Oulun Tyttöjen Talo saa valtakunnallista tukea


Ekologisia ja luomutuotteita myyvä Ruohonjuuri -yritys lahjoittaa kaikkien Suomen myymälöiden marraskuun kampanjatuotteen myynnin tuotot Vuolteen Tyttöjen Talolle.

– Kaikki myymälämme keräävät tuon kuukauden tuotteen avulla lahjoituksia nimenomaan Oulun Tyttöjen talolle. Meillä on Suomessa 11 myymälää, ja kaikki myymälämme sekä verkkokauppamme ovat kampanjassa mukana, kertoo Ruohonjuuri Oy:n markkinointipäällikkö Johanna Koskinen.

Marraskuun tuote on Rapunzel-sarjan taatelisiirappi, joka sopii erityisen hyvin jouluherkkujen valmisteluun tai vaikka pukinkonttiin. Nyt on hieno mahdollisuus tehdä hyvää itselleen ja tukea samalla tärkeää työtä ja Oulun Tyttöjen Talon toimintaa käymällä ostoksilla Ruohonjuuressa marraskuun aikana.

– Tämä on huikea juttu! Olemme erittäin otettuja ja kiitollisia siitä, että toimintaamme arvostetaan ja tuetaan. Eräs vapaaehtoinen työntekijämme oli kertonut toiminnastamme Ruohonjuuri -yrityksen työntekijöille, ja he olivat innostuneet tukemaan toimintaamme, kertoo Oulun Tyttöjen Talon johtaja Maarit Saarnivala Vuolle Setlementistä.

Vuolle Setlementin Oulun Tyttöjen Talo on tytöksi ja naiseksi itsensä kokeville nuorille suunnattu tila, jossa toteutetaan sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä sosiaalista nuorisotyötä. Tyttöjen Talossa jokainen on arvokas juuri sellaisena kuin on.

Lisätietoja

Tyttöjen Talosta: www.likka.fi

Ruohonjuuresta: www.ruohonjuuri.fi