fbpx

Helpotuksia ilmoittautumiseen poikkeusaikana – ilmoittaudu nyt, maksa kurssin varmistuttua


Vuolteen opisto on päättänyt helpottaa kursseille ilmoittautumista poikkeusaikana. Syynä poikkeusjärjestelyihin on Oulun kaupungin antamat koronaan liittyvät rajoitukset ja suositukset, jotka jatkuvat 23.2.2021 saakka. Lasten ja nuorten ryhmäharrastukset jatkavat toistaiseksi normaalisti lähiopetuksena.

”Haluamme helpottaa kursseille ilmoittautumista, koska koronarajoitukset ja suositukset voivat vaikuttaa lähikurssien alkamiseen. Kannustamme nyt siis kaikkia ilmoittautumaan haluamalleen kurssille ilman pelkoa kurssimaksujen palautushaasteista mahdollisessa peruuntumistilanteessa”, Koulutusjohtaja Erja Stolt toteaa.

Vuolteen opiston kevät on täynnä monipuolisia kursseja kaiken ikäisille. Kaikki lähikurssit tullaan toteuttamaan normaalisti, mikäli rajoitukset sen sallivat ja niihin saadaan riittävä määrä osallistujia. Ilmoitamme alkavista kursseista suoraan ilmoittautuneille opiskelijoille ja lähetämme kurssia koskevan maksulinkin sähköpostiin.

”Tilanne on myös meille todella ikävä ja haasteellinen. Tietenkin toivomme, että kaikki kurssit alkaisivat normaalisti ja ihmiset pääsisivät palaamaan harrastustensa pariin. Tällä hetkellä tilanne näyttää menevän parempaan suuntaan, joten toivotaan että näin myös tapahtuisi”, Stolt jatkaa.

Vuolteen opisto palvelee asiakkaita kaikissa kursseihin liittyvissä asioissa. Opintotoimistosta voit kysyä lisätietoa kursseista. Opintotoimiston aukioloajat voit tarkistaa täältä.

Tarjolla on myös runsas määrä etäkursseja, joihin rajoitukset eivät vaikuta. Mukaan mahtuu vielä, joten tsekkaa tarjonta ja ilmoittaudu mukaan!

Kaikkiin kevään kursseihin pääset tutustumaan täältä. Ilmoittaudu mukaan nyt!

 

Kevätterveisin,

Opiston väki