fbpx

Haemme talous- ja kehittämisjohtajaa Vuolle konsernille


Kiinnostaako sinua työ, jonka kautta pääset taloushallinnon ammattilaisena edistämään osaltasi myös hyvinvoinnin ja muiden inhimillisten asioiden toteutumista yhteiskunnassamme?  Ehkäpä sinä olet etsimämme innostunut ja osaava talous- ja kehittämisasioiden ammattilainen?

Haemme talous- ja kehittämisjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Vuolle Setlementtiin. Konsernikokonaisuuteemme kuuluu Vuolle Setlementti ry:n lisäksi yhdistyksen sataprosenttisesti omistamat Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte Oy, Vuolle Palvelut Oy sekä Oulun Koulutalo Oy.

Vastaat yhdistyksen ja sen tytäryhtiöiden sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta yhteistyössä ulkoisten palveluntuottajien kanssa. Vastuullasi on myös konsernin budjetointijärjestelmän, sisäisen laskennan ja raportoinnin kehittäminen. Vastaat Vuolteen hallitusta, johtoa ja esimiehiä tukevan taloustiedon tuottamisesta ja erilaisten talousraporttien ja -selvitysten laadinnasta. Kehittämisjohtajan roolissa vastaat osaltasi myös uuden liiketoiminnan ja hanketoiminnan kehittämisestä sekä näitä toimintoja koskevista raportoinneista. Olet konsernin johtoryhmän jäsen ja toimit henkilöstö- ja hallintopäällikön sekä kehittämispäällikön lähiesimiehenä.

Katso lisätietoja tehtävästä