Kasvatustieteen linja


Lukuvuosi 21.8.2017-27.4.2018

Tähyiletkö kasvatus- tai opetusalan työtehtäviin? Haaveiletko opettajan, erityisopettajan, lastentarhanopettajan tai sosionomin työstä? Haluatko täydentää omaa ammattitaitoasi? Hyödynnä lukion jälkeinen välivuosi opiskelemalla yliopistoarvosanoja kansanopistossa!

Kasvatustieteen linja eli KASPERI-linja on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat hakeutumassa kasvatusalan korkeakouluopintoihin.  Opintolinja sopii myös henkilölle, joka jo toimii kasvatus- ja opetusalan kentällä ja kaipaa vaihtelua ja lisäkoulutusta nykyiseen työhönsä. Edellytämme, että hakijalla on suoritettuna lukio tai ammatillinen tutkinto.Sisältö

KASPERI-linja on kansanopistolinja, jonka sisältö rakentuu yleisistä opinnoista sekä kasvatustieteen ja erityispedagogiikan perusopinnoista. Perusopinnot suoritetaan Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

Kasvatustieteen opinto-ohjelma
Erityispedagogiikka opinto-ohjelma

Opiskelu on kokopäiväistä ja sisältää lähiopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Kevätlukukauteen sisältyy valmistautumista kasvatus- ja opetusalan pääsykokeisiin.

Kustannukset

Opintomaksu on 74 €/viikko. Maksu sisältää opetuksen, ohjauksen sekä opetusmateriaalin.  Lisäksi lukuvuoden aikana peritään avoimen yliopiston maksuja yhteensä 360 €.  Opiskelija voi hakea tukea opintoihinsa kela.fi.

Hakeminen

Hakuaika 15.5.-11.8.2017

Sähköinen hakulomake

Info- ja valintakoetilaisuudet hakemuksensa jättäneille

  • ti 13.6. klo 12-15
  • ti 15.8. klo 12-15.

Lisätietoja

Sari Toppila
p. 044 786 1619
sari.toppila@vuolleoulu.fi