fbpx

Senioritoiminta


Ihmisen arvo ja erityisyys säilyvät läpi elämän. Toiminnassamme otamme huomioon ikääntymisen eri vaiheet, joissa toiveet ja tarpeet ovat erilaisia. Tule mukaan toimintaan ja osallistumaan monenlaisiin eri tapahtumiin. Voi edistää omaa ja muiden hyvinvointia monin eri tavoin.

Haluatko antaa aikaasi ystävänä?
Haluatko tavata muita ikääntyviä?
Haluatko harrastaa ja oppia uusia taitoja?

Vuolteen hyvinvointipalvelut tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ikääntymisen kynnyksellä laajentaa sisältöä elämässä.


AVEK-ystävätoiminta on oululaisille ikääntyville kohdennettua ystävätoimintaa, missä vapaaehtoinen tuo iloa ikääntyvän arkeen, on läsnä, keskustelee ja kuuntelee. Ystävät ovat tärkeitä, heidän kanssaan voi käydä ulkoilemassa tai vaikka jutella hetken kahvikupin ääressä. Ikääntyvä ja vapaaehtoinen muodostavat ystäväparin, joka pitää säännöllisesti yhteyttä.

Vapaaehtoinen on mukana toiminnassa tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Toiminnassa tärkeintä on yhdessä oleminen ja tekeminen.

Sopisiko vapaaehtoinen ystävä sinulle? Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Tuija Lehtola
Senioritoiminnan koordinaattori
p. 050 463 4789
tuija.lehtola@vuolleoulu.fi

 

AVEK-ystävätoimintaa rahoittaa Oulun kaupunki. Toiminta on asiakkaalle maksutonta ja perustuu ehdottomaan luottamukseen.

Tarvitsemme mukaan myös uusia vapaaehtoisia.

Alueelliset seniorikerhot kokoavat joka viikko satoja ikäihmisiä aktiiviseen toimintaan ja iloiseen yhdessäoloon eri puolilla Oulun kaupunkia.

Seniorikerhojen sisältö muodostuu mm. yhdessäolosta, keskustelusta, musiikista, tutustumiskäynneistä ja retkistä. Ryhmät ovat kaikille avoimia.

Opiston kurssitarjonnasta löytyy lisäksi runsaasti ikäihmisille kohdennettua ja sopivaa toimintaa. Ikäihmisiä kiinnostavia toimintamuotoja ovat mm. liikunta, kielet, taito- ja taideaineet.

Seniorikerhot toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa. Ilmoittautuminen ennakkoon netissä tai opintotoimistoon p. 08 555 4060.

Seniorikerhot käynnistyvät syksyllä viikolla 33.

Uutena maksuttomana toimintana alkavat Kulttuurilauantait viitenä lauantaina eri teemoin .

 

Katso kerhot ja ilmoittaudu mukaan

Puhelinrinki-toimintaan voivat ilmoittautua mukaan kaikki ikääntyvät, jotka haluavat kokoontua puhelimitse viikoittaisiin keskusteluhetkiin.

Jos haluat tutustua uusiin ihmisiin helposti ja turvallisesti, tule mukaan puhelinrinkiin. Puhelinringissä sovitaan 5-7 soittokertaa. Rinki kokoontuu kerran viikossa. Ohjaajan ja osallistujien kesken sovitaan keskustelujen teemat ja pelisäännöt.

Puhelinrinkien ohjaajina voivat toimia sekä ammattilaiset että vapaaehtoiset.

Puhelinrinkitoiminta on ohjattua ryhmätoimintaa,  osallistumiseen tarvitaan vain puhelin, mukava asento ja avoin mieli.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tuija.lehtola@vuolleoulu.fi tai p. 050 463 4789