Ystävyyskeskus


Ystävyyskeskus on monikulttuurisen tekemisen Ystävyyskeskus on monikulttuurisen tekemisen, toiminnan ja oppimisen paikka, Vuolle Setlementti, Oulu, monikulttuurisuus,
ja oppimisen paikka. Toiminnoissamme
on mukana niin kantaväestöä kuin eri kulttuureista Suomeen tulleita maahanmuuttajia.

Järjestämme vapaa-ajanohjelmaa, kuten viikoittaisia ryhmiä ja pop up -tapahtumia sekä leirejä ja retkiä lähelle ja kauas. Kuuntelemme tarkalla korvalla toiminnassamme mukana olevien ihmisten tarpeita ja toiveita ja suunnittelemme ohjelmaa sen pohjalta. Meillä pääset itsekin ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa yhdessä henkilökuntamme kanssa.

Ystävyyskeskus järjestää suomen kielen koulutusta sekä koulutusta digi- ja perustaidoissa. Meiltä voit myös tilata asiantuntijoita erilaisiin monikulttuurisuutta käsitteleviin tilaisuuksiin.

Tarjoamme yksilönohjausta jossa työntekijämme kohtaavat tukea ja apua tarvitsevia maahanmuuttajia. Se ei ole terapiaa vaan neuvontaa, keskustelua ja palvelunohjausta. Varaa aika etukäteen!

Kaikki oululaiset ovat erittäin tervetulleita mukaan Ystävyyskeskuksen aktiiviseen toimintaan! Voit tulla suoraan mukaan ryhmiimme tai ilmoittautua  vapaaehtoiseksi. Nimensä mukaisesti Ystävyyskeskuksessa arvostetaan erilaisia ihmisiä ja pyritään siihen, että ihmiset löytävät mielekästä tekemistä ja ystäviä toisistaan!

Katso viikko-ohjelmamme Ystävyyskeskuksen toimintakalenterista.Yhteystiedot:

Monikulttuurisuustyön päällikkö
Anna Ristolainen
p. 050 597 3755
anna.ristolainen@vuolleoulu.fi