fbpx

Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.


Avoin haku: Opettajaksi Vuolteen opistolle? Hae mukaan nyt!

 

 

 

Kiinnostaisiko sinua opettaa Vuolteen opistossa lyhyempiä sijaisuuksia tai pidempiä jaksoja oman aikataulusi mukaan? Onko sinulla erityistaitoja tai hyviä uusia kurssi-ideoita, joita haluaisit jakaa muille? Ota meihin yhteyttä ja hae Vuolteen opistolle opettajaksi!

Etsimme nyt joukkoomme sinua, uusi innokas tuntiopettaja, jolla on kokemusta opettamisesta sekä halua ja innokkuutta osaamisesi jakamiseen. Suunnittelemme uusia kursseja joustavalla aikataululla, joten kuulemme myös mielellämme ehdotuksia uusista kursseista ja luennoista, joita voisit tarjota.  Meillä on opetustoimintaa ympäri vuoden.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta ja kerro lisää itsestäsi sekä osaamisestasi. Minkälaisia kursseja haluaisit opettaa? Kurssi-ideasi voivat olla myös sellaisia, joita tarjonnastamme ei tällä hetkellä löydy. Kerrothan lomakkeessa myös, oletko suorittanut opettajan pedagogiset opinnot.

Koulutusalapäällikkömme ovat henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin hakemuksensa lähettäneisiin ja antavat tarvittaessa lisätietoja tehtävistä.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.


Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Lisätietoja:

Kielet, taito- ja taideaineet, avoin yliopisto
Koulutusalapäällikkö Mira Talala
mira.talala (@) vuolleoulu.fi
p. 044 786 1602

Liikunta, tanssi, terveys ja hyvinvointi
Koulutusalapäällikkö Eeva Tallqvist
eeva.tallqvist (@) vuolleoulu.fi
p. 044 786 1605

Musiikki, musiikkileikkikoulu
Koulutusalapäällikkö Seija Juntunen
seija.juntunen (@) vuolleoulu.fi
p. 040 702 6587

Täytä avoin hakemus


Avoimet tehtävät:


Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen, jolle humaanilta pohjalta tehtävä terapiatyö on lähellä sydäntä ja arvomaailmaa.

Kandelan palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa psykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa, tuki- ja kriisikäyntejä sekä työyhteisöpalveluita. Palvelut ovat saatavilla myös etäyhteyden kautta.

Kandelan toiminta siirtyi alkuvuodesta 2022 upeisiin uusiin työtiloihin Oulun Heinäpäähän valmistuneeseen Vuolle-taloon. Etsimme nyt joukkoomme lisää psykoterapiatyön ammattilaisia. Olisitko sinä yksi uusista kandelalaisista?

Terapia- ja työyhteisöpalveluiden tarve kasvaa koko ajan. Tätä haastetta purkamaan kolme setlementtiä; Vuolle Setlementti, Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti päättivät perustaa yhteisen, valtakunnallisen terapia- ja työyhteisöpalveluyhtiön syksyllä 2020. Syntyi Kandela; ihmisläheisten setlementtiarvojen pohjalta toimiva yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä niin nuorille, aikuisille, pareille, perheille kuin ryhmillekin. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä kaikki Kandelan toiminnan voitto ohjautuu takaisin setlementtityöhön.

Oulussa palvelua tuottaa Vuolle Palvelut Oy, joka on osa Vuolle Setlementti konsernia. Vuolle Setlementti ry. on 77-vuotias, oululainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö. Vuolteen toiminta koostuu neljästä osa-alueesta, joita ovat: yleissivistävää koulutusta tarjoava Vuolteen opisto, yksilön voimavaroja vahvistavia palveluita tarjoava Hyvinvointipalvelut, Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte sekä terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava Kandela terapiapalvelut.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn osana valtakunnallista ammatillista yhteisöä. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kannustavan provisiolisän, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Tämän lisäksi tuemme sinua ammatillisesti työnohjauksella, omaehtoisilla koulutuksilla sekä monipuolisella työyhteisötoiminnalla. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä sekä kehittämään arvopohjaista liiketoimintaamme. Saat työhösi laajaa tukea myös Vuolle konsernin tukipalveluista sekä muilta oman alansa huippuosaajilta.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Kirsi Mäntyniemi sähköpostitse kirsi.mantyniemi@kandela.fi

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen kirsi.mantyniemi@kandela.fi

 

www.kandela.fi

Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.

Hakulomake

Miltä kuulostaisi harjoittelu, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Kiinnostaako sinua vaikuttavista ja yhteiskunnallisesti merkityksellisistä asioista, palveluista ja henkilöistä kirjoittaminen, ja haluat kehittää viestinnän sekä markkinoinnin osaamistasi?  Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme henkilö!

Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Monipuoliset toimintamuotomme tarjoavat erilaisia opinto- ja sosiaalialan palveluita kaikenikäisille oululaisille vauvasta vaariin. Toimintamme muodostuu neljästä kokonaisuudesta, joita ovat Vuolteen opistotoiminta, monipuoliset hyvinvointipalvelut, Kandela terapia- ja työyhteisöpalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Haemme nyt työharjoittelijaa markkinointi- ja viestintätiimiimme syksyksi 2022

Pääasiallinen tehtäväsi on ideoida ja tuottaa erilaista tarinallista sisältöä Vuolle konsernin palveluista (esim. artikkeleita, uutisia, haastatteluita, blogia ja tiedotteita) omiin kanaviimme sekä esim. paikallislehtiin. Pääset myös mukaan suunnittelemaan vaikuttavaa sisältöä nettisivu-uudistuksemme puitteissa. Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan myös muita markkinoinnin ja viestinnän tehtäviämme.

Haemme tehtävään sujuvasti kirjoittavaa, reipasta ja motivoitunutta henkilöä, joka osaa tuottaa sisältöä eri kanaviin ja valokuvata tarpeen mukaan. Viestit erinomaisesti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työharjoittelun avoimessa ja ihmisläheisessä organisaatiossamme. Pääset osaksi iloista ja rentoa viestinnän ja markkinoinnin kolmehenkistä tiimiämme ja tukenasi on myös koko Vuolle konsernin aito työyhteisö.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan. Harjoittelustasi vastaa viestintä- ja markkinointipäällikkö.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen noora.dahmane(at)vuolleoulu.fi 31.10.2022 mennessä. Täytämme harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten ole nopea!

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse Noora Dahmanelta p. 050 571 5023.