fbpx

Ystävyyskeskus


Ystävyyskeskus on monikulttuurisen tekemisen Ystävyyskeskus on monikulttuurisen tekemisen, toiminnan ja oppimisen paikka, Vuolle Setlementti, Oulu, monikulttuurisuus,
ja oppimisen paikka. Toiminnoissamme
on mukana niin kantaväestöä kuin eri kulttuureista Suomeen tulleita maahanmuuttajia.

Järjestämme vapaa-ajanohjelmaa, kuten viikoittaisia ryhmiä ja pop up -tapahtumia sekä leirejä ja retkiä lähelle ja kauas. Kuuntelemme tarkalla korvalla toiminnassamme mukana olevien ihmisten tarpeita ja toiveita ja suunnittelemme ohjelmaa sen pohjalta. Meillä pääset itsekin ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa yhdessä henkilökuntamme kanssa.

Ystävyyskeskus järjestää työllistymisvalmennusta. Meiltä voit myös tilata asiantuntijoita erilaisiin monikulttuurisuutta käsitteleviin tilaisuuksiin.

Tarjoamme monipuolista ohjausta ja neuvontaa maahanmuuttajataustaisille henkilöille. Soita tai tule käymään Nahkatehtaankadun tiloissamme.

Kaikki oululaiset ovat erittäin tervetulleita mukaan Ystävyyskeskuksen aktiiviseen toimintaan! Voit tulla suoraan mukaan ryhmiimme tai ilmoittautua  vapaaehtoiseksi. Nimensä mukaisesti Ystävyyskeskuksessa arvostetaan erilaisia ihmisiä ja pyritään siihen, että ihmiset löytävät mielekästä tekemistä ja ystäviä toisistaan!

Katso viikko-ohjelmamme Ystävyyskeskuksen toimintakalenterista.


Ystävyyskeskus

Pikku-Iikan katu 6, 90120 Oulu

Marita Terho
Monikulttuurisuustyön koordinaattori
p. 050 467 0728
marita.terho@vuolleoulu.fi

Antti Nieminen
Yhteisötyöntekijä ja projektikoordinaattori
p. 050 305 3396
antti.nieminen@vuolleoulu.fi

Hanna-Leena Leinonen
Projektikoordinaattori ja opettaja
p. 050 357 6489
hanna-leena.leinonen@vuolleoulu.fi

Anna Ristolainen
Monikulttuurisuustyön päällikkö
p. 050 597 3755
anna.ristolainen@vuolleoulu.fi