fbpx

Toiminnan esittely


Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen monipuoliset toimintamuodot tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen, ihmisyyteen kasvamiseen ja elämänhallintaan.



Vuolle Setlementti toteuttaa hyvinvointi-, yhteisö- ja koulutuspalveluja sekä luo rohkeasti ja joustavasti ihmisläheisiä palvelukokonaisuuksia koko elämän varrelle.

Vuolle Opisto on yleissivistävää koulutusta ja erilaisia kulttuuri- ja harrastusopintoja tarjoava oppilaitos. Opisto tuottaa sekä kansalaisopisto- että kansanopistokoulutusta.

Vuolteen Hyvinvointipalvelut tuottaa yksilön voimavaroja vahvistavia palveluita ja toimintaa erilaisille ihmisryhmille. Ennaltaehkäisevät ja korjaavat palvelut ovat suunnattu kaikille ikäryhmille lapsista senioreihin.

Pikku-Syöte puolestaan tarjoaa vapaa-ajan palveluita ja nuorisotoimintaa. Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte on tarjonnut Vuolteen nuorisotyölle mahtavat puitteet jo yli 20 vuoden ajan. Eri teemojen ympärille rakennetut leirit ja tapahtumat vahvasti luonnonympäröimänä ovat nuorisotyössä tärkeä elementti ja nuorten voimanlähde.

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, joka tarjoaa terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille, aikuisille, perheille ja ryhmille. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä, kaikki Kandelan taloudelliset voitot käytetään laadukkaiden, asiakkaiden hyvinvointia parantavien palveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen. Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy, joka on osa Vuolle konsernia. Vuolle Setlementin lisäksi Kandelan taustayhteisöinä toimivat Loisto Setlementti (Helsinki) ja Setlementti Tampere.

 

Yhteistyössä:

 

oulucons_magenta

 

ES

 

  • Vuolle Setlementti ry perustettiin Ouluun vuonna 1944
  • Toiminta tavoittaa lähes 10 000 asiakasta vuosittain
  • Vuolle työllistää suoraan n. 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti
  • Aktiivisia vapaaehtoisia toiminnoissa on mukana reilu 350 henkilöä

Voit tutustua oululaiseen setlementtitoiminnan historiaan tarkemmin täällä.

Olemme Suomen Setlementtiliitto ry:n jäsen.

Olemme myös osa kansainvälistä setlementtiliikettä.

Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Ovemme ovat avoinna kaikille.​