fbpx

Ei sementtiä – vaan jotain vahvempaa


Hei, kiva että löysit sivuillemme!

Monille oululaisille Vuolle Setlementin toiminta saattaa tuntua vieraalta, vaikka olemmekin toimineet Oulussa jo vuodesta 1944 lähtien. Meitä on epäilty muun muassa sementin valmistajaksi, mystiseksi salaseuraksi ja kaivosalan yritykseksi. Luovia arvauksia toki, mutta ei me oikein näissä olla hyviä.
Me ollaan parempia ihmisten kanssa.

Ehkä olemme joskus törmänneet? Sinä tai joku perheenjäsenesi on saattanut Vuolle Setlementti tekee vaikuttavaa työtä kaikille oululaisille
olla mukana joissain monista toiminnoistamme lapsuudessa, aikuisena tai seniorina? Olette kenties joskus osallistuneet kansalaisopiston kursseillemme, käyneet Pikku-Syötteellä tai kuulleet palveluistamme, kuten Tyttöjen ja Poikien Talosta, Rikosuhripäivystyksestä, Sovittelusta, vapaaehtoistoiminnastamme tai maahanmuuttajille suunnatuista opinnoistamme?

Setlementtiliikkeen arvojen mukaisesti meidän ydintehtävämme on toteuttaa palveluja, joita paikalliset ihmisten tarvitsevat. Tätä tehtävää olemme toteuttaneet erilaisten kurssien, koulutusten, sosiaalisten tukipalveluiden
sekä yhteisöllisten toimintojemme kautta alueellamme jo lähes 80 vuotta. Kohtaamme toiminnoissamme vuosittain tuhansia hyvin erilaisia ihmisiä ja tarpeita. Siksi meistä onkin tullut hyviä toimimaan kaikenlaisten ihmisten kanssa.

Teemme työtämme suurella sydämellä, mutta unohdamme toisinaan kertoa rinta rottingilla, miten arvokasta työtä me oikeasti tehdäänkään ja kuinka monen ihmisen elämään olemme vaikuttaneet. Oheinen vuositilasto toiminnastamme kertonee sen ehkä paremmin.

Toimintamme ei siis liity sementtiin, vaan on jotain vahvempaa, aidompaa ja pehmeämpää – ihmisiä ja tarinoita.Tutustu laajaan toimintaamme:

OPISTOTOIMINTA

 

 

 

 

 

 

Vuolteen opistotoiminta tarjoaa monipuolista kansalaisopisto- ja kansanopistokoulutusta kaiken ikäisille oululaisille. Ammattitaitoiset opettajamme ja kansainvälinen ympäristö luovat pohjan laajoille opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksille koko elämän varrelle.

Lue lisää

 

 

HYVINVOINTIPALVELUT

 

 

 

 

 

 

Vuolteen Hyvinvointipalvelut tuottaa merkittävää pohjoissuomalaista kolmannen sektorin hyvinvointityötä, jonka tavoitteena on edistää ihmisten elämänlaatua,
avointa vuorovaikutusta ja yhteenkuuluvuutta alueellamme.

Lue lisää

 

NUORISO- JA VAPAA-AJANKESKUS PIKKU-SYÖTE

 

 

 

 

 

 

Pikku-Syöte on luonnon keskellä, upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso- ja vapaa-ajankeskus. Luontoon, liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä koko perheen Pikku-Syöte tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen toimintaan niin perheille, aktiivisille urheilijoille kuin kokous ja nuorisoryhmille.

Lue lisää

 

 

KANDELA TERAPIA- JA TYÖYHTEISÖPALVELUT

 

 

 

 

 

 

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yhtiö, joka tarjoaa terapeuttista tukea erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille, aikuisille, perheille ja ryhmille Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Oulussa palvelua tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Oulun keskustassa Hallituskadulla.

Lue lisää