fbpx

Poikien Talo


Poikien Talo tekee poika/miestyötä sukupuolisensitiivisella työotteella eri toimintaympäristöissä.

Poikien Talo on turvallinen paikka 12 – 28 –vuotiaille pojille ja nuorille miehille.

Poikien Talo on turvallinen tila 12 – 28 –vuotiaille pojille ja nuorille miehille tai sellaiseksi itsensä kokeville. Poikien Talolla pojat kohdataan yksilönä jokaisen vahvuudet huomioiden. Poikien Talo on syrjintä – ja kiusaamisvapaa alue. Kaikki kohdataan yhdenvertaisina riippumatta sosiaalisesta, etnisestä tai kulttuurisesta taustasta, mihin uskoo, mitä ajattelee tai kenestä tykkää.

Poikien Talo toteuttaa yksilötyötä, ryhmä- ja yhteisötoimintaa. Toimintamuoto valitaan pojan / nuoren miehen sen hetkisen tilanteen mukaan. Poikien Talon kautta voit saada uusia ystäviä ja löytää mielekästä tekemistä.Toimintamuodot

Yksilötyö

Yksilötyössä voit tutustua Poikien Talon työntekijöihin ja toimintaan omaan rauhalliseen tahtiin. Voit jutella mieltä askarruttavista asioista työntekijöiden kanssa henkilökohtaisesti. Yksilötyö on luonteeltaan keskustelevaa mielekkään tekemisen lomassa.

Ryhmät

Toteutamme erilaisia tavoitteellisia pienryhmiä kävijöiltä ja verkostoilta nousevien tarpeiden mukaan. Ryhmät rakennetaan ikäjakauman, toiminnan ja asetetun tavoitteen mukaan. Voimme toteuttaa ryhmät joko omina tai yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Yhteisötoiminta

Ovet auki ja K-18 Kahvit ovat kävijöiden toiveiden mukaan teemoitettua yhteisötoimintaa. Tuolloin voi Poikien Talolle tulla viettämään mukavaa vapaa-aikaa pelaillen, lehtiä lukien, jutellen ja toisiin tutustuen.

  • Olohuone torstaisin 14:00–19:30 (12–17-vuotiaat)
  • K-18 kahvit, maanantaisin 13:00–16:00
  • K-18 Teemakahvit keskiviikkoisin klo 13.00–16.00

Teemalliset tutustumiset

Poikien Talon toimintaan voi tulla tutustumaan myös ryhmänä. Tutustumiset ovat teemoitettuja ja niitä räätälöidään kohderyhmän toiveita ja tarpeita vastaaviksi. Teemoja ovat seksuaalikasvatus, sosiaaliset taidot, kaveritaidot sekä itseluottamus ja omakuva.

Jalkautuva työ

Poikien Talo jalkautuu kohderyhmän pariin  myös talon ulkopuolelle. Jalkautuva työ voi olla pidempikestoisten ryhmien toteutusta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa tai vaikka osallistumista yksittäisiin teemapäiviin.

Seksuaalineuvonta

Osana Poikien Talon toimintaa voidaan tarjota seksuaalineuvontaa. Seksuaalisuuteen liittyviä asioista voit keskustella henkilökohtaisesti Poikien Talon työntekijän kanssa varaamalla ajan. Poikien Talo voi järjestää myös seksuaalikasvatustunteja eri kouluasteilla.

Mukaan toimintaan

Poikien Talon toimintaan pääsee mukaan sopimalla ajan henkilökohtaiselle tutustumiselle puhelimitse, sähköpostilla tai facebookin kautta. Poikien Taloon voi tutustua myös avoimen toiminnan kautta.

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta Poikien Talolla? Kaikenlainen vapaaehtoistoimintapanos on tervetullutta! Lue lisää »

Katso lisää www.poikientalo-oulu.fi

Tule käymään Poikien Talolla
osoitteessa Isokatu 41 A 3, 90100 Oulu

Seuraa meitä Facebookissa Poikien Talo-Oulu.

Lisätietoja voit kysellä ja yhteistyöideoita esittää:

Jussi Markus
Poikien Talon johtaja
p. 044 726 1264
jussi.markus@vuolleoulu.fi

Matti Rissanen
Poikien Talon ohjaaja
p. 044 726 1265
matti.rissanen@vuolleoulu.fi