Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Ehkäpä sinä olet etsimämme motivoitunut ja aikaansaava opettaja?

Haemme Vuolteen opiston aikuisten perusopetukseen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 12.2.-31.5.2024.  Opetettavina aineina ovat suomi toisena kielenä ja kirjallisuus sekä muut aikuisten perusopetuksen alkuvaiheen oppiaineet.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Aikuisten perusopetuksen alkuvaiheessa kelpoisuutena aineenopettaja (äidinkieli ja kirjallisuus) tai luokanopettaja. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Vuolteen opisto on osa Vuolle Setlementtiä, joka on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottava Vuolle Palvelut Oy (Kandela).

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn opistossamme. Tukenasi on koko Vuolle -konsernin ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Työaikana on vuosityöaika. Tehtävässä käytetään yhden kuukauden koeaikaa.

Tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä jo hakuaikana.

Huomioithan, että tehtävään voidaan palkata ainoastaan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Tehtävään valitun tulee täyttää vähintään yksi seuraavista ehdoista:

 • Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
 • Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
  • Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
   • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
    Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
   • Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
   • Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusalapäällikkö Toni Sallinen, p. 044 786 1616, toni.sallinen@vuolleoulu.fi
Puhelintiedustelut tehtävästä 25.1.2024 klo 13.00-15.00. ja 30.1.2024 klo 13.00-15.00.

Työpaikan osoite: Pikku-Iikan katu 6, 90120 Oulu

Palkkaus: Yksityisen opetusalan TES

Työ alkaa: 12.2.2024

Työaika: Kokoaikainen

Työn kesto: 3 – 6 kk, 31.5.2024 saakka

Haku päättyy: 31.1.2024 klo 15.00

Jätä hakemus: Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 31.1.2024 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toni.sallinen@vuolleoulu.fi