuukautta. Harjoittelustasi vastaa viestintä- ja markkinointipäällikkö.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen noora.dahmane@vuolleoulu.fi. Täytämme harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten ole nopea!

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse Noora Dahmanelta p. 050 571 5023.Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.