fbpx

Toiminnan esittely


Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen monipuoliset toimintamuodot tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen, ihmisyyteen kasvamiseen ja elämänhallintaan.Vuolle Setlementti toteuttaa hyvinvointi-, yhteisö- ja koulutuspalveluja sekä luo rohkeasti ja joustavasti ihmisläheisiä palvelukokonaisuuksia koko elämän varrelle.

Vuolle Opisto on yleissivistävää koulutusta ja erilaisia kulttuuri- ja harrastusopintoja tarjoava oppilaitos. Opisto tuottaa sekä kansalaisopisto- että kansanopistokoulutusta.

Vuolteen Hyvinvointipalvelut tuottaa yksilön voimavaroja vahvistavia palveluita ja toimintaa erilaisille ihmisryhmille. Ennaltaehkäisevät ja korjaavat palvelut ovat suunnattu kaikille ikäryhmille lapsista senioreihin.

Pikku-Syöte puolestaan tarjoaa vapaa-ajan palveluita ja nuorisotoimintaa. Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte on tarjonnut Vuolteen nuorisotyölle mahtavat puitteet jo yli 20 vuoden ajan. Eri teemojen ympärille rakennetut leirit ja tapahtumat vahvasti luonnonympäröimänä ovat nuorisotyössä tärkeä elementti ja nuorten voimanlähde.

 

Yhteistyössä:

 

oulucons_magenta

 

ES

  • Vuolle Setlementti ry perustettiin Ouluun vuonna 1944
  • Toiminta tavoittaa lähes 10 000 asiakasta vuosittain
  • Vuolle työllistää suoraan n. 350 henkilöä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti
  • Aktiivisia vapaaehtoisia toiminnoissa on mukana reilu 350 henkilöä

Voit tutustua oululaiseen setlementti toiminnan historiaan tarkemmin täällä.