Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.

Avoimet tehtävät:Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Oletko monipuolinen markkinoinnin ja viestinnän tekijä, joka hallitsee luontevasti eri viestintäkanavat, ymmärtää markkinoinnin roolin myynnin tukena ja osaa tuottaa sisältöä eri kanaviin? Onko unelmasi tehdä työtä, jolla on tarkoitus? Ehkäpä sinä olet etsimämme henkilö.

Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys. Monipuoliset toimintamuotomme tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen, ihmisyyteen kasvamiseen ja elämänhallintaan. Toimintamme muodostuu kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Haemme organisointitaitoista ja idearikasta markkinointikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Olet osa Vuolle konsernin (Vuolle Setlementti ry sekä Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte Oy) kolmehenkistä markkinointi- ja viestintätiimiä. Raportoit viestintä- ja markkinointipäällikölle.

Työnkuvaasi kuuluu eri toimintojemme laaja-alainen tukeminen markkinointiin ja viestintään liittyvissä asioissa. Ideoit ja teet erilaisia markkinointitoimenpiteitä- ja materiaaleja sekä tuotat sujuvasti sisältöä niin printtiin kuin some-kanaviinkin. Saat myös ravistella rutiineja olemalla osa viestinnän ja markkinoinnin strategista kehittämistä. Pääset sparraamaan muita tiimejä siinä, kuinka viestiä ja markkinoida erilaisia palveluitamme tehokkaimmin. Tehtävä on meillä osittain uusi, joten tehtävänkuva muotoutuu myös valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta erityisesti digitaalisesta markkinoinnista, sisällöntuotannosta ja kirjoittamisesta. Graafisen suunnittelun kokemus, kuten taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käyttö sekä kokemus videoiden tekemisestä ja editoinnista on ehdoton etu. Viestit erinomaisesti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Olet loistava tiimipelaaja, jolla pysyy hyvin narut käsissä. Olet ratkaisukeskeinen ja uudistamishalukkuus on sinulle luontevaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa. Pääset osaksi iloista viestinnän ja markkinoinnin tiimiä ja tukenasi on myös koko Vuolle konsernin aito ja avoin työyhteisö.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen  noora.dahmane@vuolleoulu.fi 9.1.2019 mennessä. Lisätietoja saat sähköpostitse tai puhelimitse 2.1. klo 14-16 ja 4.1. klo 14-15 viestintä- ja markkinointipäällikkö Noora Dahmanelta p. 050 571 5023. www.vuolleoulu.fi