Slide

Miltä kuulostaisi harjoittelu, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Kiinnostaako sinua vaikuttavista ja yhteiskunnallisesti merkityksellisistä asioista, palveluista ja henkilöistä kirjoittaminen, ja haluat kehittää viestinnän sekä markkinoinnin osaamistasi? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme henkilö!

Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Monipuoliset toimintamuotomme tarjoavat erilaisia opinto- ja sosiaalialan palveluita kaikenikäisille oululaisille vauvasta vaariin. Toimintamme muodostuu neljästä kokonaisuudesta, joita ovat Vuolteen opistotoiminta, monipuoliset hyvinvointipalvelut, Kandela terapia- ja työyhteisöpalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Haemme nyt työharjoittelijaa markkinointi- ja viestintätiimiimme syksyksi 2023.

Pääasiallinen tehtäväsi on ideoida ja tuottaa erilaista tarinallista sisältöä Vuolle konsernin palveluista (esim. artikkeleita, uutisia, haastatteluita, blogia ja tiedotteita) omiin kanaviimme sekä esim. paikallislehtiin. Pääset myös mukaan suunnittelemaan vaikuttavaa sisältöä nettisivu-uudistuksemme puitteissa. Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan myös muita markkinoinnin ja viestinnän tehtäviämme.

Haemme tehtävään sujuvasti kirjoittavaa, reipasta ja motivoitunutta henkilöä, joka osaa tuottaa sisältöä eri kanaviin ja valokuvata tarpeen mukaan. Viestit erinomaisesti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työharjoittelun avoimessa ja ihmisläheisessä organisaatiossamme. Pääset osaksi iloista ja rentoa viestinnän ja markkinoinnin kolmehenkistä tiimiämme ja tukenasi on myös koko Vuolle konsernin aito työyhteisö.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan. Harjoittelustasi vastaa viestintä- ja markkinointipäällikkö.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen noora.dahmane(at)vuolleoulu.fi 16.6.2023 mennessä. Täytämme harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten ole nopea!

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse Noora Dahmanelta p. 050 571 5023.