fbpx

Rekrytointi


Vuolle Setlementti ry rekrytoi työntekijöitä niin hyvinvointi- ja yhteisötyön, koulutuspalveluiden kuin nuorisokeskustoimintojen pariin. Työllistämme suoraan noin 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on osaamista hyvinvointityöstä, sosiaalipuolen työtehtävistä, koulutusalasta tai matkailu- /nuorten parissa tehtävästä työstä – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Pohjoissuomalaista hyvinvointityötä jo yli 70 vuotta.


Avoimet tehtävät:

Johtava Psykoterapeutti, Kandela

 

 

 

 

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset johtamaan, toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Etsimme nyt johtavaa psykoterapeuttia kehittämään psykoterapiapalveluitamme

Haemme johtavaa psykoterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin Ouluun. Johtavana psykoterapeuttina toimit asiakastyön lisäksi terapeuttitiimin esihenkilönä ja vastaat myös palveluiden kehittämisestä yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Raportoit työstäsi toimitusjohtajalle ja osallistut esittelijänä myös yhtiön hallitustyöskentelyyn.

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, joka tarjoaa terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Kehitämme uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Vuolle Setlementti (Oulu), Loisto setlementti (Helsinki) ja Setlementti Tampere. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä, kaikki Kandelan taloudelliset voitot käytetään laadukkaiden, asiakkaiden hyvinvointia parantavien palveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen.

Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle Setlementtiä, jokaon vuonna 1944 Ouluun perustettu, voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti- ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat neljästä kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut, nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut sekä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalvelut. Laaja toimintamme koskettaa vuosittain jopa 15 000 oululaista.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:

  • Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta
  • Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen
  • vähintään kahden vuoden kokemusta psykoterapiavastaanottotyöstä
  • kokemusta esihenkilötyöstä ja/tai kehittämisestä

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn osana valtakunnallista ammatillista yhteisöä. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat ja asianmukaiset työvälineet, työnohjausta, koulutusta sekä monipuolista työyhteisötoimintaa. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä sekä kehittämään arvopohjaista liiketoimintaa. Saat työhösi laajaa tukea myös Vuolle konsernin tukipalveluista ja muiltakin osaajilta.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Lue lisää: www.kandela.fi  

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jussi Kemppainen puhelimitse 040 527 2898. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi 13.6. klo 16.00 mennessä.

Yksilöpsykoterapeutti,
2 kpl, Oulu, Kandela

 

 

 

 

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme kahta yksilöpsykoterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalvelujen Oulun toimipisteeseen. Pääset osaksi lämmintä ja aitoa työyhteisöämme, jonka lisäksi tarjoamme työsi tueksi työnohjausta, koulutusta ja monipuolista työyhteisötoimintaa. Kehitämme uusia palveluja terapiatyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa.

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Yhtiön taustalla toimivat kolme Setlementtiä: Vuolle Setlementti (Oulu), Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti (Helsinki), joilla on pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olevien ihmisten auttamisesta.

Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Vuolle Palveluiden toiminta pohjautuu setlementtiarvoihin, joita ovat yhteisöllisyyden voimistavaan vaikutukseen uskominen, yksilön kunnioittaminen kaikissa tilanteissa sekä moninaisuuden arvostaminen. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä kaikki toiminnan voitto ohjautuu takaisin setlementtityöhön.

Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle Setlementtiä, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen kirsi.mantyniemi-sipila@kandela.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Kirsi Mäntyniemi-Sipilä sähköpostitse tai puhelimitse p. 040 500 7928.

www.kandela.fi

 Vuolle Setlementti tarjoaa myös harjoittelupaikkoja eri toiminnoissaan. Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelujaksosi Vuolteella täytä harjoittelijahakulomake.